Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

QUOTE(vilkra @ 2012 08 14, 15:39)
smagu girdėti... Na niekaip nesuprantu, kodėl pasirinkai tokį nick-ą. g.gif  Taip jis nesiderina su tavo optimizmu trykštančiomis žinutėmis. Visai nesiderina schmoll.gif  schmoll.gif

Cia zirziliuke ta optimistiska geraja prasme lotuliukas.gif Pati nezinau del ko keiciu tuos nickus g.gif Esu atvira bendravimui ,draugystei,nebijau ,kad kas pazins,o ko bijoti ,jei zmogus stengiesi irsieki gyventi pagal 10 Dievo isakymu.
Bet pagal metu laikus uzeina noras ar nicka ,ar avatara pasikeisti,ech nebutume mes moterys.Tai ne viena mano silpnybe ...rankinukai mano vyro galvos skausmas lotuliukas.gif Galesiu marcias rankinemis apipilti lotuliukas.gif

Norejau paklausti gal katra vaziuosit i Siluva i atlaidus,silines g.gif Jei taip gyvenu netoli Siluvos ,tad kvieciu i svecius ax.gif

Pavaisinsiu naminemis bulkutemis su lasinukais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliuke: 14 rugpjūčio 2012 - 14:28
QUOTE(zirziliuke @ 2012 08 14, 15:25)
Cia zirziliuke ta optimistiska geraja prasme lotuliukas.gif Pati nezinau del ko keiciu tuos nickus g.gif Esu atvira bendravimui ,draugystei,nebijau ,kad kas pazins,o ko bijoti ,jei zmogus stengiesi irsieki gyventi pagal 10 Dievo isakymu.
Bet pagal metu laikus uzeina noras ar nicka ,ar avatara pasikeisti,ech nebutume mes moterys.Tai ne viena mano silpnybe ...rankinukai mano vyro galvos skausmas lotuliukas.gif Galesiu marcias rankinemis apipilti lotuliukas.gif

Tai gal reikia į eilę savo paneles statyti..? g.gif retai, kur anytos marčias rankinukais apipila.. Ir dar keturis sūnus užauginus, manau, mylėsi savo marteles...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 14, 16:27)
Tai gal reikia į eilę savo paneles statyti..? g.gif  retai, kur anytos marčias  rankinukais apipila.. Ir dar keturis sūnus užauginus, manau, mylėsi savo marteles...

Kad tik Dievulis sveikatos duotu mirksiukas.gif Uzteks marcioms ne tik rankinuku,bet ir marinuotu agurkeliu ,pomidoriuku ir misrainyciu thumbup.gif Meldziu Dievo ,kad padetu uzauginti padorius berniukus,kad ir busimos marcios ir jie patys butu laimingi ,taip kaip as su savo vyru.
Atsakyti
va mano tankečių tandemas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 14 rugpjūčio 2012 - 14:37
Kaip Jus cia linksmai gyvenat... 4u.gif tikiuosi, ir man ateis toks laikas, kai susitaikysiu su sia liga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 14, 16:37)
va mano tankečių tandemas:
user posted image

Vilkra,tavo vyresnele,tai tokia klasika ,jai tiktu pozuoti tokiems kaip senoviniai portretai thumbup.gif Odele baltute matine,o tos strazdaneles tai jega thumbup.gif wub.gif Grazias dukras augini,o kiek teko suprasti dar vyresnele ir izvalgi ir intelektuali wub.gif

QUOTE(Tomute @ 2012 08 14, 16:42)
Kaip Jus cia linksmai gyvenat... 4u.gif  tikiuosi, ir man ateis toks laikas, kai susitaikysiu su sia liga      ax.gif

Viskas bus gerai ismoksi prisijaukint liga,jei taip galima butu isireiksti 4u.gif Seniai labai ismokau ziureti i gyvenima ir jo sunkumus su dekingumu ir meile paciam gyvenimui. wub.gif Zinau ,kad daznai skauda,bet negalim pasiduoti ,o kas tada belieka ,nusisipsot gyvenimui ir PRIEKI.Kuo labiau man skauda mano zaizda,tuo labaiau as stengiuosi palaikyti aplink save esancius,gal but kazkam kitam labiau skauda,va taip ir gyvenam ech.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomute @ 2012 08 14, 15:42)
Kaip Jus cia linksmai gyvenat... 4u.gif  tikiuosi, ir man ateis toks laikas, kai susitaikysiu su sia liga      ax.gif

Ateis. tikrai ateis. Tik pati gali tai paspartinti. .. Galvok, apie tai, kad liga vaiko nepakeitė- jis liko toks pats mylimas jūsų sūnus. Reikės gerti vaistus? Gersit. Bus dar kokių procedūrų- darysit. Ir mylėsit savo vaiką ir džiaugsitės kiekvienu jo pasiekimu. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 14, 16:22)
Ateis. tikrai ateis. Tik pati gali tai paspartinti. .. Galvok, apie tai, kad liga vaiko nepakeitė- jis liko toks pats mylimas jūsų sūnus. Reikės gerti vaistus? Gersit. Bus dar kokių procedūrų- darysit. Ir mylėsit  savo vaiką ir džiaugsitės kiekvienu jo pasiekimu. Ar ne?

taip...mylim be galo, bet matyt buna isimciu, kai sakoma, kad tokie isbandymai skiriami tik stipriem zmonem... doh.gif man tikrai tenka daug su savimi dirbti, kad netektu persikelt i koki balta minkstu sienu kambari biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zirziliuke @ 2012 08 14, 15:55)
Vilkra,tavo vyresnele,tai tokia klasika ,jai tiktu pozuoti tokiems kaip senoviniai portretai thumbup.gif Odele baltute matine,o tos strazdaneles tai jega thumbup.gif  wub.gif Grazias dukras augini,o kiek teko suprasti dar vyresnele ir izvalgi ir intelektuali wub.gif
Viskas bus gerai ismoksi prisijaukint liga,jei taip galima butu isireiksti 4u.gif Seniai labai ismokau ziureti i gyvenima ir jo sunkumus su dekingumu ir meile paciam gyvenimui. wub.gif Zinau ,kad daznai skauda,bet negalim pasiduoti ,o kas tada belieka ,nusisipsot gyvenimui ir PRIEKI.Kuo labiau man skauda mano zaizda,tuo labaiau as stengiuosi palaikyti aplink save esancius,gal but kazkam kitam labiau skauda,va taip ir gyvenam ech.... wub.gif

aciu uz begalini palaikyma 4u.gif zinau, kad reikia susitaikyti ir gyventi, galbut man kada nors pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomute @ 2012 08 14, 17:28)
taip...mylim be galo, bet matyt buna isimciu, kai sakoma, kad tokie isbandymai skiriami tik stipriem zmonem... doh.gif    man tikrai tenka daug su savimi dirbti, kad netektu persikelt i koki balta minkstu sienu kambari biggrin.gif
Papildyta:

aciu uz begalini palaikyma 4u.gif    zinau, kad reikia susitaikyti ir gyventi, galbut man kada nors pavyks ax.gif

Tiesiog privalai tai padaryti,del sunaus ,del saves ir savo seimos.Buk ta uola ,nepalauziama,buk stipri kaip granitas,buk ramybes uostas,manau sito tavo suneliui ir reikia. 4u.gif Kur vaikelis nurimsta,prisigalaudes prie mamos sirdies,kas vaikus nuramina,mamos svelnios rankos,sypsena ir ramios mamos akys...musu mazieji angeliukai jaucia jei mamai kas ne taip.
Kaip Vilkra teisingai parase,sunelis liko toks pats ,gal but manau netgi dar mylimesnis ir brangesnis wub.gif
Papildyta:
Tomute, paieskojau ir isrinkau tau 4u.gif Radau interneto platybese mirksiukas.gif

Kiek daug jėgos, švelnumo ir gerumo sutelpa tavo širdy, Kiek daug geru darbų nudirbo tavo rankos, Kiek daug naktų skaičiavo tavo mintys ir dėjavo tik viena – tavo širdis. Tebūna tavo vardas, tavo darbas šventas, Tebūna tavo dienos ilgos ir džiaugsmingos, O laikas tekartoja:”Nepalužti,nepavargti ir gyventi, gyventi!”
Atsakyti
QUOTE(Tomute @ 2012 08 14, 16:28)
taip...mylim be galo, bet matyt buna isimciu, kai sakoma, kad tokie isbandymai skiriami tik stipriem zmonem... doh.gif    man tikrai tenka daug su savimi dirbti, kad netektu persikelt i koki balta minkstu sienu kambari biggrin.gif
Papildyta:

aciu uz begalini palaikyma 4u.gif    zinau, kad reikia susitaikyti ir gyventi, galbut man kada nors pavyks ax.gif

Man padėjo tokia minčių seka- kas pasikeis nuo to kad panikuosiu, isterikuosiu, verksiu, rankas laužysiu? Niekas. Tik vaikas dar labiau stresuos. O stresas epileptukam nerekomenduojamas. Labai tikiuosi, kad vaistai praretins tavo sūneliui priepuolius, ir prašvis tavo padangėj... Man , jei ateina juodos dienos labai padeda nuėjimas į bažnyčią. Retai tai būna, bet padeda. Dar padeda "Bėdų turgus" - pasižiūri - ir taip savos bėdelės sumažėja...
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 08 14, 17:46)
Tiesiog privalai tai padaryti,del sunaus ,del saves ir savo seimos.Buk ta uola ,nepalauziama,buk stipri kaip granitas,buk ramybes uostas,manau sito tavo suneliui ir reikia. 4u.gif Kur vaikelis nurimsta,prisigalaudes prie mamos sirdies,kas vaikus nuramina,mamos svelnios rankos,sypsena ir ramios mamos akys...musu mazieji angeliukai jaucia jei mamai kas ne taip.
Kaip Vilkra teisingai parase,sunelis liko toks pats ,gal but manau netgi dar mylimesnis ir brangesnis wub.gif
Papildyta:
Tomute, paieskojau ir isrinkau tau 4u.gif Radau interneto platybese mirksiukas.gif

Kiek daug jėgos, švelnumo ir gerumo sutelpa tavo širdy, Kiek daug geru darbų nudirbo tavo rankos, Kiek daug naktų skaičiavo tavo mintys ir dėjavo tik viena – tavo širdis. Tebūna tavo vardas, tavo darbas šventas, Tebūna tavo dienos ilgos ir džiaugsmingos, O laikas tekartoja:”Nepalužti,nepavargti ir gyventi, gyventi!”

4u.gif 4u.gif 4u.gif LABAI aciu uz palaikyma...net nesitikejau, kad cia yra tokiu zmoniu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2012 08 14, 17:53)
Man padėjo tokia minčių seka- kas pasikeis nuo to kad panikuosiu, isterikuosiu, verksiu, rankas laužysiu? Niekas. Tik vaikas dar labiau stresuos. O stresas epileptukam nerekomenduojamas.  Labai tikiuosi, kad vaistai praretins tavo sūneliui priepuolius, ir prašvis tavo padangėj... Man , jei ateina juodos dienos labai padeda nuėjimas į bažnyčią. Retai tai būna, bet padeda. Dar padeda "Bėdų turgus" - pasižiūri - ir taip savos bėdelės sumažėja...

ir as zianu tikrai zmoniu su daug didesnem bedom, bet kartais rankos visgi sugalvoja nusvirti... blush2.gif ACIU uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 14, 18:53)
Man padėjo tokia minčių seka- kas pasikeis nuo to kad panikuosiu, isterikuosiu, verksiu, rankas laužysiu? Niekas. Tik vaikas dar labiau stresuos. O stresas epileptukam nerekomenduojamas.  Labai tikiuosi, kad vaistai praretins tavo sūneliui priepuolius, ir prašvis tavo padangėj... Man , jei ateina juodos dienos labai padeda nuėjimas į bažnyčią. Retai tai būna, bet padeda. Dar padeda "Bėdų turgus" - pasižiūri - ir taip savos bėdelės sumažėja...

drinks_cheers.gif man sunkiomis akimirkomis taipogi malda padeda.Vakare ,kada atsigulu mintis paleidziu ir atiduodu savo dangiskajam Tevui.Ir tikiu,kad kita diena isaus geresne uz buvusiaja.

Zinau maza mergyte,kuriai plazma leidzia ,ir viskas ten labai ant plauko ,genetine liga...gyvybe...daug zmoniu meldziasi uz ta mergyte ir visi tikim ,kad bus geriau.Taip ir mes turim gyventi su viltim uz geresni rytoju 4u.gif O kaip komunistiskai gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti