Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.IV tema

nu jo............... baisoka skaityt apie tavo pirštą. lotuliukas.gif doh.gif
Niu geriau ką gero papasakok

Aš PVZ. mezgu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif Net pačiai keista, kad galiu megst, ens prieš mėnesi pavyzdėli mamai išmezginėjua tai neišėjo.o dabat mezgu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 02 10, 11:55)
nu jo............... baisoka skaityt apie tavo pirštą. lotuliukas.gif  doh.gif
Niu geriau ką gero papasakok
Aš PVZ. mezgu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ax.gif Net pačiai keista, kad galiu megst, ens prieš mėnesi pavyzdėli mamai išmezginėjua tai neišėjo.o dabat mezgu lotuliukas.gif  thumbup.gif

Gera tik tai,kad man matyt ne Roto,o Noro virusas lotuliukas.gif Jis daug greičiau ir lengviau praeina.nes Rotas nebūtų taip greitai pasitraukęs,o aš ir nebevemiu ir temp.jau man rodos neturiu smile.gif Aš tai kadangi nedirbu,tai antra para kočiojuosi lovoje lotuliukas.gif Tik jau šonai įskaudo gulėti doh.gif Užtad čiurna ilsisi smile.gif vaistų dėl artrito negeriu,nes valgau tik džiūvėsius kol kas,tai manau,kad vaistų gėrimui per tuščias skrandis yra,tai išgyvensiu keletą dienų be jų smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif linksmai guliiiiiiiiiiiiiiiiii lotuliukas.gif thumbup.gif
Niekis pasveiksi.
Atsakyti
O as ka tik grizau po menesio atostogu siltuosiuose krastuose, ir eilini karta isitikinau, kad mano RA nera jokio skirtumo, ar oras siltas, ar saltas...
Uzuojauta Magnifique del noro/roto. Ir pirsto. Turejau as ta bjaurybe virusa neseniai, tai vaje vaje, taip bloga gyvenime nera buve... Vos lovoje pajudet galejau. Bet nieko, bent jau greit praejo, per pora dienu.
Atsakyti
pas mane virusas puse paros truko tik ir viskas.tempa del ciurnos uzdegimo,nes joje uzdegimas baisinis.Buvau pas Saniuka,sake butinai operuot reiks,ryt eis pas ortopeda,kuris mane operavo,pakalbet.siaip sake nelengva op.nes sanario dali pasalint reiks,tipo mano liga,ty.artritas yra nedekingas chirurgam,nes operuot trigubai sunkiau ir uzdelsta dar.sake po kokio pusmecio saniukas gales operuot suaugusius,naujoj ligoninej,santaruos,tai turbut tada operuos,arba anksciau,kartu su dabar koja operavusiu gyd.greitoj pagalboj.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 13, 14:27)
pas mane virusas puse paros truko tik ir viskas.tempa del ciurnos uzdegimo,nes joje uzdegimas baisinis.Buvau pas Saniuka,sake butinai operuot reiks,ryt eis pas ortopeda,kuris mane operavo,pakalbet.siaip sake nelengva op.nes sanario dali pasalint reiks,tipo mano liga,ty.artritas yra nedekingas chirurgam,nes operuot trigubai sunkiau ir uzdelsta dar.sake po kokio pusmecio saniukas gales operuot suaugusius,naujoj ligoninej,santaruos,tai turbut tada operuos,arba anksciau,kartu su dabar koja operavusiu gyd.greitoj pagalboj.

stiprybes tau!
Atsakyti
QUOTE(Adreta @ 2012 02 14, 00:53)
stiprybes tau!

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kaip gyvenat mergytes

Aš biški sušlapau kojas ketvirtadieni ir matyt virusiuka pasigavau.Pūslė ant lūpos iššoko, kita diena pragulėjau............. nes žiauriaii silpna buvo, kaulus laužė.Bet praėjo. nieko atsigaut baigiu.
išto piktumo nusipirkau neperšlampamus batus. o tai ugai į atlydį suregavo................ doh.gif nu normaliam žmogui nuo tiek nieko nebūtų, o va man doh.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėjau paklausti, per kiek laiko ateina magnetinio rezonanso tyrimo aprasymas? Įtaria arba RA arba Bechtereva, kaip supratau jos panašios.. Jau 5 mėnesius to tyrimo laukiau, ir norėčiau iškart pas gydytoja nueiti su aprašu, kad mažiau tampytis ir greičiau atitinkama gydymą paskirtų, bet nežinau per kiek laiko aprašymą gausiu,kada registruotis pas gydytoją . dėkui.
Sveikatos Jums 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
o tau betchereva itaria

Mano draugės vyras Juo serga, tai man aiškino,kad daktarai sako,kad nuo tosligos vaistų nėra. Pagrindinis vaistas yra Judėjimas. Na jos vyras jau 3 metrus serga. Kartais tikrai sunku būna, bet ji jį vaiko, nueik, atnešk, ...... kad kuo daugiau judėtų tai mokesčius mokėt siunčia kasdien duodama po 1 lapuką.Nes sunkoka jam prasijudinti.Kai reikalas yra tai eina, šeip aišku kartasi matosi,geriau pagulėtų, bet kai paguuli tai tik blogiau būna................... bet šeip tai normaliai gyvena, tik kad biški sulėtėjęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 02 22, 13:40)
Labas 4u.gif
o tau betchereva itaria

Mano draugės vyras Juo serga, tai man aiškino,kad daktarai sako,kad nuo tosligos vaistų nėra. Pagrindinis vaistas yra Judėjimas. Na jos vyras jau 3 metrus serga. Kartais tikrai sunku būna, bet ji jį vaiko, nueik, atnešk, ...... kad kuo daugiau judėtų tai mokesčius mokėt siunčia kasdien duodama po 1 lapuką.Nes sunkoka jam prasijudinti.Kai reikalas yra tai eina, šeip aišku kartasi matosi,geriau pagulėtų, bet kai paguuli tai tik blogiau būna................... bet šeip tai normaliai gyvena, tik kad biški sulėtėjęs mirksiukas.gif

Jie patys nežino dar doh.gif sirgau artritu nuo 5 metuku, bet jis buvo tik keliu sąnariuose su nedaug paūmėjimų, 3 kart punktuotas. čia vasarą baisūs skausmai surakino, nebesikėliau iš lovos visiškai, sutino sąnariai. Kauno Klinikose paguldė į neurologinį, pradžioje lyg išvarža(sakiau apie sąnarius,kad sirgau,matė tinimą, bet net reumatologo neatsiuntė), nes baisiai skausmas į koją eidavo, prileido hormonų, nuskausminamų , padarė KT juosmeninės dalies ir nusprendė kad man nervų šaknelių uždegimas.Čia jau juokas pro ašaras buvo doh.gif išleido, nors gulint nesugebėjau pati dubens pakelt ar kojos pakelt iš to skausmo.

Tada atsiguliau po kelių dienų į santariškių reumatologinį, ten jau lyg ir Bechterevas, kitą dieną lyg Reumatoidinis artritas, ir lyg kažkas iš jų, bet nieko konkrečiai nepasakė. rentgenu peršvietė ir nieko naujo nediagnozavo, paliko tapačią diagnozę, artritas ir tiek. priskyrė sulfasalaziną, paskui pablogėjo, prednizolono išrašė...

Tada išsigandau, nuėjau vėl į klinikas, tik į reumatologinį, gydytoja užregistravo magnetiniam rezonansui. Tai jau laukiu nesulaukiu, greičiau padarytų ir žinočiau kas yra .

Kad vienintelis vaistas-judėjimas.. Žinau.. unsure.gif tik kai labai skauda,jau kai į paskaitas nebegaliu nueiti, tada nesimankštinu.. Nežinau kodėl, bet man labai per skausmas į koją eina, į pėdą, aš jos ant žemės pastatyt negaliu normaliai.

O kai tyrimus darė, tai ir reumatoidinis faktorius padidėjes truputį, ir HLA B27 tyrimas teigiamas buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruciuke+1: 22 vasario 2012 - 19:57
matai man išvaržos nedavė gyventi jau prieš 10 metų, bet tada kkai išvarža skausmas žiaurus ir i koja eina, taip negalėjau priminti kojos, stovėjau ant vienos. kai žiauru būdavo,tai basono po gulinčia niekaip neišeidavo pakišt........
na bet kad praeitų reikia saujom valgyt tabletkas nuo uždegimo......... tempimo pratimus daryti. praeina
Nors su priepuoliaisi vargau 10 metų,
užpernai kai susirgau RA tai du skirtingi dalykai.Man patino, skaudėjo visus sanarius ........ pritaikė vaistus,
Po kurio laiko pasikeitė skausmu pobūdis. Sanariai kaip ir skaudėjo taip skauėdjo , bet prisidėjo kojos skausmas.Ir aš ilgai nesupratau ar čia artrito skausmai, ar čia nuo stuburo koja skauda. doh.gif na nepamenu ka neurologas sakė po pirmo susitikimo.... bet pamenu kak skausmai praėjo, nes man RA vaistus pakeitė. o Neurologas man konstatavo, kad koja man skauda sau o RAyra sau.Ir vaistų nuo kojos ir stuburo atskirai nereikia, sakė turi gerai suderinti RA gydima ir kojos skausmai praeis. IKi kol Ra suderino gydima gėriau nuskausminamuosius ir žinojau kad kitaip nebus.Kai galų gale paskyrė vaistya Kuris veikė mano RA kojos skausmai stebuklingai baigėsi.
Nors man sakė ateity tai su ta koja bus krūva bėdų, bet kol kas vaistai veikai ir jų pakanka. Tuo kol kas ir džiaugiuosi

na ensimūčik pagerk norm,aliu nuskausminamųju,. ateis eilė magnetui, tai galų gale sužinosi teisybe.
Atsakyti