Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(benux @ 2012 05 16, 19:26)
4u.gif Naujokem
O kodel norit Kaledom susitikti su savo stebukliuku? Jei tik imanoma, nukelkit sausio men. taip neuzsides vaikiukui visi metai... Pati esu gimusi gruodzio 30, buciau nieko pries, jei data bent popieriuose butu pakeite i sausio 1.

kadangi CP daro 38-39sav tai apie ta laika bus wink.gif
O del metu tai nlb supratau g.gif
Papildyta:
QUOTE(mama999 @ 2012 05 16, 19:31)
Sveika 4u.gif
As ir turejau lengva soka, na gal ne soka, bet turejo praeiti laiko, kad priprasciau, kad bus trecias smile.gif
As jauciuosi gerai, dar ne karto nevemiau, buna kartais kazkaip nelabai, bet ne pykina, atrodo norisi kazko uzvalgyt, kad burnoj koks nors skonis butu, bet labai stendiuosi neuzkandziaut. Po antro nestumo, sunkiai svori nuridenau, tai dabar labai atsargiai ziuriu ka valgau. Bandysiu taip ir toliau, nors nezinau kiek ilgai istemsiu, mat labai bandeles megstu doh.gif

Skaiciau tavo postus. Man tiesa pasakius tai buvo baisinis sokas... kadangi mazaijai bus tik pusantru tai.... oi kaip bijau....
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi su Jumis kartu, švelnus jauduliukas užplūdo. Sveikinu
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 05 16, 20:55)
Nes jau turiu abu, tai jokio skitrumo, kad tik viskas gerai butu smile.gif
O sakykit kaip jusu pilvukai? Man dar tik 8 sav, o pilvas jau matosi doh.gif

man irgi tas pats kad tik sveikutis 4u.gif man eina 9 bet atrodau ir jaučiuos kaip visų 5 mėn. biggrin.gif blink.gif

QUOTE(Deja_Vu* @ 2012 05 16, 21:17)
Pries keliata dienu pamacia II, tiesa pasakius tikrai neapsidziaugiau... verkisu krokodilo asarom, stresavau be proto...
Dvejojom ka daryti.... Ir snd pagaliau nusprendem laukti kaledinio stebuklo biggrin.gif Siaip terminas sausio 4-5d taciau tai treciasis vaikelis ir bus cezarinukas kaip ir pirmieji du taigi mazdaug kaledu laikotarpiu turetume jau glaustii mazyli/le prie sirdies wink.gif
jauciuosi normaliai, nepykina, nebloga, nesilpna ir t.t. tik mieguista gal siek tiek jauciuosi, taciau nera kada ilsetis vyresneliui mokykla, o mazoji dar metuku neturi biggrin.gif sunku dbr, veliau bus ar sunkiau, bet lb tikiuosi, kad stogas liks savo vietoj biggrin.gif

smagu kad apsisperndėt...man pasakė irgi net negalvok kitaip juk gimdyti išpuola kovo 26, kalėdų stebūklas kitaip ir negali būti smile.gif

jaučiu nuolatinį šleikštulį bet nevemiu...kartais galvoju jau geriau bent sykį išsivemčiau...pastebiu kad norisi dažniau valgyti...išpradžių norėjosi mėsos dabar negaliu į ją žiurėt..žodžiu pati nežinau ko noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(promo @ 2012 05 17, 08:38)
man irgi tas pats kad tik sveikutis  4u.gif  man eina 9 bet atrodau ir jaučiuos kaip visų 5 mėn.  biggrin.gif  blink.gif
smagu kad apsisperndėt...man pasakė irgi net negalvok kitaip juk gimdyti išpuola kovo 26, kalėdų stebūklas kitaip ir negali būti smile.gif

jaučiu nuolatinį šleikštulį bet nevemiu...kartais galvoju jau geriau bent sykį išsivemčiau...pastebiu kad norisi dažniau valgyti...išpradžių norėjosi mėsos dabar negaliu į ją žiurėt..žodžiu pati nežinau ko noriu smile.gif

lotuliukas.gif ir man taip buna, tai silkes uzkandu, uz keliu minuciu jau nuo vaiku glaistyta sureli kandu lotuliukas.gif
Cia gal tu sumaisei, gal tai gruodzio 26 g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 05 17, 13:17)
lotuliukas.gif  ir man taip buna, tai silkes uzkandu, uz keliu minuciu jau nuo vaiku glaistyta sureli kandu lotuliukas.gif
Cia gal tu sumaisei, gal tai gruodzio 26 g.gif

aha gruodžio 26 biggrin.gif 4u.gif darbe rasau kai pripuola blush2.gif tai net neperskaičiau ko prirašius smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ir mes laukiam trečio vaikiuko. Iš tiesų labai daug baimių kamuoja dėl visokiausių apsigimimų verysad.gif , bet stengiuos vyti blogas mintis į šalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinastudente @ 2012 05 18, 00:58)
Sveikutės,
Ir mes laukiam trečio vaikiuko. Iš tiesų labai daug baimių kamuoja dėl visokiausių apsigimimų verysad.gif , bet stengiuos vyti blogas mintis į šalį smile.gif

Sveikute,mažiau galvok smile.gif as stengiuosi galvoti kad esu sveika vaikai vyras sveiki tai ir mažylis bus sveikas smile.gif Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Editoshka @ 2012 05 16, 19:22)
Sveikos mamytes !!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif jungiuosi ir as i jusu bureli,turim2 berniukus norim mergaites.bet ka dievulis duos ta ir mylesim .

Mes ir turim du berniukus, o šią savaitę sužinojau, kad trečia bus mergaitė yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2012 05 25, 09:59)
Mes ir turim du berniukus, o šią savaitę sužinojau, kad trečia bus mergaitė  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Sveikinu 4u.gif Tik, ziurek, kad per likusi nestuke.gif laika ,kas dar tarp kojyciu neuzaugtu...

As irgi turiu dvi mergytes, o dabar lyg berniuka pranasauja, tai tyliai dziaugiuos, kad turesiu ir suneli wub.gif , bet bijau ,kad tik nedingtu jo ta "atributika" iki gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 25 gegužės 2012 - 10:31
QUOTE(trešnė @ 2012 05 25, 07:59)
Mes ir turim du berniukus, o šią savaitę sužinojau, kad trečia bus mergaitė  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

jei kaip faina, sveikinu 4u.gif mano drauge turi du berniukus, labai noretu mergaites, bet bijo rizikuot, sako, o jai vel bernas doh.gif

QUOTE(Skorpione @ 2012 05 25, 08:30)
Sveikinu  4u.gif Tik, ziurek, kad per likusi  nestuke.gif  laika ,kas dar tarp kojyciu neuzaugtu...

As irgi turiu dvi mergytes, o dabar lyg  berniuka pranasauja, tai tyliai dziaugiuos, kad turesiu ir suneli wub.gif , bet bijau ,kad tik nedingtu jo ta "atributika" iki gimdymo  biggrin.gif

Sveikinimai ir jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2012 05 25, 10:59)

QUOTE(Skorpione @ 2012 05 25, 11:30)
As irgi turiu dvi mergytes, o dabar lyg  berniuka pranasauja, tai tyliai dziaugiuos, kad turesiu ir suneli wub.gif , bet bijau ,kad tik nedingtu jo ta "atributika" iki gimdymo  biggrin.gif

didziausi sveikinimai!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Brangiosios mamytes, skaitau sia tema ir negaliu suprasti apie kokia geda ir degradavima kalbat. Kas cia pas Jus Lietuvoj per mastymas, kad trecias vaikas, tai yra nesveika ir gedinga, ir nepadoru, ir... As pati uzaugau Lietuvoj, mes seimoj trys mergaites, bet niekada nebuvo deda nei mamai, nei teciui, kad turi 3 vaikus!
Sitoj saly kur gyvenu, seimos turi tiek vaiku, kiek jie patys nori. Turedamas didele seima, ja didziuojasi. Tikrai maniau, kad Lietuvoj zmones "vakareja".
Beje, mielos moterys, jei nenorit vaiku, naudokit kontracepcija (yra ivairiu budu), bet nesakykit, kad nestumas "kaip is giedro dangaus". Arba saugaisi, arba nesisaugai. Jei sesisaugai, tai ir nestumas nera "is giedro dangaus".
Atsakyti