Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

QUOTE(Rustė @ 2012 03 23, 13:00)
Dėkui, neblogai smile.gif

Brigitai tik užeina nevalgymo dienos, o jai nevalgyti niekaip negalima. Būtų kitas atvejis, neduočiau, praalktų, kitą dieną valgytų, o dabar niekaip - yra normos, yra grafikas, ir sukis kaip nori, vaikas turi valgyti (čia dėl dietos).

Broliai karate treniruotėse į vyresniukų grupę perėjo - o davolni, o jau vyrai, mandrumas per kraštus lipa  lotuliukas.gif

o mažė kaip visada - mielas rankinukas tongue.gif

Man su Aiste kartais tenka pakariauti dėl valgymo (pikta ji kaip širšė, jei nepavalgius)- su Brigita, manau, daaaug sunkiau.

Tavo vyrukai jau tikri vyrai- bent jau nuotraukose tokie suaugę atrodo.

Aš šiandien iš savo rankinuko norėjau padaryti tašytę, tai mergytė nusprendė, kad gyvenime šliaušti ir ropoti nebūtina mokintis- viską galima pasiekti ir ritinėjantis. Tai sugebėjo išriedėti į koridorių- batai , mat sudomino...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 23, 14:21)

Aš šiandien iš savo rankinuko norėjau padaryti tašytę, tai mergytė nusprendė, kad gyvenime šliaušti ir ropoti nebūtina mokintis- viską galima pasiekti ir ritinėjantis. Tai sugebėjo išriedėti į koridorių- batai , mat sudomino...

thumbup.gif Isivaizduoju vaizdeli lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilkra, man tonzilitas, panoms lyg tik sloga, ale "dziaugsminga" vis tiek doh.gif

Rustes vaikinai ir man tokie dideli, suauge atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 03 23, 16:56)
Vilkra, man tonzilitas, panoms lyg tik sloga, ale "dziaugsminga" vis tiek  doh.gif

Rustes vaikinai ir man tokie dideli, suauge atrodo biggrin.gif

Ir mano vyresni persirgo,po to as ,dabar Deimantelis unsure.gif Okai pakosti ir valgyt maziau pradejo,o as panikuoju ,kad svoris nesumazetu doh.gif Blin su tuo svoriu patapsiu ligone irgi bus nekas doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 23, 16:01)
Ir mano vyresni persirgo,po to as ,dabar Deimantelis unsure.gif Okai pakosti ir valgyt maziau pradejo,o as panikuoju ,kad svoris nesumazetu doh.gif Blin su tuo svoriu patapsiu ligone irgi bus nekas doh.gif  cool.gif

Kad visi per ligas mažiau valgo- o taviškis taip sparčiai priauginėja, gal pasivys po ligos...
Atsakyti
Stai taip isigudrino pamiegoti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliuke: 25 kovo 2012 - 14:58
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 25, 15:54)
Stai taip isigudrino pamiegoti 4u.gif
user posted image

nematau...matyt, mano kompui kažko trūksta- ne viską matau...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 25, 16:58)
nematau...matyt, mano kompui kažko trūksta- ne viską matau...

Viskas tvarkoj su tavo kompu,tai as klaida padariau.Cia nuotraukoj atrodo,kad jis guli,o istikruju jis sedi smile.gif Nors naktis buvo sunkoka karsciavom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 25, 16:03)
Viskas tvarkoj su tavo kompu,tai as klaida padariau.Cia nuotraukoj atrodo,kad jis guli,o istikruju jis sedi smile.gif Nors naktis buvo sunkoka karsciavom unsure.gif

Su dukra aptarėm- gražuolis....Ten - mėgstamas žaisliukas?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 25, 17:17)
Su dukra aptarėm- gražuolis....Ten - mėgstamas žaisliukas?

Ne ,tiesiog po ranka buvo.Dar serga,nakti 38,8 temp.buvo,bet siandien jau neblogai valge tik irzlus,tai tikuosi apseiti be antibijotiku,ova mane sinusitas palauze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 25, 17:55)
Ne ,tiesiog po ranka buvo.Dar serga,nakti 38,8 temp.buvo,bet siandien jau neblogai valge tik irzlus,tai tikuosi apseiti be antibijotiku,ova mane sinusitas palauze doh.gif

Nu su sinusitu tai ne kas.... O vaikinui nuo ko temperatūra- virusą kokkį pasigavo?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 25, 19:23)
Nu su sinusitu tai ne kas.... O vaikinui nuo ko temperatūra- virusą kokkį pasigavo?

Taip persirgo vyresni,daba maziausias doh.gif Osunkiausia,kad pasakyt tai nemoka kas jam skauda,jis nebyliukas.Tai jau dvi naktis draugaujames.Gerklyte,sloga stipri,kosuliukas,bet manau jau ryt luzis turetu buti,nes kai pradeda valgyt manau lyg sveikimo einam,tik priepuolio bijau,nuo temperaturos,bet diena ji neauksta,tik nakti uzkyla.
Atsakyti