QUOTE(jitute @ 2012 06 06, 15:40)
man tas trečias nėštumas pats sunkiausias

dar tik 28 savaite eina, bet jaučiuosi kad gimdysiu ant dienų, tai tik meldziuosi kad išnešiočiau iki galo
Viskas bus gerai
QUOTE(promo @ 2012 06 08, 07:21)
man tai nepatinka tai kaip jaučiuosi

nepraeina šleikštulys,nors valgyti galiu jau daugiau visko, bet pykina,nors nevemiu. Visada noriu kažko gaivaus, bet neatradau dar ko

...vat jei vaikštau po prekybos centra visada parsitempiu arbūzą
man irgi sunkiausias

su pirmais nežinojau kas yra pykinimas...man tik 12 savaičių o jau laukiu kada greičiau viskas baigsis
Man 11 sav., bet savijauta tai ne kokia, manes nepykina, bet vis jauciu kazkoni nemalonu skoni burnoj, atrodo norisi kazko valgyti, kad praeitu, bet nelabai kas padeda. Kol valgai atrodo gerai, o po to vel tas pats
Man ir sitas nestumas sunkiausias. Labai greit pavargstu, pastebiu, kad vakare labai pilvas padideja

, ryte atrodo nelabai didelis, bet vakare jau nenuslepsi
QUOTE(Skorpione @ 2012 06 08, 09:12)
Sveikinu visas prisijungiancias su
As kol kas jauciuosi gerai, nuo 4 men. jauciu tik malonius dalykus - spurdejima pilvuke, gera nuojauta bei savijauta....nebepykina, viskas gerai, bet jauciu jau po menesio darysis sunku, nes pilvukas auga ant dienu, darosi po truputi jau sunkiau o ir svorio jau 7 kg priaugau...o kur dar tiek

,
Turim tik kita galvos skausma, ieskomes didesnio buto...tai kazkaip per finansus gali musti...
Smagu girdet, kad viskas gerai
Labai nepergyvenk, viskas bus gerai. Sekmes beieskant