Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Man tai vieno draugo užtektų, palaikymo komanda man ir įtampą keltų lotuliukas.gif
eik tu sau baltai aš tau pavydžiu... ax.gif
Atsakyti
Nurimus vakarykštėms audroms manyje, pasisakysiu ir aš. Visų pirma sveikinu išlaikiusiąją 4u.gif Tikiu, kad tikrai gerai jau važiuoji, ko nepasakyčiau apie save. Mano problema - nespėju su srautu, važiuoju "ant 40-45", tai turiu problemų persirikiavimuose, suspėjime išvažiuoti iš sankirtos, kliūties aplenkime ir pan. Ir bijau kitaip, norisi važiuot atsargiai, bet tas atsargumas man koją kiša kaip reikiant... Tai va, vakar neišlaikiau įskaitos mokyklinės verysad.gif Padariau kelias žioplas klaidas iš kurių kritinė svarbiausioji buvo, kad nespėjusi persirikiuoti į dešinę juostą sukimui į dešinę jau beliko kirsti ištisinę, o dar mašinų buvo toj juostoj, tai kad nesukelčiau avaringos situacijos, instruktorius griebtelėjo vairą doh.gif O prieš tai dar važiuojant per sankryžą už jos mikriukas sustojo ir man vietos neliko, tai nenorėdama sustoti perėjoje bandžiau jį aplenkti, o rikiavimasis sankryžoje jaučiu irgi kritinė klaida g.gif O žioplosios klaidos tai - prie geležinkelio stoties pamiršau ir neapsižiūrėjau, kad yra sukant į dešinę žalia rodyklė, stoviu, laukiu žalio, mikriukas 3 kartus supypino iš galo, kol susiprotėjau doh.gif Po to prie stop linijos nesustojau laukdama žalio, važiuoju, ir nesuprantu, kur čia ji, taip neryškiai nupiešta... Ai dar vieną sykį per ilgai antra juosta važiavau. Ir dar viena kirtinė pabaigoje, kai vėl įsikišo instruktorius - stovėjo sunkvežimis su nuleistu priekabus dangčiu, kelias turėjo tik po vieną eismo juostą viena kryptimi, tai lenkdama, kaip instruktorius sakė, per arti privažiavau prie to bortelio, galėjau kliudyti doh.gif O dėl tos ištisinės kirtimo tai vėliau instruktorius paaiškino, kad galėjau ten kitaip važiuoti ir turėti galimybę persirikiuoti lengviau, na jau kitą kartą žinosiu, nes važiuosim vėl tuo pačiu maršrutu. Žiauriai liūdna buvo, na bet ir nereikėjo gal jau taip tikėtis, kad viskas sklandžiai praeis, nes vairuotoja iš manęs dar nėra gera tikrai... unsure.gif
Atsakyti
Digse, viskas bus gerai. Žinau tą maršrutą, ten daug perėjų, ir visokių ženklų, svarbu nusiraminti ir prieš važiavimą permastyti visą maršrutą galvoje, kur galėtai padaryti klaidas.
Atsakyti
Digse, o kelintas jau vairavimas? smile.gif
Aš ir važiuoju ant 40-45 ir tik kartais iki 50 paspaudžiu. Instruktorius sako, kad greičiau ir nevažiuot, geriau lėčiau, bet teisingai smile.gif O greit sako visada suspėsiu, nes ir durnas gali gazą paspaust lotuliukas.gif
Per egzaminą irgi nesiruošiu greičiau važiuot, nes pagal ket juk greitis tai 50 mieste smile.gif Manau normaliu greičiu važiuoji.
Tu Vilniuj ar Kaune? Nes aš Kaune didelių nesklandumų dėl tokio greičio nepatyriau dar tikrai. O nuo sankryžos tai aš ir ne visad su srautu suspėju pajudėt, bet ir nestoviu penkias minutes prie jos. Man rodos nieko čia blogo smile.gif Paprasčiausiai kaikurie vairuotojai laisvo neišmeta prie sankryžos ir būna visad pasiruošę tai dar ir dėl to greičiau pajuda. Plius, jau pažįsta kaip šviesaforai veikia ir žino kada būtent persijungs tai žino kada jau ruoštis. tongue.gif

Oi dabar perskaičiau, kad tu Kaunietė. Digse, kurioj mokykloj mokaisi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 02 vasario 2012 - 13:33
QUOTE(Landrita @ 2012 02 02, 14:29)
Digse, viskas bus gerai. Žinau tą maršrutą, ten daug perėjų, ir visokių ženklų, svarbu nusiraminti ir prieš važiavimą permastyti visą maršrutą galvoje, kur galėtai padaryti klaidas.

O tu išsilaikei įskaitą su Linu? Nes mes nevažiavom iki Pilies žiedo, tai pagalvojau, gal su kitu instruktorium važiavai g.gif

QUOTE(AniMi @ 2012 02 02, 14:32)
Digse, o kelintas jau vairavimas? smile.gif

Oi dabar perskaičiau, kad tu Kaunietė. Digse, kurioj mokykloj mokaisi? smile.gif

Man jau buvo paskutinis 15-as vairavimas, per kurį buvo vairavimo įskaita, tai dabar jau pinigėliu mokėti teks unsure.gif Mokausi Kaune, "Zebro" mokykloje.
Atsakyti
Man tai paskutinis buvo prieš dvi savaites ax.gif lotuliukas.gif O ryt va jau papildomas smile.gif Kiek pinigų pas jus papildomas važiavimas?
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 02, 14:49)
Man tai paskutinis buvo prieš dvi savaites  ax.gif  lotuliukas.gif O ryt va jau papildomas  smile.gif Kiek pinigų pas jus papildomas važiavimas?

65 Lt. Tai kai neišlaikiau instruktorius užsiminė, kad gal dar porą pamokų pasiimsi, bet aš labai neturiu joms pinigėlių... Tai pasistengsiu dabar tą įskaitą išsilaikyti tuo pačiu maršrutu vis tiek, ir dar gal pasiimsiu kokią papildomą į Vilijampolę pavažiuot, nes aikštelėj tai gerai sekasi.

Beje, tai man važiuojant su tuo 6 golfuku (kas mokosi "Zebre", žino), įvyko autoįvykis, kad teko kurį laiką su 5-u pavažinėti mokiniams... Tai truputį gąsdina dabar išlindinėjančios mašinos, mažu vėl nepraleis manęs unsure.gif
Atsakyti
Digse, aš su kitu, Kazimieru.
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 02 02, 14:54)
Digse, aš su kitu, Kazimieru.

Tai va, taip ir maniau, kad ne tas pats maršrutas, tik panašus gal.
Atsakyti
Pas mane 70lt. Tai skirtumo kaip ir nėr. Turbūt visur panašiai... blush2.gif Pas mane tai tokios net nebuvo įskaitos... g.gif Nors neaišku ką rytojui sumastė instruktorius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 02 02, 15:02)
Pas mane 70lt. Tai skirtumo kaip ir nėr. Turbūt visur panašiai... blush2.gif Pas mane tai tokios net nebuvo įskaitos... g.gif Nors neaišku ką rytojui sumastė instruktorius  smile.gif

Tai nuo šiemet tik ji privaloma man atrodo, ir dar filmuoja...
Atsakyti
Na nežinau mano pamokos baigės šiemet smile.gif Bet man tokios nebuvo. Ir kamerų nėr pas mano instruktorių tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti