Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.IV tema

jo gal 1 kojos tinima srodo prasta inkso darba............. pabandyk nevartot druskos ir aštrių produktų, gal praeis, o šeiop reiktu šlapimo tyrima padaryti.
kiek teko susidrti, tai pavaiksčiojus tinima satsiranda esant sutrikimams, uošviui mano atsiranda nuo širdies, esu mačiusi, nuo inkstu. Nuo RA tinima sbūna ir atsikėlus.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 07 28, 20:17)
tinsta taip,kad kauliukų nesimato,nors įprastai jie pakankamai išsišovę.paspaudus lieka duobutė.dėl nėštumo gali tinti kulkšnys,tai yra aplink kauliukus ir virš kulno.virš kulno tinsta dėl skysčių susilaikymo.

Tai vat ir man taip, kauliuku diena nesimato ir net paspaudus nesijaucia, ir duobutes lieka...

QUOTE(rimulėėė @ 2012 07 29, 09:37)
jo gal 1 kojos tinima srodo prasta inkso darba............. pabandyk nevartot druskos ir aštrių produktų, gal praeis, o šeiop reiktu šlapimo tyrima padaryti.
kiek teko susidrti, tai pavaiksčiojus tinima satsiranda esant sutrikimams, uošviui mano atsiranda nuo širdies, esu mačiusi, nuo inkstu. Nuo RA tinima sbūna ir atsikėlus.

Kad manau cia gavosi kazkokia RA ir nestumo bomba biggrin.gif, nuo nestumo tikriausiai neskaudetu tik tos vienos pedos vaikstant... O tinsta tai velnias zino nuo ko... Ai, tikiuos kad kaip nors dar tuos likusius 2 men. islauksiu, o po to pageres smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2012 07 29, 12:04)
Tai vat ir man taip, kauliuku diena nesimato ir net paspaudus nesijaucia, ir duobutes lieka...
Kad manau cia gavosi kazkokia RA ir nestumo bomba  biggrin.gif, nuo nestumo tikriausiai neskaudetu tik tos vienos pedos vaikstant... O tinsta tai velnias zino nuo ko... Ai, tikiuos kad kaip nors dar tuos likusius 2 men. islauksiu, o po to pageres  smile.gif

Dievaži,tu jau tooookia nėščia! lotuliukas.gif nestuke.gif žinot kas bus,ar berniukas ar mergytė?
Atsakyti
kojos tinsta greičiausiai dėl to, kad limfos apytaka trinka. Galimai- nuo per mažo judėjimo.

http://www.homosanit...katos_palydovas
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 07 29, 10:08)
Dievaži,tu jau tooookia nėščia!  lotuliukas.gif  nestuke.gif  žinot kas bus,ar berniukas ar mergytė?

Aha, jau nebetoli pabaiga. Bus sesute musu mazajai smile.gif

QUOTE(" voresta " @ 2012 07 29, 11:35)
kojos tinsta greičiausiai dėl to, kad limfos apytaka trinka. Galimai- nuo per mažo judėjimo.
http://www.homosanit...katos_palydovas

Kad atvirksciai - kai maziau judu ir daugiau guliu, tada ne taip tinsta...
Atsakyti
limfa - skystis, kai atsistoji- subėga į apačią, kol guli, pasiskirsto kitur, bet sutrikimas vis vien niekur nedingsta??
Atsakyti
nu jei tyrimai geri, tai neraik bijot to tinimo, svarbu šlapimo tyrimai ..

o tai mano draugelka vos tik picos užvalgydavo su kečiupu iškart tyrimai rodydavo ir ligoninėn
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Na, kaip ir rasiau, beliko islaukti tuos 2 men., o paskui jau tikiuosi pageres smile.gif
Atsakyti
aga lauksim.... šeip faina, kad pasiryžai leliukui, niekis praeis tas laika sgreitai ri pasimirš. Džiaugsmas padės užmiršt negerumus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 07 30, 17:27)
aga  lauksim....  šeip faina, kad pasiryžai leliukui, niekis praeis tas laika sgreitai ri pasimirš. Džiaugsmas padės užmiršt negerumus. 4u.gif

Na, kol sveikata dar kazkiek leidzia, reikia naudotis proga smile.gif paskui pabegs ta proga is po nosies... O viena vaikuti augint seimoje man kazkaip savanaudiska vaiko atzvilgiu atrodo. Ziuresim, kaip cia bus su tom dviem. Aisku, bus ir meiles, ir pykciu, ir mustyniu, bet tikiuos, kad bendrai paemus, myles viena kita labiau negu nekes biggrin.gif
Atsakyti
Na jo vienas vaikas - ne vaikas.

Atsakyti
labos 4u.gif sakykit, o jūs laiks nuo laiko darotės CRB, kepenų tyrimus? juk prie RA CRB būna kilstelėjęs, taip? o gal geriant vaistus baltymas krenta iki normos?

MB pasidarė šituos, tai viskas normoje, baltymas nukritęs laikosi nuo balandžio... Įdomu, ar gyd pamačius rezus tęs gydymą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 31 liepos 2012 - 12:22