Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(burunduks @ 2013 01 27, 17:23)
Sveikos,

aš irgi turiu elipsinį treniruoklį, bet sunkiai prisiverčiu juo naudotis  doh.gif patinka, bet ne ilgam. gal kad jis pas mus stovi kolidoriuje, tad sportuoti žiūrint į sieną nuobodoka. klausausi muzikos su ausinuku, bet kai ilgiau sportuoji ir ji pabosta. o gal čia tik atmazai  blush2.gif

jeigu tokių kaip aš yra ir daugiau, gal galim kurti lentutę ir kas savaitę prisidavinėti, ar sportavom, kiek kartų ir pan. mane tokie dalykai labai motyvuoja.

man iš esmės nėra ką mesti, tiesiog daugiau norisi riebalų kiekį sumažinti ant pilvo ir kad kūnas gražesnis būtų  smile.gif vasara gi artėja  bigsmile.gif

Sveika, jungciausi prie taves smile.gif. o as saviski pasistatau pries televizoriu biggrin.gif tai kol paziuri koki filma ismini viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enrika147 @ 2013 01 27, 18:28)
Sveika, jungciausi prie taves smile.gif. o as saviski pasistatau pries televizoriu biggrin.gif tai kol paziuri koki filma ismini viska smile.gif

tai ką, pradedam smile.gif
aš pasiryžusi vakare pasportuoti 30min. pradžiai manau užteks ir tiek. planas - tokie keturi kartai per savaitę.

paskui gal kas dar nors prisijungs iš pradedančių-metančių ir bus galima daryt lentutę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burunduks: 28 sausio 2013 - 14:55
Su saviskiu negaliu atsidziaugti, jau 7 dienos is eiles po 60-70 min, palaikant pulsa nuo 130-145 , 20 min. pries isgeriu skysto karnitino smile.gif pasijungiu filma , ir nejauciu kaip laikas praeina. Po kardio treniruotes dar padarau pratimus pilvo presui, bei kojom. Rubus galima gresti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau prisijungti. Ilgai buvau pamirsus, kad turiu treniruokli, bet pradejus dirbti sedima darba kunas pats prasosi mankstos. Tai visa savaite myniau 15-20 min. lengviausiu rezimu. Tikiuos po truputi ilginti mynimo laika, nuzingsniuotus km ir sunkinti rezima.
Noriu paklaust ar sportuojat per menesines?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

jau beveik pusantros savaites kai turiu savo elipsiuka smile.gif pirmas septynias dienas mydavau po 30 min, gaudavosi apie 8 km nuzingsniuoti ir sudegdavo tik 300 kaloriju.. Idomu kodel per toki pat laika mergina rase kad sudegina vos ne trigubai daugiau?... g.gif
po tu 7 dienu padidinau kruvi iki 11 km vis keisdama kruvius kad butu "linksmiau" kol kas esu pasiruosiusi bent jau iki vasaros kiekviena diena pasportuoti, ir vis didinti kruvi smile.gif tikiuosi pasiseks smile.gif Gal bus prisijungianciu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miricle @ 2013 01 30, 20:48)
gaudavosi apie 8 km nuzingsniuoti ir sudegdavo tik 300 kaloriju..

As minu 45 min., visada rodo apie 120 sudegintu kaloriju. Nesvarbu, tempas didesnis ar mazesnis. Nekreipiu jau demesio i si skaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2013 01 30, 11:15)
Noriu paklaust ar sportuojat per menesines?

aš sportuodavau, pas mane negausios smile.gif

QUOTE(miricle @ 2013 01 30, 21:48)
Sveikos smile.gif

jau beveik pusantros savaites kai turiu savo elipsiuka smile.gif pirmas septynias dienas mydavau po 30 min, gaudavosi apie 8 km nuzingsniuoti ir sudegdavo tik 300 kaloriju..

ir pas mane 30 min. - 300 kalorijų

atsportavau keturias iš eilės dienas, ryt ir savaitgalį išeiginės, tikiuos pirmadienį dar grįšiu prie elipsinio smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

komentaras - klausimas ne apie elipsinį treniruoklį:
na niekur nerandu atsiliepimų apie šį treniruoklį. Senai jis jau mane vilioja (tik jie dabar kainą užkėlė, manau laikinai): Treniruoklis smile.gif
Gal kas turi, gal kas ką žino?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .
Ir as norėčiau prisijungti prie elipsiniu treniruokliu sportuojančių draugijos 4u.gif .Ar priimsite? Kas liečia kalorijų sudeginimą, tai maniškis elipsiukas per 30 min minimo sudegina 330 kcal ax.gif .
Atsakyti
Sveikos

klausimas ilgai draugaujančioms su elipsiniais: po kiek laiko galima tikėtis matomų rezultatų?

nuo šios savaitės pradedu po 45 min, 4 kartai per savaitę - o čia skaitosi, kad aš daug sportuoju, ar mažai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burunduks @ 2013 02 04, 16:45)
Sveikos

klausimas ilgai draugaujančioms su elipsiniais: po kiek laiko galima tikėtis matomų rezultatų?

nuo šios savaitės pradedu po 45 min, 4 kartai per savaitę - o čia skaitosi, kad aš daug sportuoju, ar mažai?  g.gif  blush2.gif

manau po tokio sportavimo galite tiketis siokiu tokiu rezultatu po 1 men. svarbiausia tureti daug kantrybes 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2013 01 31, 16:39)
Sveikos,

komentaras - klausimas ne apie elipsinį treniruoklį:
na niekur nerandu atsiliepimų apie šį treniruoklį. Senai jis jau mane vilioja (tik jie dabar kainą užkėlė, manau laikinai): Treniruoklis smile.gif
Gal kas turi, gal kas ką žino?

nesat bandžiusi sporto klube? dalykas geras, tik ir vietos reikia jam daug...

QUOTE(burunduks @ 2013 02 04, 14:45)
Sveikos

nuo šios savaitės pradedu po 45 min, 4 kartai per savaitę - o čia skaitosi, kad aš daug sportuoju, ar mažai?  g.gif  blush2.gif

neapsiribokit vien elipsiniu, prie tų 45 minučių prijunkit ir pratimus įv. kūno dalims, ypač rankoms, nes jos mažai dirba su elipsiniu, ir bus sočiai sporto 4u.gif
Atsakyti