labas vakaras mamytes-kai sakoma yra duonos dviem bus ir treciam tai va ir laukiuosi trecio vaikucio,jauciuosi keistai nes reikia laiko susitaikyti kas as nestuke
testa dariausi siandiena ryte tai dar lengvam soke nors ir planuotas leliukas.
Sveikinimai
As jau apsipratus su viskuo, kur cia neapsiprasi, kai lelius i pasirdzius jau kaip reikiant duoda
QUOTE(ieglius @ 2012 06 10, 09:25)
Sveikinimai
As jau apsipratus su viskuo, kur cia neapsiprasi, kai lelius i pasirdzius jau kaip reikiant duoda 
Aciu uz sveikinima, o tai kelinta savaitele kada terminas?
sveikos merginos
senokai berasiau, uzsiimus vis kazkuom. ana savaite buvau echoskopijoj ir maciu tooookius savo pilvinuko vyriskus atributus, kad jau tikrai aisku jog seses tures broly. ir is savijautos arodo, kad liepos 22d. nesulauksim
sveikos. mes taip pat laukiames trecio,planuoto. kas liecia finansine bukle tai ja nepastatau i pirma vieta,na aisku jei tu finansu nebutu isvis tai ir tokiu planu nebutu tokiu. bet gyvenam paprastai,nuomojamam bute is minimumu. dabar pastojau bunant dekrete. na bet manau kad po trecio leliuko planu tokiu nebebus nebent tolimoj ateiti nors kazi. suplanavom iskart dabar nes mano vyrui 43 tai veliau jau seneliu bus laikas buti
. dar neapsipratau su siuo nestumu,todel ir kitiems dar nesakom. kazkaip siais laikais nepalaikomos mamos kurios turi daug vaikuciu. girdejau tokiu slyksciu pasakymu kaip pasalpines,kazkokia nesamone juk tikrai gimdom nes mylim savo vaikus savo vyrus. na man del to ir sunku moraliskai nors mus supa saugi jauki aplinka o gal cia tik nestumas savo daro ir lenda visokios bjaurios mintys.ai viskas gerai,dziaugiuosi uz visas kurios nori susilaukti kiek nori leliuku,palaikau ir tas kurios daugiau vieno neplanuoja nes tai kiekvieno musu seimos reikalas ir nieko kito. svarbu bukim atsakingomis
QUOTE(sapnelyte @ 2012 06 10, 14:45)
sveikos merginos
senokai berasiau, uzsiimus vis kazkuom. ana savaite buvau echoskopijoj ir maciu tooookius savo pilvinuko vyriskus atributus, kad jau tikrai aisku jog seses tures broly. ir is savijautos arodo, kad liepos 22d. nesulauksim 
jetau kaip smagu... seses tures broliuka
QUOTE(dymka @ 2012 06 11, 13:07)
sveikos. mes taip pat laukiames trecio,planuoto.
Sveikinu
Manau jei lauksi kol viską viską turėsi namą ar butą, mašiną ir pan..pamatysi kad jau vaikus gimdyti nebelaikas...
manau dabar tavo laikas...o turtai užgyvenami,tik turėkim stiprybės, valios ir sveikatos ir kap rašei atsakomybės
Mes irgi laukiames trecio mazylio, beje, neplanuoto, bet lauktas tai tikrai....keista buvo skaityti mintis apie visuomenes spaudima...man atrodo, visas spaudimas yra kiekvieno is musu samoneje, kiek leidiesi, ar bijai, tiek ir jauti, kad kiti smerkia ar neigiamai tai priima...
man tai atrodo pati didziausia kvailyste jaustis kaltai, kad laukiesi trecio leliuko! as pati vaikstau iskelusi galva, ir kaip faina buna, kai poliklinikoj ar kitur kur issisneki ir kai suzino, kad ne pirmas, ne antras, o trecias....oi koki pasididziavima jauciu viduje
)))
Nezinau, kaip mazesniuose miesteliuose situacija, bet zmoniu buna visokiu, o i nesusipratusius ir kvailus tiesiog nera ko kreipti demesio ir dar pergyventi, ka pasakys, gi ne XIX amzius, ir ne "paskenduoles" laikai!!! Vilniuje, aplinkui labai daug pazistamu, draugu turiu, kuriu seimynos trecio mazylio laukias, ar jau susilauke, ir kaip man grazu tokia didele ir grazi seima, nerealiai!!!
Manau, ne skaiciuje esme, o tame, kaip mes pacios jauciames, jei viduje jausmas, kad noriu vieno - tegul ir bus vienas, o jei jausmas, kad vat trys - tai pats tas - tegul bus trys!!!
Dziaukites ir didziuokites visos, kurios laukiates trecio mazylio, juk tai taip grazu!!!
sveikatos mamytems ir busimiems maziukams
man tai atrodo pati didziausia kvailyste jaustis kaltai, kad laukiesi trecio leliuko! as pati vaikstau iskelusi galva, ir kaip faina buna, kai poliklinikoj ar kitur kur issisneki ir kai suzino, kad ne pirmas, ne antras, o trecias....oi koki pasididziavima jauciu viduje
Nezinau, kaip mazesniuose miesteliuose situacija, bet zmoniu buna visokiu, o i nesusipratusius ir kvailus tiesiog nera ko kreipti demesio ir dar pergyventi, ka pasakys, gi ne XIX amzius, ir ne "paskenduoles" laikai!!! Vilniuje, aplinkui labai daug pazistamu, draugu turiu, kuriu seimynos trecio mazylio laukias, ar jau susilauke, ir kaip man grazu tokia didele ir grazi seima, nerealiai!!!
Manau, ne skaiciuje esme, o tame, kaip mes pacios jauciames, jei viduje jausmas, kad noriu vieno - tegul ir bus vienas, o jei jausmas, kad vat trys - tai pats tas - tegul bus trys!!!
Dziaukites ir didziuokites visos, kurios laukiates trecio mazylio, juk tai taip grazu!!!
sveikatos mamytems ir busimiems maziukams
QUOTE(Jurgitai @ 2012 06 13, 14:56)
Mes irgi laukiames trecio mazylio, beje, neplanuoto, bet lauktas tai tikraiManau, ne skaiciuje esme, o tame, kaip mes pacios jauciames, jei viduje jausmas, kad noriu vieno - tegul ir bus vienas, o jei jausmas, kad vat trys - tai pats tas - tegul bus trys!!!
Sveikinu
vakar girdėjau mažytės širdelės dūžius ...irgi čiut neapsiverkiau
QUOTE(Jurgitai @ 2012 06 13, 14:56)
ne XIX amzius, ir ne "paskenduoles" laikai!!!
Na, ne XIX amžius, jei dėl trys vaikai jau atrodo daug
Kita vertus, jei visi turėtų vieną ar du vaikučius - tauta juk pamažu, o gal net ir ne pamažu išmirtų! Juk ne visi gali vaikų turėt, ne visų pašaukimas vaikus gimdyti ir auginti... Tad visuomenė ir tos pačios priekaištaujančios moterys turėtų būti labai dėkingos - gal vėliau tie dabar gimsiantys kūdikėliai joms pensijas uždirbs...
Stiprios šeimos, gražiai auginančios daug vaikučių (man, asmeniškai, trys neatrodo labai daug
man tai grazu, kai tarp vaiku nedidelis skirtumas (pas mus tarp visu bus po 2,5 metu), tai kazkaip jie taip graziai bendrauja, mazasis dabar dicki kopijuoja, viska is paskos daro, kaip uodegyte, ir jau pasakoju, abiem, kad bus dar vienas leliukas, tai vyresnelis sake, kad laukia seses, o mazas is paskos kartoja, kad seses laukia (nors dar nelabai gal supranta skirtuma
)))
zodziu, ka norejau pasakyt, kad matyti, kaip auga grazi, darni, sveika seima...galeti susilaukti vaikiuku, juos aukleti, atsakineti i ju klausimus ir amzinus "o kodel ?" yra toks nerealus dziaugsmas, ir pilnatve sirdyje, kad noriu visoms visoms palinketi, kuriom gal viduje kirba kazkokia nerimastinga mintis, kad ka sakys aplinkiniai, tevai nepritaria....neimkit i galva - JUS kuriat savo gyvenima, JUS diegiat savo vaikams gyvenimo filosofija, tik JUS ir niekas kitas!!! bukit drasios savo apsisprendime auginti trecia, o gal ir ketvirta
)) leliuka....
zodziu, ka norejau pasakyt, kad matyti, kaip auga grazi, darni, sveika seima...galeti susilaukti vaikiuku, juos aukleti, atsakineti i ju klausimus ir amzinus "o kodel ?" yra toks nerealus dziaugsmas, ir pilnatve sirdyje, kad noriu visoms visoms palinketi, kuriom gal viduje kirba kazkokia nerimastinga mintis, kad ka sakys aplinkiniai, tevai nepritaria....neimkit i galva - JUS kuriat savo gyvenima, JUS diegiat savo vaikams gyvenimo filosofija, tik JUS ir niekas kitas!!! bukit drasios savo apsisprendime auginti trecia, o gal ir ketvirta
Kai nedidelis skirtumas, tikrai vaikai lengviau priima brolį ar sesę, mano vyresnėlė niekaip dabar neįsivaizduoja, kad kažkada sesės nebuvo, o vėliau gal ir neprisimins, kaip gyvenom, kai tik dvi sesutės teaugo... Aš viena savo šeimoj užaugau ir visą laiką svajojau, kad turėsiu daugiau vaikučių, ir svajonės pildosi
O dėl burbančių senelių - manau, kad vėliau pamatę meilias kūdikėlio akis patys nustebs, kaip galėjo jo nenorėti, o vėliau ir gyvenimo neįsivaizduos be jo... Kiekvienas vaikas nepakartojamas, o mums, mamoms, patikėta misija kurti patį tobuliausią dalyką pasaulyje - Žmogų, taigi esam Dievo bendradarbės
Ir gyvenimo saulėlydy, manau, daug laimingesnė bus mama, užauginusi pulką vaikučių, matydama augančius anūkėlius (manau, turinčios daugiau vaikučių nebeburbėsim ant savo dukrų ir marčių, jei ir jos pasiryš gimdyt daugiau nei visuomenei atrodo normalu
), nei padariusios puikią karjerą, bet vienišos...
O dėl burbančių senelių - manau, kad vėliau pamatę meilias kūdikėlio akis patys nustebs, kaip galėjo jo nenorėti, o vėliau ir gyvenimo neįsivaizduos be jo... Kiekvienas vaikas nepakartojamas, o mums, mamoms, patikėta misija kurti patį tobuliausią dalyką pasaulyje - Žmogų, taigi esam Dievo bendradarbės
Sveikos visos besilaukiancios
Cia kazkaip labai tylu, niekas nieko neraso
Papasakokit, kaip jus gyvenat, kaip jusu pilvukai auga?
as jau pasakiau darbe, kad laukiuosi, tai visi labai nustebo, sako, tai kada gimdyt, nieko nesimato
, nors as tai matau
, zinoma stengiuosi nenesioti labai aptemtu rubu. O gal niekas nesitikejo, nes jau du turiu, tai ir i pilva nelabai ziurejo
O artimieji tai dar nezino, uz poros savaiciu vaziuosim i Lietuva, tai tada visi ir pamatys, bus siurprizas
Cia kazkaip labai tylu, niekas nieko neraso
Papasakokit, kaip jus gyvenat, kaip jusu pilvukai auga?
as jau pasakiau darbe, kad laukiuosi, tai visi labai nustebo, sako, tai kada gimdyt, nieko nesimato
O artimieji tai dar nezino, uz poros savaiciu vaziuosim i Lietuva, tai tada visi ir pamatys, bus siurprizas