sveikos merginos,planuoju pirkt elipsiuka,tik kazkaip neapsiprendziu koki pirkt. Pardavejas siulo rinktis is situ:
gal kuri turit toki
arba toki?
QUOTE(Vicious_L @ 2013 04 06, 20:21)
Perskaiciau kelias temas apie elipsini. Pastebejau vis iskyla klausimas, ar neuzaugs raumenys nuo elipsinio?
Bijo kai kurios ant sunkesnio lygio mint. Nu komedijos. Raumenys nuo kardio treniruociu neauga bent jau pastebimi. Radau netycia video merginos kuri ruosiasi fitneso cempionatui, sportuoja 6 kart per savaite su svoriais, tai kur tie raumenys jei taip lengvai auga. Beje tobula jos figura, taip tokios noreciau. http://pramogos.delf...i.d?id=61078735

nu zinot juokas juokais, bet man tikrai blauzdos skauda po minimo su apkrovom, o mano kojos labai "megsta" greit isryskint raumenis ir tikrai po menesio jau matau ryskejancius raumenis...
QUOTE(gitulia @ 2013 04 06, 20:50)
Niekas nesako, kad minti reikia tusciai - apkrovas reikia derinti su savo raumenu ir sirdutes pajegumais, taip, kad pulsas butu pasirinktoj - norimoj pulso zonoj.
Per laika tos apkrovos savaime dides, o sirdis bus labiau treniruota ir pulsas nekils iki padebesu. Nera gerai varyti "per negaliu"
Per laika tos apkrovos savaime dides, o sirdis bus labiau treniruota ir pulsas nekils iki padebesu. Nera gerai varyti "per negaliu"

QUOTE(MO @ 2013 04 06, 21:13)
pirmais kartais ziauriai sunku ir puse minutes buvo, dabar i minutes pabaiga jau drebu kaip drebutis, bet stengiuosi nepasiduoti

dar norejau paklausti, tu kurios derina maista, ka valgot? as pusryciam valgau vaisiu asorti, pietums dazniausia arba salotossu vistos krutinele, arba zuvis su darzovem, nu bet niekaip nesumastau ka valgyt vakarienei

QUOTE(Davina @ 2013 04 07, 10:07)
nu zinot juokas juokais, bet man tikrai blauzdos skauda po minimo su apkrovom, o mano kojos labai "megsta" greit isryskint raumenis ir tikrai po menesio jau matau ryskejancius raumenis...
as uzsidejus apkrovas turiu minti kaip vezlys kad pulsas butu 120-130....
pirmais kartais ziauriai sunku ir puse minutes buvo, dabar i minutes pabaiga jau drebu kaip drebutis, bet stengiuosi nepasiduoti
reiktu prideti dar visokiu pratimu, bet nekenciu kita diena raumenu skausmo
magni geriu kiekviena diena, tai lyg ir truputi padeda
dar norejau paklausti, tu kurios derina maista, ka valgot? as pusryciam valgau vaisiu asorti, pietums dazniausia arba salotossu vistos krutinele, arba zuvis su darzovem, nu bet niekaip nesumastau ka valgyt vakarienei
ar pvz geriau ta ka valgau pietums nukelt i vakariene o pietums kokios kruopu koses suvalgyt?
nu tragedija su tuo maistu man, fantazijos apskritas nulis 

cia gal ka rasi tinkamo vakarienei

vakarienes receptai
QUOTE(gitulia @ 2013 04 06, 22:50)
Niekas nesako, kad minti reikia tusciai - apkrovas reikia derinti su savo raumenu ir sirdutes pajegumais, taip, kad pulsas butu pasirinktoj - norimoj pulso zonoj.

Tai zinoma viskas ok, as ir stengiuosi, kad butu pulsas normalus. Man prie mazesniu apkrovu pulsas buna apie 100, o jau prie didesniu apie 120-130. Pagal mane man geras pulsas turetu ir buti toks, apie 125. tai va, as ir stengiuosi didinti apkrovas, nors ir buna sunkoka, jau kai ant dideles apkrovos tai minu letai, nesi nesigauna kitaip

QUOTE(kutvela @ 2013 04 07, 09:52)
sveikos merginos,planuoju pirkt elipsiuka,tik kazkaip neapsiprendziu koki pirkt. Pardavejas siulo rinktis is situ:
gal kuri turit toki
arba toki?
gal kuri turit toki
arba toki?
As asmeniskai rinkciausi antraji. Pagal duomenis kiek panasus, bet antrojo svoris didesnis, tai tas yra gerai, stabilesnis, taip pat jo garantija 2 metai, o ano tik metai. Aisku ir kaina mazesne. o apkrovu lygis tas pats ir programu kiekis tas pats, visa kita panasiai. rinkciausi tik antraji.
QUOTE(Davina @ 2013 04 07, 09:07)
Mano blauzdos irgi linke dideti, bet man atrodo butu nesamone to bijot, tiesiog nedarau papildomu pratimu blauzdom, nes jos ir taip uzauga kojas treniruojant. Nesuku del to galvos, vis tiek raumenys simta kartu graziau nei riebalai. Atsimenu kai kelis menesius pasportavau klube, pradejo raumenukai isrysket, dariau viska maksimaliais svoriais kiek pajegiu, tai man jau taip grazu buvo, negalejau savim veidrody atsigeret, o jei dar buciau ilgiau sportavus. Ir dar toki mita esu girdejau, kad neaugint raumenu, nes nustojus sportuot pavirs i riebalus

QUOTE(Vicious_L @ 2013 04 07, 10:21)
Mano blauzdos irgi linke dideti, bet man atrodo butu nesamone to bijot, tiesiog nedarau papildomu pratimu blauzdom, nes jos ir taip uzauga kojas treniruojant. Nesuku del to galvos, vis tiek raumenys simta kartu graziau nei riebalai. Atsimenu kai kelis menesius pasportavau klube, pradejo raumenukai isrysket, dariau viska maksimaliais svoriais kiek pajegiu, tai man jau taip grazu buvo, negalejau savim veidrody atsigeret, o jei dar buciau ilgiau sportavus. Ir dar toki mita esu girdejau, kad neaugint raumenu, nes nustojus sportuot pavirs i riebalus
Gal cia vyram daugiau aktualu, kurie didelius raumenis uzsiaugina, bet kas kai nustojau sportot, tai bent kokia puse metu turejau grazia figura, stangresni kuna nei pries sporta tai tikrai. Sporto tik vienas minusas, kad krutine mazeja
, ir niekaip to nesustabdysi..

na lasiniuotu blauzdu dar jauciu neteko matyt

aciu uz vakarienes receptus, bandysiu ieskoti ko nors tinkamo savo dietai

pietums valgyk savo krūtinėlę su salotom, pusryčiams košes virk, o vakarienei rinkis baltymus: kiaušinį, varškę, žuvį. užkandžiams rinkis vaisius ir viskas bus čiki

as uzsidejus apkrovas turiu minti kaip vezlys kad pulsas butu 120-130....
reiktu prideti dar visokiu pratimu, bet nekenciu kita diena raumenu skausmo
magni geriu kiekviena diena, tai lyg ir truputi padeda
ar pvz geriau ta ka valgau pietums nukelt i vakariene o pietums kokios kruopu koses suvalgyt?
nu tragedija su tuo maistu man, fantazijos apskritas nulis 

Nevalgyk jokių grūdų košių vakarais apskritai. Vakarais jokių vaisių ir angliavandenių. Rinkis baltyminį maistą. Vištieną, žuvį, jautieną, kalakutieną, gali kartu su daržovėmis (daržovės nėra blogai), arba varškę, arba kiaušinius (per dieną tik 1 trynį galima suvalgyt, tai jei kokį omletą kept, tai geriau išmest trynius).

Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2013 04 07, 11:21)
Gal cia vyram daugiau aktualu, kurie didelius raumenis uzsiaugina, bet kas kai nustojau sportot, tai bent kokia puse metu turejau grazia figura, stangresni kuna nei pries sporta tai tikrai. Sporto tik vienas minusas, kad krutine mazeja
, ir niekaip to nesustabdysi..

Padidės tos blauzdos iki kažkokio lygio ir garantuoju - nustos, jei neįdėsit papildomo darbo

Papildyta:
QUOTE(burunduks @ 2013 04 07, 16:22)
pietums valgyk savo krūtinėlę su salotom, pusryčiams košes virk, o vakarienei rinkis baltymus: kiaušinį, varškę, žuvį. užkandžiams rinkis vaisius ir viskas bus čiki 

nevalgau jokiu pienisku produktu, eksperimentuoju del odos
reiks kazkaip ismastyt nes stengiuosi nevirsyti 1200kcal, o keliuosi as 6, tai pusryciai dazniausia buna 7 ryte, tada 12 mazas uzkandis, 15val pietus, 18 vakariene. Tai val reikia kazkaip primastyt mazai kaloringu valgiu.... Labai nepatinka valgyt kazka kas neskanu (pvz koses, be pagardinimo) bet vien del to kad "reikia"
nezinau.... Kodel viskas taip sunku

QUOTE(Pumpum @ 2013 04 07, 18:22)
Nes nutirpsta nereikalingi riebalai, pirmoj eilėj nuo krūtinės. O kai sportuoji be jokio antsvorio, tai tą krūtinę pvz aš dar ir pasigražinau, sustangrinau, ir formą gražesnę įgavo, nors maža ji pas mane, bet sportas buvo tik į naudą.
čia jau kiekvienas renkasi kas jam geriau. Ar būt sportiškai ir su mažesne bet stangresne krūtine, ar geriau turėt kažkiek riebalo ir didelę krūtinę 
Papildyta:

Papildyta:
As antsvorio neturiu ir neturejau, kai sportavau, tai nei numeciau nei priaugau nei vieno kg, tiesiog matyt riebalai virto i raumenis, bet krutine tai sumazejo, siaip nekatastrofiskai, bet kazkiek tai tikrai. Bet ta minusa daug pliusu atsvere

Koki idomu dalyka perskaiciau:
Maždaug po 30 minučių aktyvios aerobinės veiklos organizmas išskiria vadinamuosius laimės hormonus - serotoniną ir endorfiną. Šios medžiagos veikia atpalaiduojančiai, o išsiskyręs dopaminas žadina fantaziją ir kūrybiškumą. Jausmai, kurie atsiranda po reguliarių treniruočių, vadinami bėgiojimo euforija.
Angliskai sitas dalykas vadinasi runner's hight
Maždaug po 30 minučių aktyvios aerobinės veiklos organizmas išskiria vadinamuosius laimės hormonus - serotoniną ir endorfiną. Šios medžiagos veikia atpalaiduojančiai, o išsiskyręs dopaminas žadina fantaziją ir kūrybiškumą. Jausmai, kurie atsiranda po reguliarių treniruočių, vadinami bėgiojimo euforija.
Angliskai sitas dalykas vadinasi runner's hight
QUOTE(Davina @ 2013 04 07, 19:26)
nevalgau jokiu pienisku produktu, eksperimentuoju del odos
reiks kazkaip ismastyt nes stengiuosi nevirsyti 1200kcal, o keliuosi as 6, tai pusryciai dazniausia buna 7 ryte, tada 12 mazas uzkandis, 15val pietus, 18 vakariene. Tai val reikia kazkaip primastyt mazai kaloringu valgiu.... Labai nepatinka valgyt kazka kas neskanu (pvz koses, be pagardinimo) bet vien del to kad "reikia"
nezinau.... Kodel viskas taip sunku

Jūs ne kalorijas skaičiuokit geriau, o angliavandenius, jei sulieknėti norit