QUOTE(Nidulia @ 2015 02 05, 18:44)
Tuos simptomus jums tikrai galejo sukelti pleistras. Kadangi priepuoliukas ivyko tuomet, kai vezete vaikus ryte ir jus issigandote, tai ir dabar, kas ryta, pasamoneje prisimenate ta ivyki ir lygiai tuo paciu metu kyla panika ir nerimas. Ikalbekite save, kad tai buvo vienkartinis nerimo uzplaukimas per ta pleistra, dabar pleistru nenaudojate, tad jums daugiau ir nebeuzeis panikos bangos.
Del lektuvo, tai vel gi, pasamoneje pamenate, kad baimes/nerimo banga turejote, tai ir dabar uzplaukia nerimas, nes situacija pakankamai stresine. As irgi nekenciu skrydziu. Visada pries skrydi isgeriu 0.25mg Xanax, kitaip numirciau is nerimo lektuve. Nesamones prasideda, kai jau atsisedu lektuve, todel nebelaukiu daugiau to siaubo ir pries gera valanda ikalu Xanax.
Manau, kad jums pakaks psichologo, psichoterapeuto koncultaciju ir nereikes AD, nes jusu kasrytinis nerimas, grynai pasamones priminimas, kad pirmas priepuoliukas atsitiko lygiai tuo pat metu, ryte.
Man padeda valakardino lasiukai, manau galima ir valerijono lasiuku ar kokiu sirdies lasiuku, juk ten raminancios zoles.
Jus geriate gerimax, o jame juk zensenio saknis-stimuliatorius.As negerciau kuri laika gerimaxo, kol praeis visos nesamones, nes visi stimuliatoriai (kava ir tabakas, taip pat stimuliatoriai) skatina panikos/nerimo bangas.
Del lektuvo, tai vel gi, pasamoneje pamenate, kad baimes/nerimo banga turejote, tai ir dabar uzplaukia nerimas, nes situacija pakankamai stresine. As irgi nekenciu skrydziu. Visada pries skrydi isgeriu 0.25mg Xanax, kitaip numirciau is nerimo lektuve. Nesamones prasideda, kai jau atsisedu lektuve, todel nebelaukiu daugiau to siaubo ir pries gera valanda ikalu Xanax.
Manau, kad jums pakaks psichologo, psichoterapeuto koncultaciju ir nereikes AD, nes jusu kasrytinis nerimas, grynai pasamones priminimas, kad pirmas priepuoliukas atsitiko lygiai tuo pat metu, ryte.
Man padeda valakardino lasiukai, manau galima ir valerijono lasiuku ar kokiu sirdies lasiuku, juk ten raminancios zoles.
Jus geriate gerimax, o jame juk zensenio saknis-stimuliatorius.As negerciau kuri laika gerimaxo, kol praeis visos nesamones, nes visi stimuliatoriai (kava ir tabakas, taip pat stimuliatoriai) skatina panikos/nerimo bangas.
Niu va, o Gerimaxa man paskyre seimos gydytoja.
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 05, 19:17)
Mano subjektyvia nuomone, tai nereikia jums jokiu raminamuju, nes jie negydo, o tik slopina, plius, greitas pripratimas. Dar kad problemos butu kazkokios dideles, kai reikia nervu sistema nuraminti, sakyciau, taip, pries miega 1/4 tabletes suvartokit, bet dabar esat sveiku sveikiausia moteris, patenkinta gyvenimu, na kam sau problemu darytis papildomai?
O jau apie AD net nekalbu
Mano mama sako:jei tablete sugebetu isspresti visas problemas, zmones jas gertu saujomis
As vartojau pradzioj raminamuosius, nes nezinojau, kas man darosi, nes dusimo priepoliai eme kartotis kasdien, o istyrimui poliklinikoj reikedavo laukti eiles po savaite, dvi
Kai jau issityriau, jog dusimas-tai ne sirdies problema, ne bronchine astma, ne skydliauke, tada nutraukiau visus raminamuosius, ir kaip sakiau, naudos is ju buvo kaip is ozio pienas
PA suvaldziau paprastutemis priemonemis.
Lektuvu irgi bijau skristi, prasimeldziu viso skrydzio meta
Raminamuju nebegeriu, tiesiog neturiu recepto, o senieji isejo is galiojimo. Jokios kulminacijos man nera buve, tiesiog maskatuojasi sirdis, vidinis drebulys, saltkretis, galvos svaigimas. Kai lektuvas tik pasiekia zeme-baigiasi visos ligos 
As vartojau pradzioj raminamuosius, nes nezinojau, kas man darosi, nes dusimo priepoliai eme kartotis kasdien, o istyrimui poliklinikoj reikedavo laukti eiles po savaite, dvi
Lektuvu irgi bijau skristi, prasimeldziu viso skrydzio meta
Tai vis gi, kaip suvaldete PA? Saket,kad visada turejote amoniako prie saves, jei jaustumete, kad galite atsijungti. Ir kamsciuose skaiciuodavo nuo simto iki vieno? Viskas? Visa kita saves itikinimas? Tiesiog darydavote tai, ko bijodavote? As bijau sesti rytais uz vairo, bet neturiu kur detis - sedu ir vaziuoju, drebanti, kvepuojanti, skaiciuojanti stulpus, bet vaziuoju.