Highlander pradek draugyste su elipsiniu nuo lengviausio lygio be jokiu apsunkinimu, kokia savaite ar dvi, stebek pulsa, ugdyk sirdies istverme... Jeigu sportuosi belenkaip, svoris tikrai nekris...

pulsa treneriai siulo palaikyti 120-130, maniskis uzkyla iki tiek zingsniuojant koki 18km/h kartais tenka paletint, nes bando jis soktelt virsun, taip ir reguliuoji... po poros savaiciu susidraugausi ir su savo sirdim ir su elipsiniu

minant su 1 lygio apkrova mano pulsas jau soktelna i padebesius ant 12km/h, bet as neapkraudavau sirdies o persijungdavau i lengvesni, taip ir zaisdavau

as dazniausia pulsa matuoju pati su pirstu ant kaklo, 6sekundes skaiciuoju duzius ir dauginu is 10, bet ir elipsinio matuoklis pas mane gerai rodo, sekmes
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 07, 12:26)
Pradzia visada sunki. As programu nesirenku, leveli nusireguliuoju pagal save. Pradejau nuo pirmo levelio (sportuoti pradejau pries 3 menesius). Is pat pradziu, per vargus, vos iveikdavau 20 min. Palaipsniui prailginau iki 45min. Kai jau pajauciu, kad pasirinktas levelis man per lengvas - pradedu pamazu ijungti sunkesni. Dabar jau bandau persijungti i 5 lygi, kas pradedant sortuoti atrode nerealu
Ir dar... man labai padeda muzika

Beje, uzsilipus ant treniruoklio, visad ateina toks momentas, kad jau atrodo nebegali daugiau... kojos neatlaikys. Bet svarbu nepasiduoti ir minti toliau tokiu pat ritmu, nes netrukus tas pojutis praeina
Zinoma, as nesu super zinove, tiesiog judu taip kaip man atrodo geriausia ir jauciu rezultata.
O del to pulso, tai nezinau... Pas mane visad 140-150

Bandziau eksperimentuoti ir neleisti pakilti daugiau nei 130... nu bet cia jau ne kruvis, o tiesiog lengvas pasimankstinimas... bent jau man

Gal, merginos pasakysit kokiu greiciu, leveliu ir kiek km padarot per viena manksta? As, pvz, visad nubegu 7km, optimalus greitis 9.2km per val., apsilimui pirma km nubegu 3 lygiu, 5km ketvirtu lygiu, paskutini km pabaigiu 5 lygiu. O paskui dar mazdaug 300-500 metru lengvu zingsniuku minu, kad kunas pamazu nurimtu
del pulso ir "kruvio" treneriai sako, kad po 40min palaikant pulsa nuo 120 iki 130 tu 100% busi slapia

galbut jeigu tavo pulsas siaip yra padidintas ramybes metu, tada sutinku kad 120-130 uzkyla vos uzlipus ant treniruoklio
prisipazistu maniskis jau virto prabangia dulkiu kaupykla....

nu bet per tokius karscius man ant jo lipti viiiiiisai nesinori

lipsiu atgal kai oras atves...