Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(tirpi17 @ 2012 05 07, 16:09)
Man 20 metu, pries 9 men mane paliko vaikinas. Negalejau tuo patiketi, nei susitaikyti. Is kart pradejau sirgti panikos atakomis. Kiekviena diena buvo vis didesnis isbandymas. Skaudejo krutine, naktimis nutirpinedavo rankos, dienomis "alpdavau"... atrode, kad mirsiu. Neislaikiau ir nuejau pas gydytoja, paprasiau vaistu. Israse sertaline (zoloft) 50mg. Dabar jau 3 menuo kaip neturejau jokiu panikos ataku ir pagaliau nebaisu palikti namu, vel pradejau bendrauti su zmonemis, jauciuosi laiminga. thumbup.gif  Tik idomu ar nustojus situos vaistus gert visos sitos nesamones neatsinaujins?  unsure.gif  Gyd sake, kad reiks gert situos vaistus bent 6 men...

as 1 diena isgeriau ta vaista tai dar blogiau pasidare ir keturias dienas negalejau nei diena nei nakti miegoti. Kosmaras kazkos. Pasiskaiciau sudeti vaisto, issigandau, dugiau blogo padaro nei gydo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2012 05 07, 18:21)
as 1 diena isgeriau ta vaista tai dar blogiau pasidare ir keturias dienas negalejau nei diena nei nakti miegoti. Kosmaras kazkos. Pasiskaiciau sudeti vaisto, issigandau, dugiau blogo padaro nei gydo...  doh.gif

Mane kankindavo skausmai krutineje, tai visokiu veziu ir sirdies ligu jau buvau prisigalvojus. Is pradziu net nenorejau tiketi, kad cia nervai. Tik kai mama dave savo xanaxo ir viena tablete stebuklingai mane isgyde nulekiau pas nervu gydytoja, o ta mane grieztai isbare, uz xanax. Pasake, kad nuo jo priklausomybe didele ir israse sertraline. Perspejo, kad pradzioj gali buti atvirkstine reakcija, kol organizmas apsipras turi praeit bent keleta savaiciu. Pirma savaite geriau po puse tabletes 25mg. Pirmas dvi savaites skausmai krutineje buvo nezmoniski, permusinejo sirdis, apetitas dingo, pykino... darbe is vis ant ribos laikiausi, bet islaikydavau nepabegus is darbo, kaip anksciau. Gydytoja liepe nenutraukt ir palaukt dar dvi savaites, jei tesis -nutraukt. Ir is tiesu, trecia savaite buvau kaip ant debesu, atrode tokia laiminga visa gyvenima nebuvau. Poto visi tie efektai pradejo slugti... Dabar jauciuosi tiesiog normaliai ir labai tikiuosi situ nesamoniu daugiau mano gyvenime nebebus. 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir aš šį džiaugsmelį biggrin.gif Siaubas kažkoks tie priepuoliai, išvargina labai. Va, mane jau antrą dieną taip purto, bet dar nepasiduodu, pavyksta save kažkaip įtikinti, kad galiu ir be Clonazepamo išsiverst. Nors širdis makaluojasi momentais taip, kad atrodo per gerklę iššoks doh.gif Ir vis tas galvos nutirpimas ir atsiliekantis vaizdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2012 05 07, 18:21)
as 1 diena isgeriau ta vaista tai dar blogiau pasidare ir keturias dienas negalejau nei diena nei nakti miegoti. Kosmaras kazkos. Pasiskaiciau sudeti vaisto, issigandau, dugiau blogo padaro nei gydo...  doh.gif

Sutinku, kad sudėtis "pribloškianti", tačiau daugumos vaistų šalutiniai poveikia baisūs...Tačiau, kai nėra kitos išeities, tai jau geriau gerti tokį "brudą" nei kankintis...ir neaišku kokiu keliu tos kančios gali nuvest...
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2012 05 09, 13:44)
Sutinku, kad sudėtis "pribloškianti", tačiau daugumos vaistų šalutiniai poveikia baisūs...Tačiau, kai nėra kitos išeities, tai jau geriau gerti tokį "brudą" nei kankintis...ir neaišku kokiu keliu tos kančios gali nuvest...

Gal kam tie vaistai ir padieda, bet as ju negeriu. Tiesiog daug ilsiuos, skiriu laika sau, einu i masazus, uzsirasiau i sporto kluba, pradejau maziau stresuot ir atakos dingo. Pasirodo, kad reikia labiau save myleti smile.gif O del vaistu, manau, kad vaistas neisgydo, o slopina simptomus, nustojus vartuoti po kurio laiko atakos vel gali pasikartoti, todel manau reikia gydyti vidu, o tai galime padaryti tik mes patys. 4u.gif
Atsakyti
As galvoju,kaip man nebebijoj ir nepanikuot lektuve. Noriu keliaut ir vengiu to daryt, nes bijau skrist.. ax.gif
Atsakyti
O pas jus kila spaudimas kaip buna atakos?
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2012 05 19, 21:21)
O pas jus kila spaudimas kaip buna atakos?

Kyla, aisku...
Atsakyti
sveikos, man lyg vakar buvo uzejus tokia lengva PA. doh.gif
sakykit, o kaip jums reikalai su svoriu? man nuo nervu svoris pakrito ir dabar iki normalaus KMI reikia priaugti kokius 2-3kg g.gif kazi kaip priaugti? gal zinot kuri koki stebuklinga buda? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 05 21, 07:54)
reikia priaugti kokius 2-3kg g.gif kazi kaip priaugti? gal zinot kuri koki stebuklinga buda? bigsmile.gif

Kad man taip biggrin.gif O man auga, nors rodos valgau nedaug tikrai...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 21, 09:43)
Kad man taip  biggrin.gif O man auga, nors rodos valgau nedaug tikrai...

visi su savom problemom biggrin.gif as aplamai smulkaus kuno sudejimo, bet ir pati noriu truputi priaugti, tik kazi kaip tai padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 05 21, 11:18)
visi su savom problemom biggrin.gif  as aplamai smulkaus kuno sudejimo, bet ir pati noriu truputi priaugti, tik kazi kaip tai padaryti doh.gif

Reikia ieškoti sau tinkamo būdo... Gal su dietologe pasitarti?
O čia ant greičio radau http://www.sveikadie...ugti-svorio/30/

Gal sporto pagalba pavyktų paauginti raumenukus gražiai... Nes tik užsiauginti riebalinį sluoksnį irgi gal ne kas... smile.gif
Atsakyti