QUOTE(Giga* @ 2012 07 04, 23:49)
laba diena, atsiprasau kad braunuosi i jusu buri, bet gal kas gales "mamiskai" o ne gydytojiskai pakomentuoti musu situacija. Zodziu mano 7meciui padare mieganciam kazkoki tyryma, ir rado "suolius". tris menesiu gerem depakina mazom dozem, pakarotojo tyrymus, ir vel tas pats. Vel siulo gerti depakina. Bet jam nebuna priepuoliu jokiu...

man keista girdyti vaika vaistais nuo kazko neapciuopiamo. juk tie tyrymai padaryti buvo netycia, tiesiog gulejom neurologiniam skyriuje del kitu dalyku... gydytojas i mano abejones atsake, kad geriau neisprovokuoti priepiuoliu, nes ju metu zuva daugybe neuronu. Ar tai tiesa ? ar yra/buvo cia kada ligoniuku, kurie tarsi turi paslepta epilepsija ? ar tikrai ji butinai turi atsirasti jei negersim vaistu ?
is anksto dekoju atsakiusiom ar bent jau pasidalinusiom savo nuomonem
As irgi uz tai, kad pasitart su dar vienu gyd, jei yra abejoniu. Maniskei kol vaistus geria - priepuoliu nera, bet jei tik sumazeja del kokiu nors priezasciu ju koncentracija kraujyje - prasideda priepuoliai vienas po kito...Aisku, kiekvienam vaikui skirtingai viskas eina, tu "rusiu" epi yra daug.

Jei stiprus priepuolis, kaip jums ir sake gyd, gali padaryt neatitaisomos zalos vaikucio motorikai, vystymuisi ir p, ziurint kurioj smegenu dalyje ivyksta "islydis". Beje, maniske nuo 6 men. geria depakina, nuo beveik 3 metu prisidejo ir dar vieni vaistai.