Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.IV tema

oi oi kaip faina
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2012 05 31, 19:59)
Sunrayja, prabėgs greitai tas laikas, pamatysi 4u.gif O dabar kokius vaistus vartoji? Aš tik Medrolį 4mg

Sveikos,
Geriu medroli 8 mg ir Movali... bet nelabai padeda, nes nutraukiau biologinius vaistus... verysad.gif Labai vienas kelias skauda, istyno ir net neatlenkiu kojos iki galo verysad.gif , slubuoju. Sia savaite su vaiku sedejau biliutenyje, tai geria kad ir pati pailsejau ax.gif , pirmadieni i darba, nezinau kaip reikes vaikscioti rolleyes.gif . gerai kad sedimas darbas, bet vistiek reikia pavaikscioti karts nuo karto doh.gif , galvoju daugiau vaistu priryti, o kas belieka.... unsure.gif Dar iki vaiko darymo toloka, reikia kazkaip judeti unsure.gif rolleyes.gif . Bandau Nalgezin S (vietoje movalio) galvojau geriau nuo jo. Bet skirtumo kol kas nematau.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 06 02, 13:42)
Sveikos,
Geriu medroli 8 mg ir Movali... bet nelabai padeda, nes nutraukiau biologinius vaistus...  verysad.gif  Labai vienas kelias skauda, istyno ir net neatlenkiu kojos iki galo verysad.gif , slubuoju. Sia savaite su vaiku sedejau biliutenyje, tai geria kad ir pati pailsejau ax.gif , pirmadieni i darba, nezinau kaip reikes vaikscioti rolleyes.gif . gerai kad sedimas darbas, bet vistiek reikia pavaikscioti karts nuo karto doh.gif , galvoju daugiau vaistu priryti, o kas belieka.... unsure.gif  Dar iki vaiko darymo toloka, reikia kazkaip judeti unsure.gif  rolleyes.gif . Bandau Nalgezin S (vietoje movalio) galvojau geriau nuo jo. Bet skirtumo kol kas nematau.

Merginos, o jums gydytojai nesiulo nestumo metu (ar iki pastojant) vartoti Hydroxycloroquina/ Plankvenili? Bent jau Anglijoj jis laikomas saugiausiu vartoti nestumo metu. Beda ta, kad jis pradeda veikti is leto, per kelis menesius, ir nera itin stiprus vaistas, kaip koks Metotreksatas, bet vis tiek sis tas. As geriau ji pirmo nestuke.gif metu iki kol atejo pagerejimas, geriu ir dabar...
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2012 06 02, 17:00)
Merginos, o jums gydytojai nesiulo nestumo metu (ar iki pastojant) vartoti Hydroxycloroquina/ Plankvenili? Bent jau Anglijoj jis laikomas saugiausiu vartoti nestumo metu. Beda ta, kad jis pradeda veikti is leto, per kelis menesius, ir nera itin stiprus vaistas, kaip koks Metotreksatas, bet vis tiek sis tas. As geriau ji pirmo  nestuke.gif metu iki kol atejo pagerejimas, geriu ir dabar...

Plakvenilio "stiprumas" priklauso nuo dozavimo.Jei dozės normalios-jis neįtin stiprus,bet jei varai gerom dozėm-stiprumo oi,kaip užtenka.Tik kas tiesa,tas tiesa,pradeda jis veikt per trejetą mėn maždaug... Aš geriu Plaquenilį su prednizolonu.Lyg ir nieko.Metotreksato skirt negali,nes aš ištisai sirguliuoju,o sergant jo dozę praleist reik,tai aš ištisai praleidinėčiau dozes... unsure.gif o būčiau nieko prieš bent kažkokius vaistus gert 1k.per sav.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 06 02, 15:42)
Sveikos,
Geriu medroli 8 mg ir Movali... bet nelabai padeda

verysad.gif 4u.gif

aš žinau, kad yra kažkokie leidžiami vaistai. Man gyd. sakė, kadangi jau darau pertrauką, tai jau nebegrįšiu prie vaistų, tai sakė, jeigu kas varyti pas ją ir ji man suleis injekciją, sakė planuojančioms nekenkia g.gif bet man taip ir neprireikė.

Merginos, o jums gydytojai nesiulo nestumo metu (ar iki pastojant) vartoti Hydroxycloroquina/ Plankvenili?

schmoll.gif
aš kadangi vos kojom paėjau, kai pirmą kart apsilankiau pas reumatologę, tai man Methotrexatą iškart paskyrė, dar užpakalį subadė. Nors gyd. klausė ar planuojam, nes buvau šviežiai ištekėjus, tai sakė teks palaukti. Na nenoriu net prisiminti tuometinės sveikatos, jeigu ją dar galima taip vadinti..
Atsakyti
Merginos, o jums gydytojai nesiulo nestumo metu (ar iki pastojant) vartoti Hydroxycloroquina/ Plankvenili? Bent jau Anglijoj jis laikomas saugiausiu vartoti nestumo metu. Beda ta, kad jis pradeda veikti is leto, per kelis menesius, ir nera itin stiprus vaistas, kaip koks Metotreksatas, bet vis tiek sis tas. As geriau ji pirmo  nestuke.gif metu iki kol atejo pagerejimas, geriu ir dabar...

niekada jo nebandziau, ir nesiule niekas jo.... kazkodel g.gif
Kiek tenka girdeti Klp gydymo lygis zemas verysad.gif
Atsakyti
penktadieni einu i komisija poliklinikoj del invalidumo...i ta rimtaja komisija specialiai sliausiu po operacijos biggrin.gif kad verksmingiau viskas atrodytu biggrin.gif siaip turesiu laisvu dienu daugiau turbut.ir dziaugiuosi ir nesidziaugiu..bapkiu nebus... Uztad ilsesiuos kaip reikalas.jau su draugu sutarem,kad 18d.mane isoperuoja,19 jam paskutinis egzas,20 mane isleidzia ir ta pacia arba kita diena varysim i belmonta pasibut ir siaip,prie ezero busiu daug.tevai turbut niekur neisvaziuos,nes mamai greiciausiai atostogos i rugseji nusikels,tai tetukas gales mane veziot visur biggrin.gif vat tai gerai dienas leisiu,svarbu,kad nelytu!
Atsakyti
Magnifique super planas chuligans thumbup.gif svarbiausia kažkaip poilsio daug įtraukei. thumbup.gif thumbup.gif Nu vsio panos įlindau gmailų ir orų patikrint ir išvarom........ svarbu nelytų.
ką reiks man miške veikt jei taip lis................ doh.gif
Atsakyti
sėkmės rimule, erkių tik neparsivežkit scare.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Noriu jusu paklausti kaip del sanatorinio gydimo ,ar vaziuojat i reabilitacija...ar padeda kieknors palengvinti bukle ?
Atsakyti
QUOTE(*STEBUKLAS* @ 2012 06 03, 19:15)
Sveikos mamytes 4u.gif
Noriu jusu paklausti kaip del sanatorinio gydimo ,ar vaziuojat i reabilitacija...ar padeda kieknors palengvinti bukle ?

jei butu atliekamu tukstanteliu-butinai vaziuociau
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir asš prie jūsų. Paskyrė sulfasalazina iki jo skaudejo tik mažus sanarius ranku ir pėdų. Pradėjau gerti, tai dabar kiekviena diena skauda vis po kitus sanarius. Skausmas mėtosi nuo vieno prie kito, tai čia gal tipo toks poveikis?
Atsakyti