Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Na kagi isigijau treniruokli, Kettler Axos Crosstrainer Cross tai daigtas superinis, su dviraciu nera ka lyginti, iki siol myndavau dviratauka, kuris padejo nemazai atsikrati kg. bet va su siuo treniruokliu tai yra ka veikti, thumbup.gif valanda zingsniavau , aisku as zingsniuoju ir palaikau reikiama pulsa, kuris degina riebalus tai per valanda -800 kaloriju. Vos ne tai ka su valgau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos sportuotojos. ir as planuoju prie jusu prisijungti. Esu gan auskta, tai reikia tokio, kad zingsnis butu didesnis, o pasirinkimo, patikekite, nelabai... Kaip tik ziurineju Nordictrack E7.0 arba E9.5. Smagratis gale 9kg, be galo ilgas, bet susilenkia per puse. Ar yra kokiu uzkietejusiu, kurios gali ka nors patarti?
Atsakyti
Sveikos, įdomu, kiek šiuo metu yra aktyvių minėjų? smile.gif Aktyvių, tai čia ta prasme, kad per savaitę elipsinis prisimenamas mažiausiai 3x? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo espresso: 25 sausio 2013 - 18:47
Sveikos smile.gif, prisijungsiu ir as su savo elipsinuku smile.gif. Tik pries tai noreciau kad kitos pasidalintu patirtimi smile.gif, kiek laiko skirdavo trenyruotei, koks apsilimas budavo, per kiek laiko kiek lasinuku "sudegino"... nes as iki siol miniau dvirati tai per puse metu 10 kg netekau smile.gif. Taciau apleidus ji 3kg sugryzo per 4 menesius sad.gif, nusipirkau elipsini pries tuos 4 menesius taciau taip ir nepanaudojau pagal paskirti 4u.gif ... (p.s girdejau kad elipsiniu sportuojant greiciau "deginami" riebaliukai negu minant dviratuku...)
Atsakyti
QUOTE(Enrika147 @ 2013 01 26, 14:45)
Sveikos smile.gif, prisijungsiu ir as su savo elipsinuku smile.gif. Tik pries tai noreciau kad kitos pasidalintu patirtimi smile.gif, kiek laiko skirdavo trenyruotei, koks apsilimas budavo, per kiek laiko kiek lasinuku "sudegino"... nes as iki siol miniau dvirati tai per puse metu 10 kg netekau smile.gif. Taciau apleidus ji 3kg sugryzo per 4 menesius sad.gif, nusipirkau elipsini pries tuos 4 menesius taciau taip ir nepanaudojau pagal paskirti  4u.gif ... (p.s girdejau kad elipsiniu sportuojant greiciau "deginami" riebaliukai negu minant dviratuku...)

Aš paklausiu - o pati kitko nieko (mitybos) nekeitei, tik mynei?
Na, man asmeniškai visada trūko reguliarumo ir daugiau priešokiais gaunasi tas pamynimas ax.gif Ir svoris, jei krenta, ne nuo sporto, o nuo mitybos smile.gif
O šiaip tavo rezultatai tai kaip tik labai geri thumbup.gif Ir labai nedaug grįžo (na, aišku, suprantu, kad nedžiugina, bet ... smile.gif ).
Šiaip darbas su elipsiniu efektyvesnis nei su dviračiu smile.gif Realiai teoriškai reikia skirti po 45 min. (aišku iki to eiti palaipsniui biggrin.gif ) Aš pati taip ir dariau, tik kaip minėjau, priešokiais labai jau gaunasi man.
Atsakyti
QUOTE(espresso @ 2013 01 26, 19:39)
Aš paklausiu - o pati kitko nieko (mitybos) nekeitei, tik mynei?
Na, man asmeniškai visada trūko reguliarumo ir daugiau priešokiais gaunasi tas pamynimas  ax.gif  Ir svoris, jei krenta, ne nuo sporto, o nuo mitybos smile.gif
O šiaip tavo rezultatai tai kaip tik labai geri  thumbup.gif Ir labai nedaug grįžo (na, aišku, suprantu, kad nedžiugina, bet ... smile.gif ).
Šiaip darbas su elipsiniu efektyvesnis nei su dviračiu smile.gif Realiai teoriškai reikia skirti po 45 min. (aišku iki to eiti palaipsniui  biggrin.gif ) Aš pati taip ir dariau, tik kaip minėjau, priešokiais labai jau gaunasi man.

Mityba pakeiciau, valgiau, tik vistiena, zuvi, kiausinius, jogurtus, vaisius, druskos ir cukraus isvis nevartojau, prieskokiu ar padazu tuo labiau... maista virdavau tik su naturaliaisdalykais, tai svogunais ir panasiai, stengiausi kuo maziau suvalgyti miltiniu patiekalu. ir tai dariau mazdaug 3 menesius, o po to tik skaiciuodavau kalorijas maiste ir viskas smile.gif.
Na taip, daug negryzo, bet vistiek nedziugina schmoll.gif ... Dabar sveriu 60 o atrodau kaip karve. Nepatinka man tas gelbejimosi ratas schmoll.gif schmoll.gif ... Tai va nuo siandien pradejau dirbti elipsinuku smile.gif siandien miniau 30 min, tai gavosi 800kcal smile.gif.
(P.S pamirsau pasakyti kad mindama dviratuka, 8 val dirbau dar fizini darba, su nemazu kruviu ir atlikdavau pratimus is interneto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .)
Atsakyti
QUOTE(Enrika147 @ 2013 01 26, 18:02)
Tai va nuo siandien pradejau dirbti elipsinuku smile.gif siandien miniau 30 min, tai gavosi 800kcal smile.gif.

Kaip tiek daug kcal sudeginai per toki trumpa laika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2013 01 26, 20:50)
Kaip tiek daug kcal sudeginai per toki trumpa laika?  g.gif

Na rase kad tiek sudeginau... smile.gif pas mane yra tempas nemazas ir pulsas matuojamas pastovei smile.gif. Gal del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enrika147 @ 2013 01 26, 18:58)
Na rase kad tiek sudeginau... smile.gif  pas mane yra tempas nemazas ir pulsas matuojamas pastovei smile.gif. Gal del to smile.gif

Gal ten rase, kad per valanda tiek sudeginti galima? g.gif nes labai idomiai, tiek daug kcal, per puse valandos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 26 sausio 2013 - 21:15
QUOTE(Enrika147 @ 2013 01 26, 19:58)
Na rase kad tiek sudeginau... smile.gif  pas mane yra tempas nemazas ir pulsas matuojamas pastovei smile.gif. Gal del to smile.gif

Jei norit geresnio rezultato , tai siulyciau pasidometi truputi apie pulsa , koki jums reikia pastovu palaikyti , kad degtu riebalas. Yra formule pagal kuria galima apskaiciuoti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2013 01 26, 22:44)
Jei norit geresnio rezultato , tai siulyciau pasidometi truputi apie pulsa , koki jums reikia pastovu palaikyti , kad degtu riebalas. Yra formule pagal kuria galima apskaiciuoti. wink.gif

Skaiciau, nuo 120 turetu buti, bet pas mane buna 140 smile.gif. tai sakyciau normalu, nes nulipu po to pusvaladuko slaput slaputele smile.gif...
Atsakyti
Sveikos,

aš irgi turiu elipsinį treniruoklį, bet sunkiai prisiverčiu juo naudotis doh.gif patinka, bet ne ilgam. gal kad jis pas mus stovi kolidoriuje, tad sportuoti žiūrint į sieną nuobodoka. klausausi muzikos su ausinuku, bet kai ilgiau sportuoji ir ji pabosta. o gal čia tik atmazai blush2.gif

jeigu tokių kaip aš yra ir daugiau, gal galim kurti lentutę ir kas savaitę prisidavinėti, ar sportavom, kiek kartų ir pan. mane tokie dalykai labai motyvuoja.

man iš esmės nėra ką mesti, tiesiog daugiau norisi riebalų kiekį sumažinti ant pilvo ir kad kūnas gražesnis būtų smile.gif vasara gi artėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burunduks: 27 sausio 2013 - 16:25