Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

QUOTE(northstar @ 2012 07 06, 20:15)
Labai aciu mergaites  4u.gif Siaip jau sunus labai pergyvena (nors to neparodo) kad jis "kitoks" nei kiti. Vos tik apie tai tema uzvedu, nenori net girdeti, lyg nieko nebutu  unsure.gif

Mano mergina vis kartojo, kad susidraugavo su liga..Ir net nuliūdo, kai baigė vaistus gerti... O mes jai aiškinom, kad ji neserga, ji tik turi ligą, ir nesusirgs, jei gers vaistus.
Atsakyti
Nu vat- kai šiandien driokstelėjo- tai maža nepasirodė.. doh.gif Išvežem merginą pas uošvius, ačiū Dievui netoli gyvena. 7 ryte skambina mergina- mama- galvą skauda. Liepiau paprašyti tėtukų, kad duotų paracetamolio. Patys nulėkėm po pusvalandžio. Tai vat tokios savo merginos būsenos dar nemačiau- pradėjo pintis liežuvis, baisiai išsigando- nori pasakyti : mama, skauda - pasako mama, karšta... Ėmė užuosti kvapus, kurių nėra.... Blaškėsi kaip... na, net nežinau kaip kas... Paklausiau kokius vaistus davė- Neocitramoną. Blyn, kai paskaičiau , kas lapelyje parašyta... Ir blaškymasisi ir haliucinacijos... 11. val gavo paracetamolio žvakutę ( aš gi, varna, sugebėjau namie vaistus palikti).. tai apie14 val skausmas ėmė mažėti... dabar jau lyg ir gerai...Iš vakaro tėtukas (uošvis) leido merginai Rafaelo pasimėgauti ( 8 saldainiai vienu metu)...O ir diena smaližiavo šokoladiniais saldainiais, plius karštis nesvietnas...

Tai vat pasiguodžiau.
Atsakyti
Vilkra, o kiek dukrai metu? Ar daret MMR?
Su sunum vakar kalbejom apie TAI, kartais jo matymas vienoje akyje buna atvirkstinis, na kaip aukstyn kojom, bet tai jo ispejamasis signalas, gal tavo dukros ispejamasis signalas kvapai? Ar tai pirmas kartas su kvapais?
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 08, 17:10)
Su sunum vakar kalbejom apie TAI, kartais jo matymas vienoje akyje buna atvirkstinis, na kaip aukstyn kojom, bet tai jo ispejamasis signalas, gal tavo dukros ispejamasis signalas kvapai? Ar tai pirmas kartas su kvapais?

Bus merginai tuojau 10... panašu, kad tokia jos brendimo pradžia. MMR ( magnetinis rezonansas?) darėm, ir penktadienį turim pakartoti. O kvapai ėmė "vaidentis" kai jau skausmas buvo įsisiūbavės, pačiam pike.
Atsakyti
Ne MMR o MRI doh.gif Jeigu jau daret kokie buvo rezultatai? Ir kodel reikia kartoti?Nepyk kad tiek klausineju blush2.gif O kaip dukra po priepuolio jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 08, 19:31)
Ne MMR o MRI  doh.gif Jeigu jau daret kokie buvo rezultatai? Ir kodel reikia kartoti?Nepyk kad tiek klausineju  blush2.gif O kaip dukra po priepuolio jauciasi?

rezultatai buvo beveik geri.. yra viena į tartina vieta- cituoju "negalima pilnai atmesti Arnold Chiari malformacijos".. tai darys pakartojimą -kitaip pjūvius rykiuos. dabar mergina jau su sese čiulba.. Atsigauna ji greitai- pamiega- ir lyg niekur nieko.
Atsakyti
Na tikiuosi kad to neras 4u.gif Klausinejau sunaus apie neuronus, sake kad taip, per priepuoli jie zusta, uztai po jo buna tokia disorientacija, mieguistumas, realybes ir laiko pametimas, bet po to iskart pailsejus pamiegojus neuronai atsistato.
Atsakyti
P.S. Vilkra kai eisit pas neurologa butinai pasakyk apie kvapus, kiekviena smegenu dalis yra susijusi su skirtingais receptoriais, kartais tokios detales padeda neurologams greiciau rasti "kaltininka". Butent mano sunaus atveju del regos sutrikimu pries priepuoli jie itare kad kazkas yra occipital nezinau kaip lietuviskai )dalyje. Temporal lobe vienas is joatsakingu funkciju kvapai g.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 08, 21:04)
P.S. Vilkra kai eisit pas neurologa butinai pasakyk apie kvapus, kiekviena smegenu dalis yra susijusi su skirtingais receptoriais, kartais tokios detales padeda neurologams greiciau rasti "kaltininka". Butent mano sunaus atveju del regos sutrikimu pries priepuoli jie itare kad kazkas yra occipital nezinau kaip lietuviskai )dalyje. Temporal lobe vienas is joatsakingu funkciju kvapai  g.gif

Skaitai mano mintis...Pasižymėjau, kad būtinai reikia pasakyti, nes kvapai išlindo tik šį kartą...Kaip ir liežuvio pynimasisi ir žodžių painiojimas.
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 08, 16:10)

unsure.gif kaip jau minejau maniskiui dar jokiu priepuoliu nera buve (tikekimes ir nebus), bet raides ir skaicius labai megsta rastyti atvirksciai unsure.gif ar tai irgi susije ?
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 07 09, 00:41)
unsure.gif kaip jau minejau maniskiui dar jokiu priepuoliu nera buve (tikekimes ir nebus), bet raides ir skaicius labai megsta rastyti atvirksciai  unsure.gif ar tai irgi susije ?

Kiek taviškiui metų?.. Aš irgi pradėjau "rašyti" atbulines raides.. Paprasčiausiai taip buvo patogiau.. Žiūrėk, arabai ir priešinga kryptimi rašo...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 09, 06:34)
Kiek taviškiui metų?.. Aš irgi  pradėjau "rašyti" atbulines raides.. Paprasčiausiai taip buvo patogiau.. Žiūrėk, arabai ir priešinga kryptimi rašo...

Dvyniai , ypač Martynas iki 2 klasės dalį raidžių/skaičių rašė atvirkščiai. Ir nieko, išmoko wink.gif O parengiamojoje grupėje išvis bajerius skaldė - jie ten mokinosi kopijavimo būdu nurašinėti duoto teksto raides, tai jis sugebėdavo veidrodiniu būdu nurašyti! Vaikai yra vedrodiniai dvyniai, pas juos daug kas skirtingose pusėsė, tik abu dešiniarankiai.
Atsakyti