Sveika ieglius
Skaitau tavo istorija, ir daugeliu kitu cia pasisakiusiu mamyciu. Ir labai primine mane

Skaitau ir atrodo kad apie mane. Pati neseniai susilaukiau trecios dukrytes. Dabar dziaugsmo ir siltu emociju pilni namai. Dziaugiasi visi... Bet pradzia buvo baisi

Niekas nepritare mano nestumui. O svarbiausia jis buvo planuotas ir labai lauktas. Pirmiausia pasisakiau draugei, tai ji pasake tik tiek, kad dziaugiasi, bet is kart pradejo skaiciuot mano pajamas, kaip as isauginsiu tris vaikus. Po to suzinojo brolis, jis taip pat pasiukiojo pirstu i smilkini. Ir toliau niekam nesakiau, kol nesuzinojo mama. Ojai pasakyti buvo pats baisiausias dalykas, nes jos nuomone irgi ta pati, kad daugiau vaiku nereikia. Ir sako kaip galima vaikus planuoti. Aisku neesame turciai, bet mums uztenka visko, o svarbiausia vaikams

Viena teta net pasiule pasidaryt isvalyma

Na, zodziu niekas nepritare. Uzpludo siaubingi jausmai, kai sitiek blogu emociju sulaukiau. Buvo ir asaru, ir paluzimo akimirku. Taip praejo visas nestumas, kol galiausiai gime mano issvajtoji mergyte

Dabar visi laimingi, ir net sulaukiu pdrasinimo ir plikymo. Esu laiminga

Zinom nera lengva suktis namuose, bet kitokio gyvenimo ir neisivaizduoju. Dabar netgi daug kas pasako, kad ketvirtas butinai bus sunus

Aisku jau nebeplanuoju, bet jei taip ir nutiktu, net nedvejociau kaip elgtis. Sako moteris buna pati laimingiausia turedama 4 vaikus
Taigi, tau mamyte stiprybes, graziu emociju, lengvo nestmo

Viskas bus gerai, gimus lelytei, dziaugsis visi ir didziuosis, kad esi super mamyte

Sekmes
Papildyta:
[quote=Cansado,2012 01 31, 15:22]
Ojej, čia kaip apie mane rašytum, tik aš nedirbau, t.y. ėjau į trečias nėštumo ir gimdymo atostogas iš eilės..
Sveika, gal dar pameni mane

Meginau jungtis prie gruodinuku, bet nesuspejau su jumis bendraut. Smagu viska prisiminti ir vel sutikti