Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava " Kūlverstukas"

QUOTE(avietia @ 2013 08 22, 08:14)
oho, mum tai nieko panasaus nebuvo g.gif dar kai tik pradejom lankyti darzeli, maniske tokia mamyciuke, rankinuke, tai daznai atejus rasdavau pas Kristina ant keliu sedincia ar anr ranku, labai maniske ja mylejo ax.gif ir i lauka daug veda, kai oras geras tai grupej tik valgyt ir miegot grizdavo smile.gif del plepejimo tai matydavau kad kalba su kitom mamom aukletojom daznai, ypac kai lauke buna tai tikrai istisai su kazkuo plepa lotuliukas.gif as asmeniskai su ja tik del vaiko reikalu kalbedavau, ir kaip minejau man buvo svarbiausia kad dukrytei jinai labai patiko mirksiukas.gif
o elena jau i pensija isejo?

as ir taip galvojau kol vaikas kalbet nepradejo ir nepradejo pasakot ka su kuria aukletoja veikia ir kaip jos elgiasi doh.gif
Atsakyti
Daiva visada linksma labai lengvai isilieja tarp vaiku. Kristina grieztoka bet vaikam ji patinka na ir man patinka kad ji griezta, tvarka tai turi but smile.gif Elena tai man nepatinka visai nusenus, laikas pailset geda net kam pasakyt kad tokiuose metuose dar dirba su vaikais. Laura irgi griezta bet ji labai myli vaikus, tikrai gera aukletoja.Viktorija irgi man pasirode faina, o siaip cia teveliai per daug ima I galva ir prisifantazuoja viskas gerai tam darzeli. Vaikai ir pavalgo ir pamiega ir piesia, lipdo ir tt. Dziaukites kad turit vieta. Sekmes!

Atsakyti
labai įdomu, kaip vaikiukams sekasi lopšelio grupėse? kokia atmosfera?

kokios nuotaikos šį rudenį darželyje?
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2013 09 21, 01:46)
labai įdomu, kaip vaikiukams sekasi lopšelio grupėse? kokia atmosfera?

kokios nuotaikos šį rudenį darželyje?

Puikios nuotaikos smile.gif Kitaip ir but negali smile.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...22-386042?cf=df
Atsakyti
Baisu kokie monstrai dirba su vaikais. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 11 19, 21:03)
Baisu kokie monstrai dirba su vaikais.  blink.gif

tik man irgi keista kodel mama i direktore kreipesi tik po to kai auklyte grizo po ligos? buciau ta pacia akimirka nuejos ir visiem suma pakelus o ne laukus kol gris po biuletenio gun_bandana.gif
Atsakyti
blink.gif mano sunus sioje grupeje,o as nieko nezinojau.tik kad pasikeite aukyte...
Atsakyti
laba diena, mamos,

va va..... kalbėta tiek daug apie voveriukų grupę. Mano mažoji ir pakliuvo ten. Nuo rudens jau bus šios grupės narė.....

senosios grupės neskaičiau.

labai gaila, kad nedaug kalbančių šiuo metu apie "Kūlverstuką".

Kaip praėjo šie metai? kokios nuotaikos?

Gal būtų kokių nors pasisakymų/ patarimų pradedantiems lankyti šį darželį?
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2014 06 07, 11:21)
laba diena, mamos,

va va..... kalbėta tiek daug apie voveriukų grupę. Mano mažoji ir pakliuvo ten. Nuo rudens jau bus šios grupės narė.....

senosios grupės neskaičiau.

labai gaila, kad nedaug kalbančių šiuo metu apie "Kūlverstuką".

Kaip praėjo šie metai? kokios nuotaikos?

Gal būtų kokių nors pasisakymų/ patarimų pradedantiems lankyti šį darželį?

Senoji direktorė išėjo į pensiją, nuo rugsėjo bus nauja - tai nieks nežino kokie vėjai pūs darželyje smile.gif
Viskas gerai su tuo darželiu, maniškis vienas skaičiuoja paskutines dienas darželyje, kito laukia paskutiniai metai
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2014 07 04, 11:49)
Senoji direktorė išėjo į pensiją, nuo rugsėjo bus nauja - tai nieks nežino kokie vėjai pūs darželyje smile.gif
Viskas gerai su tuo darželiu, maniškis vienas skaičiuoja paskutines dienas darželyje, kito laukia paskutiniai metai

Ohooooooo!!!!! Kokios naujienos!!!!!! Dar pavasario pabaigoje kalbėjom su direktore. Tokia maloni pasirodė..... net minčių nebuvo, kad valdžia keisis
Atsakyti
Sveikos mamos!!!!!! Ar jau pasiruošę rugsėjui? Užtilo šnekos temutėj. Gal kas pakalbės su manim wink.gif pirmadienį didžioji diena. Kokiu metu įprastai atvedami vaikai į lopšelį? Gal kas pasidalintų įspūdžiais, kaip jūsų mažyliams sekėsi adaptacija?
Atsakyti