Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(Vicious_L @ 2013 04 08, 18:11)
Man ir jegos turbut del to mielesnes, bet vis vien cardio reikalinga. Aplamai, esu sportavus ivairiais budais ir padariau isvada, kad norint turet grazia figura ir gera savijauta, bei gera laikysena, reik ir kardio ir jegos treniruociu ir lankstumo.

Teisingai, visko reik biggrin.gif be to ir man labai greitai sukyla pulsas. Dar priklauso nuo to kada einu sportuot, kiek pavalgius, ar gerai išsimiegojus. Jei einu tik su pusryčiais tai visad silpniau jaučiuos. Geriausia eiti kai jau 2 kartus pavalgei thumbup.gif o jei nedamiegojau, tai iš kart kyla. Per stepo treniruotes pvz jau būdavo kad besilaikydavo 150-155 (man tai norma), o va nuėjau neišmiegojus ir tik su pusryčiais, tai vienu metu net supykino, nes pasiekiau 186 doh.gif tai teko pailsėt ir ramint arklius biggrin.gif pagalvojau kad tą dien geriau jau būčiau ėjus į salę geležies pumpuot biggrin.gif daugiau nedamiegojus į sportą nebeinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almasau @ 2013 04 08, 12:34)
as sportuoju ant lengvos apkrovos, jei normaliu tempu, pulsa rodo 80-90, jei sportuoju kaip sakot 120-130 pulsas, kad butu, tai uz min galiu nnugriut, nes mint reikia kaip paselusiai, net kojos pintis ima... nesuprantu kur cia esme... doh.gif

nu nesamone lotuliukas.gif paskaiciuokit jus pirsta ant pulso uzdejus, geriausia jauciasi ant kaklo, nu grybauja jusu pulsometras lotuliukas.gif

QUOTE(Pumpum @ 2013 04 08, 12:53)
O jūs ką, miegot einat 9-10 vakaro, kad po 6 nebevalgot? Nejuokaukit. Suvalgot 6 valandą vakarienę, ir jei einat miegoti 12 kokią, tai jums organizmas pradeda kaupti tas suvalgytas atsargas. Nevalgyti užtenka 3 valandos iki miego, jei labai jau blogai dėl to jaučiatės, tai max - 4. Aš miegot einu ir 1 valandą, tai valgau vakarienę drąsiai 9 vakaro, jei reikia ir pusę 10. Nei gramo nepriaugu. Tas nevalgymas po 6 yra mitų mitas. Jei norisi valgyti tai ir turit suvalgyti kažką, kad nekauptų atsargų. Puikiai tiks varškė, daržovė, kiaušinis. Pastebėkit gal ką atrodančio nekaltai dedat į burną. Pvz bananai ypač vakarais sunkiai virškinami. Vietoj jo geriau vištienos krūtinėlės suvalgyti.  4u.gif ir minkit elipsinį 45min į dieną. Ne mažiau  smile.gif
Papildyta:

Pats elipsinis dažnai blogai pulsą matuoja. Nusipirkit pulsometrą - po krūtine diržas dedasi ir laikrodukas tikslų pulsą rodo.

turiu 2 vaikus, vyro neturiu, keliuosi 6val tai einu dazniausia gult su vaikais 9-10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 04 08, 19:19)
nu nesamone  lotuliukas.gif paskaiciuokit jus pirsta ant pulso uzdejus, geriausia jauciasi ant kaklo, nu grybauja jusu pulsometras  lotuliukas.gif
turiu 2 vaikus, vyro neturiu, keliuosi 6val tai einu dazniausia gult su vaikais 9-10  biggrin.gif

Tada teisingai, jei nevalgot po 6, persiprašau biggrin.gif tiesiog dažniausiai po 6 nevalgo panos kurios eina miegot 12 ir vėliau biggrin.gif
Atsakyti
Gavau siandien savo elipsini smile.gif. user posted image
Super, sunkus, tvirtas. Minusai: kompiuteris toks matosi nelabai kokybiskas, pulsa neteisingai rodo kaip pas dauguma, zingsnis mazokas 28cm ir viena apdailos plastmase buvo nekokybiska, vos nesuluzo isbandant, teko su peiliu biski apipjaut. Pats korpusas tikrai tvirtas atrodo smile.gif, nebarska ir t.t.
Atsakyti
Vis del to biski girgzda, bet bendrai paemus, as patenkinta smile.gif. O kazin del ko naujas treniruoklis girgzda g.gif , nekokybiskas, o gal nelygiai pastatem ar surinkom negerai?
Atsakyti
isgirdau komentara apie zingsni.. o kokie jie buna ir kos butu geriausiai?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 04 10, 07:30)
isgirdau komentara apie zingsni.. o kokie jie buna ir kos butu geriausiai?

Teko girdet kad didesni geriau, maciau ant ketleriu ir 50 ir 60cm buna smile.gif. kai toks maziukas zingsnis tai kaip dvirati mini tik kad atsistojus
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 04 10, 08:03)
Teko girdet kad didesni geriau, maciau ant ketleriu ir 50 ir 60cm buna smile.gif. kai toks maziukas zingsnis tai kaip dvirati mini tik kad atsistojus

aisku aciu, dabar zinosiu
Atsakyti
Aciu uz patarimus ir komentarus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 04 10, 07:03)

hmmmm.... na cia dar nuo zmogaus ugio priklauso. mirksiukas.gif
Atsakyti
Planuoju pirkti elipsini treniruokli. Gal galit patarti,koks geriau,i ka atkreipti demesi ir tt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2013 04 16, 13:54)
Planuoju pirkti elipsini treniruokli. Gal galit patarti,koks geriau,i ka atkreipti demesi ir tt?  g.gif

pasiskaitykit pirmus puslapius 4u.gif bet siaip is savo puses patarciau pirkti su kuo sunkesniu smagraciu,kad zingsnis butu tolygesnis ir smagiau butu sportuot, programos ir apkrovimo lygiai man visiskai dzin, uztektu ir kokiu 6, nes pas mane 16, o jau ant 6 vos vos paminu lotuliukas.gif
Atsakyti