Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava " Kūlverstukas"

Lankom nuo rugsėjo šį darželį, deja patekom į garsiąją "Voveriukų" grupę. doh.gif Kol kas negaliu pasakyti nieko gero apie šią grupę - vaikas ištisai serga. 2-3 pusdieniai darželyje, ir 2 savaitės gydymosi namie. Nuo rugsėjo jau 3 kartą serga. Pilna spintelė rūbų - vaikas ištisai ledinėm rankom ir kojom, taip išeina, kad jo niekas neapžiūri, o pasakyti, kad jam šalta - nemoka. Į darželį vaikas visai nenori eiti, turiu nešte nunešti. Matyt, nelabai jam ten gerai. Grupėje gana šalta, prausykloje - iš vis vėsu ir dar grindys vien plytelėm išklotos, nžn kaip vaikus ant puodo sodina - tikiuosi,kad ne basom kojom ant tų šaltų plytelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svarelis888 @ 2014 10 10, 13:28)
Lankom nuo rugsėjo šį darželį, deja patekom į garsiąją "Voveriukų"  grupę.  doh.gif  Kol kas negaliu pasakyti nieko gero apie šią grupę - vaikas ištisai serga. 2-3 pusdieniai darželyje, ir 2 savaitės gydymosi namie. Nuo rugsėjo jau 3 kartą serga. Pilna spintelė rūbų - vaikas ištisai ledinėm rankom ir kojom, taip išeina, kad jo niekas neapžiūri, o pasakyti, kad jam šalta - nemoka. Į darželį vaikas visai nenori eiti, turiu nešte nunešti. Matyt, nelabai jam ten gerai. Grupėje gana šalta, prausykloje - iš vis vėsu ir dar grindys vien plytelėm išklotos, nžn kaip vaikus ant puodo sodina - tikiuosi,kad ne basom kojom ant tų šaltų plytelių  blush2.gif

manyciau pirma reikia kalbeti su aukletojom, isreiksti tai kas jus neramina.cia bendraudama tikrai problemos neispresite 4u.gif sekmes
Atsakyti
Na, Mamos, aš tiesiog jaučiuosi sutrikusi. juk darželiuose dirba žmonės su mūsų vaikais. Lyg ir faktiškai jiems turėtų rūpėt, kad tėvai pasitikėtų jomis.

Bet kai tenka prašyt elementarių dalykų, kur tikrai akivaizdu ir matoma. Bet sukelia tokį jausmą, kad "ko čia prašai ohmy.gif"...... apie kokias kalbas galima tada galvot.....

Per tėvų susirinkimą taip gera buvo klausyt, kai direktorė kalbėjo, jog dirba kompetentingas kolektyvas, kad jie siekia bendradarbiavimo tarp darbuotojų ir tėvų. Kad sudaro vaikui saugias sąlygas tiek spichologiškai, tiek fiziškai, kad rūpinasi sveikata ir t.t....

nu ir NE!!!!!!

veiksmai rodo ką kitą

bandysiu ryt šnekėt apie man iškilusius klausimus..... dieve dieve, juk pagalvojus, palieku vaiką nuo ryto, iki pavakario, patikiu auklėtojoms ir šeimininkutei. Vaikas nekalba. Man nepasiskųs, nepasakys nieko. Savo emocijas išreiškia tik šypsena arba verksmu. bet jei verkia naktimis, ir net nenusiramina miegodama mano glėbyje, jei pamačius auklėtoją, puola bėgt iš grupės..... nors prieš tai dar džiaugdamasi, persirengusi tepu tepu bėgim į grupę pas vaikus. tačiau tik pamatė sėdinčią auklėtoją i šeimininkutę puolė verkt ir kabinosi tėčiui į kojas.....

o ką galvot pamačius ant blauzdos mėlynes, kurios visiškas atitikimas į pirštus?

tiesiog klausimai, kurie skambės man visą naktį, iki tol, kol pakalbėsiu su garbiomis pedagogėmis....

niekada nebuvau pretenzinga, niekada nereiškiu kažkokių perdėtų prašymų. Bet ......ne iš lakios fantazijos traukiami klausimai bei kyla mintys.

Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2014 10 16, 23:23)
Na, Mamos, aš tiesiog jaučiuosi sutrikusi. juk darželiuose dirba žmonės su mūsų vaikais. Lyg ir faktiškai jiems turėtų rūpėt, kad tėvai pasitikėtų jomis.

Bet kai tenka prašyt elementarių dalykų, kur tikrai akivaizdu ir matoma. Bet sukelia tokį jausmą, kad "ko čia prašai ohmy.gif"...... apie kokias kalbas galima tada galvot.....

Per tėvų susirinkimą taip gera buvo klausyt, kai direktorė kalbėjo, jog dirba kompetentingas kolektyvas, kad jie siekia bendradarbiavimo tarp darbuotojų ir tėvų. Kad sudaro vaikui saugias sąlygas tiek spichologiškai, tiek fiziškai, kad rūpinasi sveikata ir t.t....

nu ir NE!!!!!!

veiksmai rodo ką kitą

bandysiu ryt šnekėt apie man iškilusius klausimus..... dieve dieve, juk pagalvojus, palieku vaiką nuo ryto, iki pavakario, patikiu auklėtojoms ir šeimininkutei. Vaikas nekalba. Man nepasiskųs, nepasakys nieko. Savo emocijas išreiškia tik šypsena arba verksmu. bet jei verkia naktimis, ir net nenusiramina miegodama mano glėbyje, jei pamačius auklėtoją, puola bėgt iš grupės..... nors prieš tai dar džiaugdamasi, persirengusi tepu tepu bėgim į grupę pas vaikus. tačiau tik pamatė sėdinčią auklėtoją i šeimininkutę puolė verkt ir kabinosi tėčiui į kojas.....

o ką galvot pamačius ant blauzdos mėlynes, kurios visiškas atitikimas į pirštus?

tiesiog klausimai, kurie skambės man visą naktį, iki tol, kol pakalbėsiu su garbiomis pedagogėmis....

niekada nebuvau pretenzinga, niekada nereiškiu kažkokių perdėtų prašymų. Bet ......ne iš lakios fantazijos traukiami klausimai bei kyla mintys.

unsure.gif bukit gera iesai ar per az parasykite grupes pavadinima,po 2 metu mano vaikas prades lankyt lopseli,noriu buti budri.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2014 10 17, 12:05)
unsure.gif bukit gera iesai ar per az parasykite grupes pavadinima,po 2 metu mano vaikas prades lankyt lopseli,noriu buti budri.

Susiradau,kad apie Voveriuku grupe eina kalba,tai tuomet parasykit,kuri aukletoja tokia nemaloni,gal zymioji Elena g.gif
Taip,nuo pedagogu ir auklyciu kolektyo daug kas priklauso.Mano sunus nesipasakodao,nors kalbeti mokejo jau,bet noriai pradejo eit i darzeli,isejus tai pagarsejusiai auklytei,kur pries vaika smurtavo miego metu.Gal ten ir nebuvo taip,kaip ziniasklaida nupiese,toje seimoje buvo problemu,bet...kartais kai kuriems vaikams,kaip pz,mano uztenka ir pakelto balso,piktesnio zvilgsnio,kad nenoretu i darzeli eit ir naktim i lova slapintis pradetu...
Atsakyti
O tarp kitko, apie Eleną irgi prisiskaičiau ir bijojau. Bet aš apie ją tik gerus dalykus galiu pasakyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2014 10 17, 12:53)
O tarp kitko, apie Eleną irgi prisiskaičiau ir bijojau. Bet aš apie ją tik gerus dalykus galiu pasakyt wink.gif

4u.gif nelabai jusu suprantu,jei skundziates,tai konkreciai pasakykit kieno darbu,negi mums dabar speliot.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 10 17, 13:23)
4u.gif nelabai jusu suprantu,jei skundziates,tai konkreciai pasakykit kieno darbu,negi mums dabar speliot.

Ne ne ne. Tiesiog nebuvo laiko daugiau rašyt.
Elenos tikrai bijojau. Bet ji su vaikaiz užsiima ugdymo prasme.
Kaip prieš tai viena mama skundėsi, tiesa.
Su Elena dirbo ir Kristina. Bet ji gal jau mėnesį biuletenyje. Ją pavaduoja Laura. Dirba puse etato. Direktorė per susirinkimą garantavo, kad nusiskundimų tikrai nebus. Nes Laura tikrai užsiima.
Kristina tėvai buvo nepatenkinti. Ypatingai pirmosiomis savaitėmis. Vaikai verkdavo, palikti mamų, o, pasak tėvų, ji vaikų niekuo nesudomindavo. Ir jie taip praklykdavo iki 12 val.
Man nepasitenkinimas kilo dėl laikinosios. Tam tikri jos komentarai man nei mb nėra priimtini.
Šiandien turėjom pokalbį su direktore ir auklėtojomis bei šeimininkute.
Nenoriu viešinti. Nes mes atsakymų taip ir negavom. Bet džiaugiuosi, kad direktorė iš kart sureagavo, išsikvietė jas visas ir buvo aptarta mūsų iškelta problema.

Mes tik stebim. Bet pamačiusi Laurą, mūsų mažoji nenori eit į grupę. Jau buvau aprašiusi anksčiau. Su Elena to nebūna. Vaikas ją mėgsta. Lauros ne.

Tad man natūraliai kilo abejonės jos kompetencija. Ji dievagojosi, kad mažulius myli. Tačiau mb jos ašaros neįtikino.
Tiek žinių iš manęs.
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2014 10 17, 21:28)

Mes tik stebim. Bet pamačiusi Laurą, mūsų mažoji nenori eit į grupę. Jau buvau aprašiusi anksčiau. Su Elena to nebūna. Vaikas ją mėgsta. Lauros ne.

Tad man natūraliai kilo abejonės jos kompetencija. Ji dievagojosi, kad mažulius myli. Tačiau mb jos ašaros neįtikino.
Tiek žinių iš manęs.

Ar negali taip būti, jog Jūsų mažiukas jau priprato prie nuolatinių auklėtojų, o čia staiga atėjo vėl nauja teta. Gal tiesiog Lauros nenori kaip naujo, nepažįstamo žmogaus?
Atsakyti
Žinot, įmanomos visos versijos.
Įmanoma ir tai, kad jautrūs tėvai apkaltina pedagogus nebūtais dalykais.
ir daug lengviau prisigalvot blogų dalykų.

Bet ar daug yra gerų atsiliepimų apie šią grupę šiame forume? automatiškai galvojasi apie blogiausią
Atsakyti
Tai kas rašoma apie Voveriukus,iš tiesų neramina ne vieną tėvą. Ir keista tai,kad nepasitenkinimas ne vienus metus, per tą laiką pasikeitė direktorė,bet ir toliau tas pat vyksta.
Sako,rašykite skundus ir kuo daugiau jų bus,tuo lengviau bus skirti nuobaudas. Keista iš tiesų ir net labai. Ar auklėtojos turi kokį gerą užnugarį... g.gif
Mokykloj tik netinka vaikams mokytoja ir ją nuima nuo tos klasės,o čia neranda kaip tvarką įvesti,kai jau ne vienus metus skundai dėl šios grupės auklėtojų.

O vaikai tikrai l.serga būtent šitoje grupėje. Kitur lanko daug daugiau vaikų.
Atsakyti
Kai pradėjom leist savo mažiukę į šį darželį, man tik tada akys atsivėrė.
Faktiškai, kol nereikėjo, nekreipiau dėmesio į tai, ką išoriškai mačiau: kad ir žaidimų aikštelės. Palyginu su Dainavos rajone esančiais darželiais. Na skirtumas tikrai yra. Pavyzdžiui Vaikystė, Girinukas- juk pilna naujų, ne sovietinių laikų žaidynių, čiuožyklų. Kūlverstuke tik smėlio dėžes mačiau, naujai padarytas, ir viena žaidynę, kaip draugystės parke tokio tipo.....

apžiūrėjus atidžiau Voveriukų grupę, jei tiek metų ji gyvuoja, kodėl remontas padarytas tik tualete?
taip, naujai sutvarkyta, plytelėm išklota. Bet žaidimų patalpa: tikrai jaučiasi trūkumas žaislų, knygų.
Per susirinkimą pasiūlė rinkti po 10Lt kas mėnesį. kur garantijos, kad surinkę kas mėnesį po 150Lt nupirks kažką naudingo, o ne išleis vėjams.....

kaip suprantu, Elena yra ilgalaikė auklėtoja ten. bet tai, kaip matau jos elgesį, man labai tinka:
maniškė kai verkdavo pirmomis savaitėmis, ji iškart puldavo ją kažkuo sudominti, imdavo į rankas, užšnekindavo. Kai ateidavau pasiimti, mačiau, kaip susidomėjosi mano mažiukė žaizdavo šalia jos.

galbūt dar pamatysiu kitokį veidą ateityje.
bet aš matau, kad su vaikais ji maloni, ji su jais užsiima. Gal su suaugusiais jau pamiršo, kaip bendraut biggrin.gif
bet su vaikais- jos patirtis yra privalumas smile.gif

Kristina buvo kitokia. Kiek žinau, ji dirbo 4 metus šiame darželyje. Ir tėvai nuo pradžių ja buvo nepatenkinti.
Mano nuomone, ji nėra tokia jautri vaikų atžvilgiu. vaikas verkia? tegu verkia, paverks ir nustos.
Va taip, rodės, ji mąstė.

aš asmeniškai neturiu blogų nusiskundimų ja.

Man būtų geriau viduj, jei matyčiau, kad šioj grupėj vaikas elgtųsi, kaip girdžiu iš draugių, kad jos vaikai, tokio pat amžiaus sako: einam pas auklėtoją tokią ir tokią", arba atbėga ryte į grupę ir apsikabina auklėtoją.
Tai čia iš vis super.....

o kiek laiko jauna direktorė kaip laikina bus? ar bus konkursas, ir ji turės trauktis? man ji limpa, iš tikrųjų
Atsakyti
Kiek girdėjau,direktorė bus kita. Kol kas nežinia kas. Skirs turbūt švietimo sk.
Man asmeniškai nelimpa ši. Daug kalbų,darbų nėra, nors..turbūt negali kažką daryt,nes laikinai yra. O senoji gal bijojo ką daryt,nes pensijoje buvo. Sėdėjo ir.stengėsi saugoti.savo kėdę,kad į pensiją neišvarytų.
Mes rinkomės dėl atstumo,kad netoli mums šis daržas, betmatau,kad padarėm didelę klaidą.
Taip, rinko po 10 lt + liepė kalną priemonių piešimo nupirkt, o kad pieštų.. g.gif
Lavinimo iš viso maža šioje grupėje.

Liūdna,kad taip yra ir tikrai abejoju ar kas čia keisis dar ne vienus metus.
Nebent kažkas iš tėvų skundą rašys ne direktorei,o pvz švietimo sk. Tada gal kas ir.sureaguos.
Atsakyti