Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

Labutis 4u.gif

Sandrita sveikinimai laukiant mazojo gyventojo. 4u.gif

Na o pas mus viskas gerai.Truputi sirgom ,po to rotas ciut prikibo,tai si menesi nelabai svorio priaugsim manau.

Ilauka kolkas neinam po ligu,laukiu biski pastovesniu oru.Isigijom karaliska nykstukini pekinuka,tai Deimantelis jo neprisileidzia,pyksta ir pavydi.Na bet tikiuosi ,kad laikui begant susidraugaus.
Atsakyti
Zirzliuke, manau, po kiek laiko bus neisskiriami draugai su suniuku mazasis 4u.gif

Maniskes abi vis dar sirguliuoja, i lauka irgi nebepamenu kada ejom, bet nieko nepadarysi, gal jau bus paskutinis susirgimas pavasari doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 04 17, 09:39)
Zirzliuke, manau, po kiek laiko bus neisskiriami draugai su suniuku mazasis 4u.gif

Maniskes abi vis dar sirguliuoja, i lauka irgi nebepamenu kada ejom, bet nieko nepadarysi, gal jau bus paskutinis susirgimas pavasari  doh.gif

Labas,

Tai nelinksma, kai grupinis sirgimas namuose...Mano, kažkaip tpfu tpfu laikosi panos abi. Aistė kažkaip ramesnė patapo, ir į kompomisus labiau linkusi, ir balsas ne taip dažnai keliamas. Aš manau, kad auga mergina, gydytoja elgesio pagerėjimą sieja su vaistų "nuėmimu". Ką čia suprasi... Ai, vakar vakare- 21 valanda- panelė turi būti jau lovoje- varom su vyru miegoti. Ta, tokiu ramiu balsu- na, paaiškinkit man, kodėl turiu eiti miegoti? Aiškinu- rytoj į mokyklą anksti keltis.. Aistė:-paaiškink, kodėl man reikia į mokyklą? Ir žiūri tokiom gudriom akutėm... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 04 17, 09:45)
Labas,

Tai nelinksma, kai grupinis sirgimas namuose...Mano, kažkaip tpfu tpfu laikosi panos abi. Aistė kažkaip ramesnė patapo, ir į kompomisus labiau linkusi, ir balsas ne taip dažnai keliamas. Aš manau, kad auga mergina, gydytoja elgesio pagerėjimą sieja su vaistų "nuėmimu". Ką čia suprasi... Ai, vakar vakare- 21 valanda- panelė turi būti jau lovoje- varom su vyru miegoti. Ta, tokiu ramiu balsu- na, paaiškinkit man, kodėl turiu eiti miegoti? Aiškinu- rytoj į mokyklą anksti keltis.. Aistė:-paaiškink, kodėl man reikia į mokyklą? Ir žiūri tokiom gudriom akutėm... doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif tavo Aiste kiek pamenu visad gudruole buvo thumbup.gif Pas mus namuos tai nesibaigiancios isterijos ir klykimai ph34r.gif Labai tikiuos, kad "isaugs" tai, nes kartais tai atrodo, kad galva man nuleks nuo jos solo pasirodymu... Na ir aisku, dar "paraminu" save, kad mazoji greit prades reikstis... laugh.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės ax.gif
QUOTE(Miranda80 @ 2012 04 16, 23:26)
Ramuma cia... tikiuos, kad daugumai viskas gerai ar bent stabilu 4u.gif

Sandrita, senai matyta, dideliausi sveikinimai isitaisius pilvinuka wub.gif  4u.gif
Liudna, kad dukrytei taip, gal yra koks aiskus veiksnys kodel taip? Vaziuosit gal tyrimams? unsure.gif

jokio veiksnio nežinau, atlaikė gerai tas bangų audras, o dabar... šiandien einam pas savo gy, tai žiūrėsim ką sakys, Endzinienė liepė atvažiuoti hormonų lašelinėms, kažkaip aš labai bijau jų sad.gif kažkaip ir po tiek metų vis dar netikiu kad mes turim tą ligą, nu niekaip negaliu persilaužt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2012 04 17, 12:00)
Ačiū mergaitės  ax.gif

jokio veiksnio nežinau, atlaikė gerai tas bangų audras, o dabar... šiandien einam pas savo gy, tai žiūrėsim ką sakys, Endzinienė liepė atvažiuoti hormonų lašelinėms, kažkaip aš labai bijau jų sad.gif kažkaip ir po tiek metų vis dar netikiu kad mes turim tą ligą, nu niekaip negaliu persilaužt  doh.gif

console.gif Apsvarstyk visus ''uz'' ir ''pries''ir tada nuspresi kaip elgtis. 4u.gif Mums geguze bus metai nuo paskutinio priepuolio,nenusisigyvenusi ir as su ta liga ir laaabai bijau.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 04 17, 14:20)
console.gif Apsvarstyk visus ''uz'' ir ''pries''ir tada nuspresi kaip elgtis. 4u.gif Mums geguze bus metai nuo paskutinio priepuolio,nenusisigyvenusi ir as su ta liga ir laaabai bijau.

juk gydytojai geriau žino nei aš, ir tyrimai pasako, bet aš kartais vistiek tokia.... kad bereikalingai vaistus geriam.. paskui vel atsikvošiu doh.gif pakeis mums depakiną skystą į kažkokius miltelius, nes mergina visiškai atsisako gerti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 04 17, 07:04)
Isigijom karaliska nykstukini pekinuka,tai Deimantelis jo neprisileidzia,pyksta ir pavydi.Na bet tikiuosi ,kad laikui begant susidraugaus.

Kaip smagu, mes irgi isigyjom šuniuką (metai jau greit bus) vien dėl mergaitės, pradžioje bijojo, stebėjo per atstumą, paskui su mano ranka glostydavo, paskui jau uodegą paliesdavo.....o dabar vsio, nebereikia jokiu zaislu nieko, taip išmoko su juo žaisti, meta kamuoliuka tas jai atneša, ta vėl meta, džiaugsmo pilnos kelnės, jokios baimės nebėra, pirštu kiša ja i burna, kad rankytę palaižytų, mykia mykia, kažka pasakoja ji glostydama, nu laaaabai džiaugiuosi, kad turim tą mažulį savo namuose smile.gif matysi pripras ir taviškis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, va kokios mes jau didelės biggrin.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2012 04 21, 19:13)
Sveikos, va kokios mes jau didelės  biggrin.gif  blush2.gif

Vai..vai.. Kaip tie vaikai auga.... doh.gif Gražuolytė užaugo...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 04 21, 19:38)
Vai..vai.. Kaip tie vaikai auga.... doh.gif  Gražuolytė užaugo...

aš kartais žiūriu ir negaliu patikėti kad tokia jau didelė... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2012 04 21, 19:44)
aš kartais žiūriu ir negaliu patikėti kad tokia jau didelė...  wub.gif

Aš saviškės augimu irgi stebiuosi..:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 21 balandžio 2012 - 19:00