QUOTE(lauryte21 @ 2012 04 22, 21:18)
Man tai nerimas buna labai stiprus( irgi be jokios priezasties,atrodo viskas yra gerai gyvenime) ,toks jausmas kad viduje kazkas vyksta,krutineje,sirdyje,lygtai kutulis eina nuo pilvo iki galvos...tokiais priepuoliais uzeina...aisku siuo metu labai su juo ir PA kovoju,bandau be vaistuku,bet jai nepavyks gal vel teks prie AD grizti...bandau mintis keisti,mastyma ir juokiuosi net gi kai buna labai liudna....
Na turbut pas mus tiesiog silpna nervu sistema arba sudetos smegenis taip ir taip vaikia ir turime susitaikyti ir pakovoja vel jausimes normaliai....
šaunuolė tu, kad susiimi ir kovoji
aš labai nemėgstu po save kapstytis, bet kartais pagalvoju, kad numanau iš kur kyla šios pasekmės. tai susiję su vaikyste, paauglyste. nors atrodo, kad išaugau jau, susitaikiau su praeitim, bet va matyt kas liko, tas liko. MB dažnai siūlo bent pas psichologą pradžiai nueit, sako, kad kuo toliau, tuo blogiau, nes ta problema nedings jos nešalinant.
beje, čia buvo kalbėta apie genetinį paveldėjimą ir viena mergina patarė pasiteirauti artimųjų, ar jiems nebūna tokių priepuolių, tai prisiminiau, jog prieš kokį mėn mano artimai giminaitei buvo panaši situacija, turėjo net atostogas iš darbo pasiimt, prasidėjo migrena, nors gyvenime net galvos skausmo nėra turėjusi. dabar gailiuosi, kad tuo metu, kai ji man pasiguodė aš ją palaikiau, bet taip ir neišdrįsau pasisakyt pati