Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

QUOTE(Tanite @ 2012 08 08, 09:43)
būna taip į vieną tašką užsižiūri, pamojavus prieš akytes ranka atsipeikėja.
tai nejau čia jam kokie absansai prasidėjo?
būna prieš miegiuką pradeda galvytę purtyt, bet tai jau buvo ir prieš tuos du nelemtus priepuolius.

siulyciau nufilmuoti ir tuos užsisvajojimus ir tuos galvytes purtymus ir visa tai kas neramina, taip lengviau gydytojai bus isivaizduoti apie ka eina kalba. Mes taip darem, aiskiau daktaram yra kai mato konkreciai kas vyksta

QUOTE(zirziliuke @ 2012 08 14, 14:25)
Pavaisinsiu naminemis bulkutemis su lasinukais tongue.gif

niam bigsmile.gif myliu bulkutes su lasinukais biggrin.gif

beje, mes gydomes netradiciniu budu, nepamenu kas cia klause mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

vakar mano panelė apturėjo fotosesiją su tikra fotografe... Nuotraukos koookios gavosi...
O dabar fotomodelis guli ir inkščia iš skausmo- niekas nenuima. Išleidau į lauką ir nesužiūrėjau, kad be kepurės išlėkė...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 24, 21:00)
Sveikutės,

vakar mano panelė apturėjo fotosesiją su tikra fotografe... Nuotraukos koookios gavosi...
O dabar fotomodelis guli ir inkščia iš skausmo- niekas nenuima. Išleidau į lauką ir nesužiūrėjau, kad be kepurės išlėkė...

Gal koki lengvą galvos masažas padėtų kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 08 24, 21:18)
Gal koki lengvą galvos masažas padėtų kiek g.gif

Nepadėjo, nei masažas, nei šaltas gompresas, nei šukavimas...Tfu tfu dabar lyg ir miega.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Senai buvau užsukus rašyt, paskaitinėju kaip einasi mažiesiems ir jų mamytėms kovoti su liga .

Pas mus viskas po seno vaistus geriam priepuolių neturim,vaistų nerizikuoja gydytoja nuimt kol brendimas su skydliauke vargstam , šiemet dešimtą klasę pradėsim kulniuot doh.gif

Augkit dideli ir nenuleiskit ranku kovojant su liga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2012 08 24, 22:48)
Labutis  4u.gif

Senai buvau užsukus rašyt, paskaitinėju kaip einasi mažiesiems ir jų mamytėms kovoti su liga .

Pas mus viskas po seno vaistus geriam priepuolių neturim,vaistų nerizikuoja gydytoja nuimt kol brendimas  su skydliauke vargstam , šiemet dešimtą klasę pradėsim kulniuot  doh.gif

Augkit dideli ir nenuleiskit ranku kovojant su liga  mirksiukas.gif  4u.gif

Oi, kaip šaunu, kad senbuvėlės vis dar apsilanko. Dažniau būtų dar smagiau.. thumbup.gif

O kas su skydliauke?
Ir kokie jau suaugę...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 25, 12:12)
Oi, kaip šaunu, kad senbuvėlės vis dar apsilanko. Dažniau būtų dar smagiau.. thumbup.gif

O kas su skydliauke?
Ir kokie jau suaugę...

Malonu blush2.gif

Skydliaukė prieš du metus buvo toksinė, vis nesuvaldo jos tai didėt pradeda, tai kerta per pulsą doh.gif . Jau klinikose kelis kartus gulėjo, kas mėnesį važinėjam tyrimams doh.gif
Jo jau didelė mergina ................ iš šešiolikos metų, keturiolika su puse su epilepsija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 08 22, 14:47)
siulyciau nufilmuoti ir tuos užsisvajojimus ir tuos galvytes purtymus ir visa tai kas neramina, taip lengviau gydytojai bus isivaizduoti apie ka eina kalba. Mes taip darem, aiskiau daktaram yra kai mato konkreciai kas vyksta

na nufilmuoti tai praktiškai neįmanoma, nes tai būna sekundiniai momentai, net nespėčiau įsijungti kameros ar telefono, o numatyti, kada jis tai darys, irgi sunku. nebent filmuoti ilgą laiką jį ir tikėtis, kad tada bus kažkas tokio, kas mane neramina. g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Tanite tie užsisvajojimai, ir yra absansai.
Mes turim tos priepuoliukus. Lyg ir buvom pasukę link geros pusės, bet vėl atkritom, kartojasi viskas iš naujo verysad.gif , ketvirtadienį važiuosim į santariškes, nežinau ką pasakys, darė iš naujo ir galvos encifalogramą, ryt bus atsakymai. Padidino vaistų dozę, bet niekas nesikeičia, gal pakeis vaistus kitais.
O jau buvau truputį aprimus.....

Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2012 08 27, 23:20)
Malonu blush2.gif

Skydliaukė prieš du metus buvo toksinė, vis nesuvaldo jos tai didėt pradeda, tai kerta per pulsą  doh.gif . Jau klinikose kelis kartus gulėjo, kas mėnesį važinėjam tyrimams  doh.gif
Jo jau didelė mergina ................ iš šešiolikos metų, keturiolika su puse su epilepsija  verysad.gif

Man su skydliauke irgi ne pyragai- kerta per pulsą.. Žemiau 100 retai kada būna. Vis tikiuosi, kad aprims hormonai- susireguliuos ir skydliaukė. Gal tavo merginai irgi su paauglystės pabaiga susinormalizuos viskas?..

QUOTE(Taurė27 @ 2012 08 28, 15:37)
Laba diena,

Mes turim tos priepuoliukus. Lyg ir buvom pasukę link geros pusės, bet vėl atkritom, kartojasi viskas iš naujo verysad.gif , ketvirtadienį važiuosim į santariškes, nežinau ką pasakys, darė iš naujo ir galvos encifalogramą, ryt bus atsakymai. Padidino vaistų dozę, bet niekas nesikeičia, gal pakeis vaistus kitais.
O jau buvau truputį aprimus.....

Nelinksmos žinios. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė27 @ 2012 08 28, 15:37)
Laba diena,

liūdna, kad liga nesitraukia verysad.gif
o kaip jie atrodo, tie užsisvajojimai? nesu tikra, ar jam tikrai tai, nes neturiu supratimo, ar kiti vaikai taip nedaro. gi būna ir aš užsižiūriu kažkur akimirkai, taip ir jis. prieš prasidedant priepuoliams to lyg nebuvo, bet jis ir mažesnis buvo, mažai apskritai kuo domėjosi apart barškučių ar kokių ryškių daiktų, tai ir tokio dėmesio nukrypimo nepastebėdavau. kažkaip abejonių yra, ar gali iš vieno pobūdžio priepuolių staiga pasidaryt kiti, nes manajam tie du priepuoliukai buvo generalizuotų toninių-kloninių traukulių pobūdžio.

beje, buvome pas genetikus santariškėse. turbūt visus epilepsiukus ten siunčia. lauksim atsakymo, bet iš pirminės tos apžiūros tai nieko neįtaria. kur čia įtars, kai giminėj nieko panašaus nėra, mes sveiki, vaikas auga puikiai, raida neatsilieka ir šiaip jokių nukrypimų nėra.
Atsakyti
Labas vakaras,
[quote=Tanite,2012 08 28, 22:04]
liūdna, kad liga nesitraukia verysad.gif
o kaip jie atrodo, tie užsisvajojimai? nesu tikra, ar jam tikrai tai, nes neturiu supratimo, ar kiti vaikai taip nedaro. gi būna ir aš užsižiūriu kažkur akimirkai, taip ir jis. prieš prasidedant priepuoliams to lyg nebuvo, bet jis ir mažesnis buvo, mažai apskritai kuo domėjosi apart barškučių ar kokių ryškių daiktų, tai ir tokio dėmesio nukrypimo nepastebėdavau. kažkaip abejonių yra, ar gali iš vieno pobūdžio priepuolių staiga pasidaryt kiti, nes manajam tie du priepuoliukai buvo generalizuotų toninių-kloninių traukulių pobūdžio.

Jie taip ir atrodo kaip parašei. Pvz. mano vaikas ėjo su manim namo ir prie lifto sustojo. Greit žvilgtelėjau, akytės buvo sustingusios į nieką neregavo, ir po kelių sekundžių atkuto ir prisiminė ką darė. Nuėjom toliau verysad.gif Gali ko nors paklausti, tada sužinosi ar sustingimo metu ką nors girdi ar visiškai atsijungia. Kai mums darė galvos encifalogramą, tai kai matydavo jog užeina bangos , greit užduodavo klausimą, ir kai atsigaudavo paklausdavo ką sakė. Vieną kartą prisiminė, kitą kartą ne. Taip darė ir sustingimo metu, sustingimo metu nieko neatsimena.

Ir man keista , kartais kaip tu rašai, jog giminėj nieko panašaus nebuvo ir šeimoj viskas gerai, kodėl susirgot. Pas mus giminėj irgi nieko nėra. Bet mes gyvenam metus laiko vieni, neturim tėvelio, jaučiu kaip vaikas kenčia, manau , kad tam įtakos turėjo tai. O aš nesugebu atstoti dviejų ir užguošti ilgesio tėveliui. cry.gif
Atsakyti