Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(trešnė @ 2012 05 25, 10:59)
Mes ir turim du berniukus, o šią savaitę sužinojau, kad trečia bus mergaitė  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

didžiausi sveikinimai 4u.gif
mums dar kartelį patvirtino, kad broliai turės sesę. Ir visai kita gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Drasinu 4u.gif biggrin.gif Vaikai dziaugsmas, o trys vaikai dar tikrai ne gyvenim pabaiga! Sekmes 4u.gif
Atsakyti
TRYS VAIKAI - TRYS DZIAUGSMAI clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2012 05 25, 10:30)
Sveikinu  4u.gif Tik, ziurek, kad per likusi  nestuke.gif  laika ,kas dar tarp kojyciu neuzaugtu...

As irgi turiu dvi mergytes, o dabar lyg  berniuka pranasauja, tai tyliai dziaugiuos, kad turesiu ir suneli wub.gif , bet bijau ,kad tik nedingtu jo ta "atributika" iki gimdymo  biggrin.gif

jau garantavo, kad mergaitė smile.gif

QUOTE(mama999 @ 2012 05 25, 11:45)
jei kaip faina, sveikinu 4u.gif  mano drauge turi du berniukus, labai noretu mergaites, bet bijo rizikuot, sako, o jai vel bernas doh.gif
Sveikinimai ir jusu seimynai 4u.gif

aš ir bijojau, bet nusprendėm su vyru surizikuot wink.gif sakėm jei trečias vėl bernas niu tai ketvirtas tikrai mergaitė, bet kadangi trečia bus mergaitė tai fabrikas užsidarys mirksiukas.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2012 05 25, 13:22)
didziausi sveikinimai!!  4u.gif  4u.gif

wub.gif
QUOTE(benux @ 2012 05 25, 15:10)
didžiausi sveikinimai  4u.gif
mums dar kartelį patvirtino, kad broliai turės sesę. Ir visai kita gydytoja  thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja_Vu* @ 2012 05 16, 20:41)
kadangi CP daro 38-39sav tai apie ta laika bus wink.gif
O del metu tai nlb supratau g.gif

ir aš, ir mano dukra gimę pačioj sausio pradžioj, kita dukra prieš kalėdas.

tikrai smagu klasėje būti vienu iš vyriausių vaikų. mokytojos užsimena, kad pradinukui tie vieni metai daug reiškia - į mokyklą ateina "kietesnis", 7,5 metų, o ne 6. smagiau, nei būti "mažiausiu". be to, nenorėčiau gimtadienio prieš pat Kalėdas, kai visi rengiasi Kūčioms, laksto dėl dovanų, mokyklos šventės, o čia ir gimtadienis užgriūva per Advento susikaupimą.

BET mokyklą baigs ne 18, o 19.
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 05 25, 16:19)
TRYS VAIKAI - TRYS DZIAUGSMAI clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

ir dar daugiau tų džiaugsmų mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ir mes laukiame trečio stebuklėlio 4u.gif ir esame labai labai laimingi, aišku daugelio pirma reakcija pasakius buvo "ojetau" arba kažkas panašaus...bet aš žinau čia viskas tik iš pavydo...jei turim galimybes auginti tris kodėl to nepadarius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 06 06, 11:25)
sveikutes, ir mes laukiame trečio stebuklėlio 4u.gif  ir esame labai labai laimingi, aišku daugelio pirma reakcija pasakius buvo "ojetau" arba kažkas panašaus...bet aš žinau čia viskas tik iš pavydo...jei turim galimybes auginti tris kodėl to nepadarius 4u.gif

Labas, smagu kad burys vis dideja thumbup.gif
Va sitos reakcijos as ir bijau doh.gif , dar nelabai kas zino, kol nepastebi tai ir nesakau, nors tuoj pasakysiu, laukiu pirmo skano, va tada jau smile.gif
o kaip laikosi kitos nestuke.gif . Kaip sveikatos? Ka valgot, gal jauciat kokius specialius poreikius? Man kartais buna taip zuvies uzsimanau, kad varau i parduotuve pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
man tas trečias nėštumas pats sunkiausias doh.gif dar tik 28 savaite eina, bet jaučiuosi kad gimdysiu ant dienų, tai tik meldziuosi kad išnešiočiau iki galo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 06 06, 15:18)
o kaip laikosi kitos  nestuke.gif . Kaip sveikatos? Ka valgot, gal jauciat kokius specialius poreikius? Man kartais buna taip zuvies uzsimanau, kad varau i parduotuve pirkt lotuliukas.gif

man tai nepatinka tai kaip jaučiuosi 4u.gif nepraeina šleikštulys,nors valgyti galiu jau daugiau visko, bet pykina,nors nevemiu. Visada noriu kažko gaivaus, bet neatradau dar ko biggrin.gif ...vat jei vaikštau po prekybos centra visada parsitempiu arbūzą biggrin.gif

QUOTE(jitute @ 2012 06 06, 18:40)
man tas trečias nėštumas pats sunkiausias doh.gif  dar tik 28 savaite eina, bet jaučiuosi kad gimdysiu ant dienų, tai tik meldziuosi kad išnešiočiau iki galo wub.gif

man irgi sunkiausias unsure.gif su pirmais nežinojau kas yra pykinimas...man tik 12 savaičių o jau laukiu kada greičiau viskas baigsis 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas prisijungiancias su nestuke.gif biggrin.gif

As kol kas jauciuosi gerai, nuo 4 men. jauciu tik malonius dalykus - spurdejima pilvuke, gera nuojauta bei savijauta....nebepykina, viskas gerai, bet jauciu jau po menesio darysis sunku, nes pilvukas auga ant dienu, darosi po truputi jau sunkiau o ir svorio jau 7 kg priaugau...o kur dar tiek doh.gif ,

Turim tik kita galvos skausma, ieskomes didesnio buto...tai kazkaip per finansus gali musti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 06 06, 15:40)
man tas trečias nėštumas pats sunkiausias doh.gif  dar tik 28 savaite eina, bet jaučiuosi kad gimdysiu ant dienų, tai tik meldziuosi kad išnešiočiau iki galo wub.gif

Viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(promo @ 2012 06 08, 07:21)
man tai nepatinka tai kaip jaučiuosi  4u.gif  nepraeina šleikštulys,nors valgyti galiu jau daugiau visko, bet pykina,nors nevemiu. Visada noriu kažko gaivaus, bet neatradau dar ko  biggrin.gif ...vat jei vaikštau po prekybos centra visada parsitempiu arbūzą biggrin.gif
man irgi sunkiausias  unsure.gif  su pirmais nežinojau kas yra pykinimas...man tik 12 savaičių o jau laukiu kada greičiau viskas baigsis  4u.gif

Man 11 sav., bet savijauta tai ne kokia, manes nepykina, bet vis jauciu kazkoni nemalonu skoni burnoj, atrodo norisi kazko valgyti, kad praeitu, bet nelabai kas padeda. Kol valgai atrodo gerai, o po to vel tas pats doh.gif
Man ir sitas nestumas sunkiausias. Labai greit pavargstu, pastebiu, kad vakare labai pilvas padideja tongue.gif , ryte atrodo nelabai didelis, bet vakare jau nenuslepsi smile.gif
QUOTE(Skorpione @ 2012 06 08, 09:12)
Sveikinu visas prisijungiancias su  nestuke.gif  biggrin.gif

As kol kas jauciuosi gerai, nuo 4 men. jauciu tik malonius dalykus - spurdejima pilvuke, gera nuojauta bei savijauta....nebepykina, viskas gerai, bet jauciu jau po menesio darysis sunku, nes pilvukas auga ant dienu, darosi po truputi jau sunkiau o  ir svorio jau 7 kg priaugau...o kur dar tiek  doh.gif ,

Turim tik kita galvos skausma, ieskomes  didesnio buto...tai kazkaip per finansus gali musti... g.gif

Smagu girdet, kad viskas gerai thumbup.gif
Labai nepergyvenk, viskas bus gerai. Sekmes beieskant 4u.gif
Atsakyti