Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(Bangė @ 2013 01 06, 00:10)
Filma puiki pagalba thumbup.gif  atsimenu buvau užsikrėtus peržiūrėti visus Nusivylusių šeimininkių sezonus ir tai darydavau tik sportuodama, tai paskui tik ir laukdavau kada mint, nes filmą galėsiu pažiūrėt lotuliukas.gif

Va va, aš irgi vienu metu leisdavau sau žiūrėti tik tuo metu, kai minu ir būtent taip labai lengvai prisversdavau biggrin.gif

Reikia susirasti ką kabinančio vėl biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as minu elipsiuka ir noreciau paklausti, kaip geriau - didesniu apkrovimu minti ar lengvesniu? Minu 5 kartus per savaite, po 40-45 min. Dekui uz ats 4u.gif
Atsakyti
Aš mėnesį minu elipsinį apie 1,5 val į dieną. Šiuo metu jau minu paskutiniu sunkiausu lygiu.
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2013 01 12, 15:11)
Aš mėnesį minu elipsinį apie 1,5 val į dieną. Šiuo metu jau minu paskutiniu sunkiausu lygiu.

OHO! bigsmile.gif Ir kokie rezultatai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios, as taip pat noreciau prisijungti prie jusu kaip tik ieskausi elipsiuko. Bet vis neissirenku.
Galvoju pirkti jau naudota, nes manau, kad tie naudoti pas kai kuriuos stovi visai kaip nauji. Ka patariate ar apsimoka taip daryti?
Vat gaunasi taip kad apsisprendimas rimtas, o elipsiuko vis nera. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 14 sausio 2013 - 10:30
QUOTE(espresso @ 2013 01 07, 21:38)
Va va, aš irgi vienu metu leisdavau sau žiūrėti tik tuo metu, kai minu ir būtent taip labai lengvai prisversdavau  biggrin.gif

Reikia susirasti ką kabinančio vėl  biggrin.gif

Man irgi reiktų vėl užsikabinti už kokio serialo thumbup.gif ir geriausia, kad nebūtų lietuviško vertimo - tai daug naudos viename būtų lotuliukas.gif

QUOTE(miricle @ 2013 01 13, 23:35)
Sveikos brangiosios,  as taip pat noreciau prisijungti prie jusu kaip tik ieskausi elipsiuko. Bet vis neissirenku.
Galvoju pirkti jau naudota, nes manau, kad tie naudoti pas kai kuriuos stovi visai kaip nauji. Ka patariate ar apsimoka taip daryti?
Vat gaunasi taip kad apsisprendimas rimtas, o elipsiuko vis nera. sad.gif

Aš pati pirkau naudotą ir jau daugiau nei metai turiu, viskas kol kas puiku, džiaugiuosi įsigijusi pigiau nei parduotuvėje smile.gif svarbu turėti ne vieną variantą ir juos apžiūrėjus, bei būtinai išvandžius, išsirinkti tinkamiausią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2013 01 12, 17:11)

waw, cia tai bent uzsispyrimas thumbup.gif tikrai, parasykit apie rezultatus.
Mane domina toks dalykas - ar matuojat pulsa kai minat? Kiek rodo? Girdejau labai skirtingus variantus apie tai koks turi buti pulsas gerai pamynus g.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisijungiu prie klubo. 4u.gif

Jau pora mėnesių su paslydimais bandau reguliuoti mityba, o dabar dar elipsinį minti pradėjau.

Pradedu su 72kg svorio. Minu po pusvalanduką ant 2 ir 3 lygio pakaitomis pusvalandį, kai pajausiu,didinsiu laiką 4u.gif Per pusvalandį numinu 5km, ir atrodo širdis tikrai dirba stipriai, bet pulso matuoklis rodo apie 120. Neatrodo labai tikslus tas matuoklis, galvoju ar verta tą tokį ant riešiuko įsigyti smile.gif

Žiuriu Šešios pėdos po žeme serialą ir varau biggrin.gif Iš pradžių buvo sunku net 15min išminti,bet stengsiuosi ilginti iki valandos kokios, kad padegtų riebaliukai smile.gif

Atsakyti
As per pusvalandi dar tik 8km numinu 4u.gif tikiuosi veliau daugiau bus ax.gif

Toks klausimelis idomumo delei blush2.gif o kaip nestuma derint reiktu su elipsiuku? visai pamirsti ar vistik galima paminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2013 01 16, 10:38)
waw, cia tai bent uzsispyrimas thumbup.gif  tikrai, parasykit apie rezultatus.
Mane domina toks dalykas - ar matuojat pulsa kai minat? Kiek rodo? Girdejau labai skirtingus variantus apie tai koks turi buti pulsas gerai pamynus  g.gif

Kadangi sportuoti pradėjau, ne dėl svorio problemos, o dėl nuo vaikystės skaudančių sąnarių, svorio neseku smile.gif Na mano problema apmažėjo, nuo gruodžio pradžios sąnarius skaudėjo tik kartą thumbup.gif O ir veidrodyje malonu matyti tvirtėjantį kūną 4u.gif Sportuoju taip: 7d./sav. ryte po 2 val.+ 4d./sav. vakare 1val. (elipsinis + pratimai). Niekada negalvojau, kad taaaip patiks sportuoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernis_: 18 sausio 2013 - 21:17
Pagaliau ir as jungiuso sportui su elipsiuku smile.gif issigijau (susirinti ji avyko visai nesudetingai manau, saunios tos knygeles pridedamos, viskas labai aisku buvo net man biggrin.gif ) siandien ir mastau pradeti minti bent jau po 30 min i diena.
O nuo kokio ilgio distancijos ar laiko predejote jus?
Atsakyti
Planuoju isigyti Kettler Axos Crosstrainer Cross treniruokli, gal klas toki turi ir gali ka pasakyti apie ji? Aciu 4u.gif
Atsakyti