Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Sveikutes,

Jungiuosi i Jusu buri thumbup.gif nuo sausio ir pas mane elipsinis stovi, buvau siek tiek apleidusi as ji, bet siaip bandau bent 4-5 per savaite minti, nes MB sutiko ji namie statyt tik tokiu atveju jei minsiu, o ne vietoj pakabos naudosiu biggrin.gif -5kg kol kas per 4 menesius, dabar bandau mityba derintis, tai ziuresiu kaip toliau seksis.

Pas mane jis sitoks:

Treiruoklis

Du viename, kol kas jokiu nusiskundimu ir labai patenkinta! bigsmile.gif
Atsakyti
Na, ka, as vis dar dziaugiuosi savo kettleriuku thumbup.gif Jau antras menesiukas i pabaiga (lygiai du menesiai bus balandzio 27d) ir jau numeciau 7kg 4u.gif Taip, kad merginos nepardavinekit savo elipsiuku, o prasom lipt ant ju ir pasimegauti sportu thumbup.gif
Atsakyti
Turiu savo elipsini savaite su puse. Neminu labai saziningai sad.gif, bet pazadu susiimti. Minu kas kokia antra diena po kokia 15 min ant antro sunkumo kol kas. Tikiuosi isivaziuosiu. Svorio numest neturiu vilciu, nes reik tik 3-4kg, o valgau nekoki maista kol kas ir nemazais kiekiais, bet kol kas neturiu motyvacijos keist mityba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 20 balandžio 2013 - 14:36
QUOTE(Lady-G* @ 2013 04 20, 13:40)
Na, ka, as vis dar dziaugiuosi savo kettleriuku  thumbup.gif Jau antras menesiukas i pabaiga (lygiai du menesiai bus balandzio 27d) ir jau numeciau 7kg  4u.gif Taip, kad merginos nepardavinekit savo elipsiuku, o prasom lipt ant ju ir pasimegauti sportu  thumbup.gif

saunuole drinks_cheers.gif kaip intensyviai sportuoji? kiek laiko, kasdien uzlipi? ech as irgi bandau, bet ne kasdien, vis truksta laiko doh.gif cia rytas - cia vakaras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(almasau @ 2013 04 21, 16:30)
saunuole  drinks_cheers.gif  kaip intensyviai sportuoji? kiek laiko, kasdien uzlipi? ech as irgi bandau, bet ne kasdien, vis truksta laiko  doh.gif  cia rytas - cia vakaras unsure.gif

oi ne, as tikrai ne kasdien doh.gif pas mane trys vaikai malasi, tai ciut speju suktis smile.gif As pirma menesi kas antra diena myniau po 40min, o antra menesi tik labai stengiuos kas antra diena, bet gaunasi kokie 2 kartai per savaite tik. irgi po 40min. labai retai 50min isminu. Kai oras geras, tai isleki su vaikais i kiema, labai greit laikas praeina, net ner kada paminti. Karta jau sazine uzgrauze, tai myniau 11val vakare 40min biggrin.gif Po to dar padirbau savo reikaliukus, tai miegoti tik 2val nuejau biggrin.gif
Atsakyti
Savo kettleriuku ir as dziaugiuosi,nesigailiu , kad ji isigijau. Minu i savaite koki 4-6 kartus, po valanda. Po darbo grizus stengiuosi ta valandziuke atrasti laiko ir pasportuoti. Svorio jau nera ten man kur kristi ir taip 50 -51 apimtys taip pat viskas gerai su jomis, bet va sirdute tai stiprinu thumbup.gif ir apskritai pasportavus as tik atsigaunu. thumbup.gif Sprtuokite merginos , tikras malonumas tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2013 04 20, 13:40)
Na, ka, as vis dar dziaugiuosi savo kettleriuku  thumbup.gif Jau antras menesiukas i pabaiga (lygiai du menesiai bus balandzio 27d) ir jau numeciau 7kg  4u.gif Taip, kad merginos nepardavinekit savo elipsiuku, o prasom lipt ant ju ir pasimegauti sportu  thumbup.gif

QUOTE(neraj @ 2013 04 22, 09:33)
Savo kettleriuku ir as dziaugiuosi,nesigailiu , kad ji isigijau. Minu i savaite koki 4-6 kartus, po valanda. Po darbo grizus stengiuosi ta valandziuke atrasti laiko ir pasportuoti. Svorio jau nera ten man kur kristi ir taip 50 -51  apimtys taip pat viskas gerai su jomis, bet va sirdute tai stiprinu  thumbup.gif  ir apskritai  pasportavus  as  tik atsigaunu.  thumbup.gif  Sprtuokite merginos , tikras malonumas tik  mirksiukas.gif

Sveiki! 4u.gif Gal galit parasyti pilna savo Kettleriuku pavadinima? 4u.gif irgi uzsidegiau įsigyti wub.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
maniskis KETTLER AXOS Cross M 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2013 04 21, 19:13)
oi ne, as tikrai ne kasdien  doh.gif  pas mane trys vaikai malasi, tai ciut speju suktis smile.gif As pirma menesi kas antra diena myniau po 40min, o antra menesi tik labai stengiuos kas antra diena, bet gaunasi kokie 2 kartai per savaite tik. irgi po 40min. labai retai 50min isminu. Kai oras geras, tai isleki su vaikais i kiema, labai greit laikas praeina, net ner kada paminti. Karta jau sazine uzgrauze, tai myniau 11val vakare 40min biggrin.gif Po to dar padirbau savo reikaliukus, tai miegoti tik 2val nuejau biggrin.gif

good.gif pagarba jums, kad taip spejat net 3 vaikucius augindama thumbup.gif na gal ir as pasieksiu kokius rezultatu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Castalie @ 2013 04 22, 10:24)
Sveiki! 4u.gif  Gal galit parasyti pilna savo Kettleriuku pavadinima? 4u.gif  irgi uzsidegiau įsigyti wub.gif
Aciu smile.gif

Mano KETTLER AXOS Cross P smile.gif
QUOTE(neraj @ 2013 04 22, 10:37)
maniskis KETTLER AXOS Cross M  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 24 balandžio 2013 - 10:05
sveikos, as jau ir turiu elipsiuka smile.gif na kolkas sekas sunkiai,numinu 2- 3 km smile.gif daugiau nevalioju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2013 04 24, 10:12)
sveikos, as jau ir turiu elipsiuka smile.gif na kolkas sekas sunkiai,numinu 2- 3 km smile.gif daugiau nevalioju  lotuliukas.gif

Viskas palaipsniui biggrin.gif issiugdysi istverme ir numinsi daugiau. Nors as tai niekada neziuriu kiek numinu, ziuriu laika, savo tempa (greiti), pulsa kartais paziuriu ir kiek kj sudeginu rolleyes.gif
Atsakyti