Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Sakykit prasau , merginos, o kam ta pulsa matuoti treniruociu metu? Turiu kettler elipsiuka jau menesi, bet pulso matuokliu dar nesinaudojau, tai nezinau kokia is jo nauda... as tik lygi sunkumo nusistatau ir pirmyn blush2.gif nesidomejau niekad placiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 06 01, 08:55)
Sakykit prasau , merginos, o kam ta pulsa matuoti treniruociu metu? Turiu kettler elipsiuka jau menesi, bet pulso matuokliu dar nesinaudojau, tai nezinau kokia is jo nauda... as tik lygi sunkumo nusistatau ir pirmyn blush2.gif nesidomejau niekad placiau blush2.gif

dar visai neseniai snekejom daug apie tai.... atsiverskit kelis psl atgal... neveltui elipsiukas ir vadinamas kardio treniruokliu, nes jis lavina sirdies istverme... riebalu tirpdymui idealiausias pulsas 120-130, jeigu apkrauni savo sirdi daugiau - nieko gero ir sirdziai ir riebalams.....
Atsakyti
Lyg ir išsirinkau elipsiuką, Kettler Rivo P. Gal kas nors turite? Kokie atsiliepimai? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 07 21, 16:16)
Lyg ir išsirinkau elipsiuką, Kettler Rivo P. Gal kas nors turite? Kokie atsiliepimai? Ačiū

Puikus pasirinkimas thumbup.gif Viena drauge turi, tai tikrai labai patenkinta, sake negali atsidziaugti juo. Turi ji jau daugiau nei metus, pradzioj 4-5men myne intensyviai, kas antra diena arba bent jau 2kart i savaite, tai numete nemazai svorio, figura isdailejo labai. ypac apatine kuno dalis. dabar jau mina maziau, karta i savaite, bet sake labai patinka.
Atsakyti
Ačiū, Lady G, laukiu savo gražuolio smile.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Noriu ir as isigyti elipsini. Kaip matau visos labiausiai kalbat apie Kettler, ar jie tikrai patys geriausi? Kokie dar yra verti demesio? Brangiausio nereikia.. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Ar priimsite į savo būrį? blush2.gif Prieš kelias dienas nusipirkau iš antrų rankų Kettler Verso 307. Pabijojau naują pirkti, nes sudvejojau savo valia... Rūbų džiovykla už porą k per didelė prabanga biggrin.gif Jei viskas seksis gerai, po poros metų nusipirksiu geresnį thumbup.gif Taigi, 168 cm, 68 kg - antsvoris akivaizdus. Kažkada esu sportavusi, bet tas buvo laaabai seniai, iš naujo atrandu sportą smile.gif Kolkas sekasi ne kaip: pirmą dieną numyniau kalniukų 5 min, antrą - 6, o šiandien jau 12, bet labai padusau doh.gif Tikiu, kad nesublizgėjau prieš Jus, kurios ir po 40 min numinat blink.gif Kolkas man šie skaičiai kosmosas biggrin.gif Turiu klausimuką... Merginos, ar ir jums pradžia buvo sunki? Net gėda būtų kam ir pasakyti, kad po 12 min vos gyva nulipu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 08 02, 12:01)
Sveikos, merginos  4u.gif  Ar priimsite į savo būrį?  blush2.gif  Prieš kelias dienas nusipirkau iš antrų rankų Kettler Verso 307. Pabijojau naują pirkti, nes sudvejojau savo valia... Rūbų džiovykla už porą k per didelė prabanga  biggrin.gif  Jei viskas seksis gerai, po poros metų nusipirksiu geresnį  thumbup.gif  Taigi, 168 cm, 68 kg - antsvoris akivaizdus. Kažkada esu sportavusi, bet tas buvo laaabai seniai, iš naujo atrandu sportą smile.gif Kolkas sekasi ne kaip: pirmą dieną numyniau kalniukų 5 min, antrą - 6, o šiandien jau 12, bet labai padusau  doh.gif  Tikiu, kad nesublizgėjau prieš Jus, kurios ir po 40 min numinat  blink.gif  Kolkas man šie skaičiai kosmosas biggrin.gif Turiu klausimuką... Merginos, ar ir jums pradžia buvo sunki? Net gėda būtų kam ir pasakyti, kad po 12 min vos gyva nulipu  doh.gif

Pradzia visada sunki. As programu nesirenku, leveli nusireguliuoju pagal save. Pradejau nuo pirmo levelio (sportuoti pradejau pries 3 menesius). Is pat pradziu, per vargus, vos iveikdavau 20 min. Palaipsniui prailginau iki 45min. Kai jau pajauciu, kad pasirinktas levelis man per lengvas - pradedu pamazu ijungti sunkesni. Dabar jau bandau persijungti i 5 lygi, kas pradedant sortuoti atrode nerealu biggrin.gif
Ir dar... man labai padeda muzika mirksiukas.gif Beje, uzsilipus ant treniruoklio, visad ateina toks momentas, kad jau atrodo nebegali daugiau... kojos neatlaikys. Bet svarbu nepasiduoti ir minti toliau tokiu pat ritmu, nes netrukus tas pojutis praeina smile.gif

Zinoma, as nesu super zinove, tiesiog judu taip kaip man atrodo geriausia ir jauciu rezultata.

O del to pulso, tai nezinau... Pas mane visad 140-150 g.gif Bandziau eksperimentuoti ir neleisti pakilti daugiau nei 130... nu bet cia jau ne kruvis, o tiesiog lengvas pasimankstinimas... bent jau man unsure.gif Gal, merginos pasakysit kokiu greiciu, leveliu ir kiek km padarot per viena manksta? As, pvz, visad nubegu 7km, optimalus greitis 9.2km per val., apsilimui pirma km nubegu 3 lygiu, 5km ketvirtu lygiu, paskutini km pabaigiu 5 lygiu. O paskui dar mazdaug 300-500 metru lengvu zingsniuku minu, kad kunas pamazu nurimtu smile.gif
Atsakyti
Highlander pradek draugyste su elipsiniu nuo lengviausio lygio be jokiu apsunkinimu, kokia savaite ar dvi, stebek pulsa, ugdyk sirdies istverme... Jeigu sportuosi belenkaip, svoris tikrai nekris... 4u.gif pulsa treneriai siulo palaikyti 120-130, maniskis uzkyla iki tiek zingsniuojant koki 18km/h kartais tenka paletint, nes bando jis soktelt virsun, taip ir reguliuoji... po poros savaiciu susidraugausi ir su savo sirdim ir su elipsiniu mirksiukas.gif minant su 1 lygio apkrova mano pulsas jau soktelna i padebesius ant 12km/h, bet as neapkraudavau sirdies o persijungdavau i lengvesni, taip ir zaisdavau 4u.gif as dazniausia pulsa matuoju pati su pirstu ant kaklo, 6sekundes skaiciuoju duzius ir dauginu is 10, bet ir elipsinio matuoklis pas mane gerai rodo, sekmes 4u.gif
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 07, 12:26)
Pradzia visada sunki. As programu nesirenku, leveli nusireguliuoju pagal save. Pradejau nuo pirmo levelio (sportuoti pradejau pries 3 menesius). Is pat pradziu, per vargus, vos iveikdavau 20 min. Palaipsniui prailginau iki 45min. Kai jau pajauciu, kad pasirinktas levelis man per lengvas - pradedu pamazu ijungti sunkesni. Dabar jau bandau persijungti i 5 lygi, kas pradedant sortuoti atrode nerealu biggrin.gif
Ir dar... man labai padeda muzika mirksiukas.gif Beje, uzsilipus ant treniruoklio, visad ateina toks momentas, kad jau atrodo nebegali daugiau... kojos neatlaikys. Bet svarbu nepasiduoti ir minti toliau tokiu pat ritmu, nes netrukus tas pojutis praeina smile.gif

Zinoma, as nesu super zinove, tiesiog judu taip kaip man atrodo geriausia ir jauciu rezultata.

O del to pulso, tai nezinau... Pas mane visad 140-150 g.gif Bandziau eksperimentuoti ir neleisti pakilti daugiau nei 130... nu bet cia jau ne kruvis, o tiesiog lengvas pasimankstinimas... bent jau man unsure.gif Gal, merginos pasakysit kokiu greiciu, leveliu ir kiek km padarot per viena manksta? As, pvz, visad nubegu 7km, optimalus greitis 9.2km per val., apsilimui pirma km nubegu 3 lygiu, 5km ketvirtu lygiu, paskutini km pabaigiu 5 lygiu. O paskui dar mazdaug 300-500 metru lengvu zingsniuku minu, kad kunas pamazu nurimtu smile.gif

del pulso ir "kruvio" treneriai sako, kad po 40min palaikant pulsa nuo 120 iki 130 tu 100% busi slapia biggrin.gif galbut jeigu tavo pulsas siaip yra padidintas ramybes metu, tada sutinku kad 120-130 uzkyla vos uzlipus ant treniruoklio mirksiukas.gif 4u.gif
prisipazistu maniskis jau virto prabangia dulkiu kaupykla.... doh.gif nu bet per tokius karscius man ant jo lipti viiiiiisai nesinori schmoll.gif doh.gif lipsiu atgal kai oras atves...
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 08 07, 14:38)
Highlander pradek draugyste su elipsiniu nuo lengviausio lygio be jokiu apsunkinimu, kokia savaite ar dvi, stebek pulsa, ugdyk sirdies istverme... Jeigu sportuosi belenkaip, svoris tikrai nekris...  4u.gif pulsa treneriai siulo palaikyti 120-130, maniskis uzkyla iki tiek zingsniuojant koki 18km/h kartais tenka paletint, nes bando jis soktelt virsun, taip ir reguliuoji... po poros savaiciu susidraugausi ir su savo sirdim ir su elipsiniu  mirksiukas.gif minant su 1 lygio apkrova mano pulsas jau soktelna i padebesius ant 12km/h, bet as neapkraudavau sirdies o persijungdavau i lengvesni, taip ir zaisdavau  4u.gif as dazniausia pulsa matuoju pati su pirstu ant kaklo, 6sekundes skaiciuoju duzius ir dauginu is 10, bet ir elipsinio matuoklis pas mane gerai rodo, sekmes  4u.gif

del pulso ir "kruvio" treneriai sako, kad po 40min palaikant pulsa nuo 120 iki 130 tu 100% busi slapia  biggrin.gif galbut jeigu tavo pulsas siaip yra padidintas ramybes metu, tada sutinku kad 120-130 uzkyla vos uzlipus ant treniruoklio  mirksiukas.gif  4u.gif
prisipazistu maniskis jau virto prabangia dulkiu kaupykla....  doh.gif nu bet per tokius karscius man ant jo lipti viiiiiisai nesinori  schmoll.gif  doh.gif lipsiu atgal kai oras atves...

18km/h nieko sau... huh.gif ir kaip cia toki greiti isvystyti - neimanoma misija, kojos ir taip kartais susipina doh.gif

Gera mintis, pabandysiu pulsa matuoti ramybes busenoje ax.gif

Beje, dar nepaklausiau kiek kaloriju per treniruote sudeginat? smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už komentarus 4u.gif 4u.gif Jau mečiau tuos kalnelius, minu 3 lygiu (nors ten tik kaip ir antra padala pagal sunkumą) ir išminu padoriau thumbup.gif Pulso nematavau, o reiktų... Kadangi minu nepersistengdama, tai maniau nesvarbu pulsas blush2.gif Matuosiu thumbup.gif
Beje, lengvai.ir.greitai, minu dažniausiai 18 ar 20 km/h greičiu ir visai nenuvargstu. Neįsivaizduoju, kaip būtų įmanoma minti 9 km/h greičiu... Net per apšilimą jau rodo vos ne 14 km/h greitį. Kaži, ar tik ne pieno riebumą manasis rodo doh.gif Visgi iš antrų rankų... O šiandien sudeginau berods 270 kalorijų ir myniau apie 45 min
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 07 rugpjūčio 2013 - 19:20
jau esu kazkur rasius pries kelis puslapius, man nedaug rodydavo netoli 200 man atrodo, seniai myniau nebeatsimenu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti