Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

Sveiks merginos.....aš irgi laukiuosi trečio...išėjo netyčiukas....dar irgi niekam su vyru nesakm, nes žinom, kad bus lb priešiški su milijonu bumbėjimų, nes kažkada vos sublogavau dėl skrandio - anyta užrėkėžti gal nėščia, eik abortą daryt kol nevėlu...
didžiausia bėda tame kad mes gvenam kartu su uošviais... o ir mano tėvai priešiškai nusiteikę prieš daugiau vaikų-vis sakė kad dvi dukros jau daug....

bus nelengva, bet kaip nors...save gudžiu mintm, kad uošviai patys tris turėjo ir su uošvio tėvais gyveno tai nelabai gali kažką prikišt, nes ir mes jų ėdom einam. stiprybės visoms 4u.gif ir gero augimo pilvukams
Atsakyti
ieglius, ir visos kitos mamos, kurios nestuke.gif 3ią kartą - jūs esate fantastiškos moterys thumbup.gif

Rašau iš savo gyvenimiškos patirties. Esu vyriausia - turiu du brolius ir dvi seses. Mažiausias brolis netyčiukas - gimė, kai buvau berods 11 klasėje ax.gif Vieni du yra dvynukai. Aišku mūsų paaugusi ketveriukė nustebom išgirdę tokią naujieną, bet va šiandien mano mažasis brolis jau 7tokas...

Reziume: kad jūs žinotumėt, kokia laimė ir koks džiaugsmas šiandien mums turėti po du brolius ir seses. thumbup.gif Aš labai tuo didžiuojuosi... thumbup.gif
Gyvenime visko buvo, tokia daugiavaikė dažnai pavadinama asocialia. Tačiau mes buvome ir esame pati normaliausia šeima. Ir šiandien mes visi esame baigę aukštuosius mokslus ir ne tik bakalaurus. Tėvai tikrai turi kuo pasididžiuoti! Anų laikų pašaipos, šiandien išaugo į pavydą... Nes mūsų šeima yra SUPERINĖ.

Tikrai, jei tik Dievulis duos, turėsiu mažiausiai 3 atžalas, labiausiai norėčiau 4ių...

Sėkmės, kantrybės, stiprybės!!! 4u.gif Jūs nuostabios! thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caliope: 31 sausio 2012 - 21:48
Temos autorei siunčiu daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nenukabink nosies, tu šaunuolė.
aš trečio labai laukiau. Gal todėl kad vyresnieji pametinukai jau buvo paauginti, gal kad visada norėjau didelės šeimos. Nesiklausiau aplinkinių nuomonės bet ji, neslėpsiu, kartais labai žeisdavo. Tipo jūs ką, visai durni? blink.gif Kam jums to reikia? g.gif
Teisybės dėlei pasakysiu, kad dabar auginu 4 blush2.gif bigsmile.gif Ir visai nespjaučiau į penktą blush2.gif wub.gif Ir mes tikrai ne asocialai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As jums tik palinkesiu daug stiprybes 4u.gif
Del ka kiti pasakys, pagalvos man butu visiskai nusisvilpt,tikrai nekreipciau demesio schmoll.gif (zinoma nelengva,bet tikrai ymanoma) thumbup.gif
As gal but jaudinciausi tada jai as netureciau darbo,jai nebutu salia mylimo vyro,netureciau pastovios gyvenimo vietos,o cia dabar viska turit ,darba,vyra,gyventi taip pat turit kur,nesukciau sau galvos ir dziaugciausi nestumu,nes gal but tai butu paskutinis mirksiukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveika ieglius 4u.gif
Skaitau tavo istorija, ir daugeliu kitu cia pasisakiusiu mamyciu. Ir labai primine mane smile.gif Skaitau ir atrodo kad apie mane. Pati neseniai susilaukiau trecios dukrytes. Dabar dziaugsmo ir siltu emociju pilni namai. Dziaugiasi visi... Bet pradzia buvo baisi doh.gif Niekas nepritare mano nestumui. O svarbiausia jis buvo planuotas ir labai lauktas. Pirmiausia pasisakiau draugei, tai ji pasake tik tiek, kad dziaugiasi, bet is kart pradejo skaiciuot mano pajamas, kaip as isauginsiu tris vaikus. Po to suzinojo brolis, jis taip pat pasiukiojo pirstu i smilkini. Ir toliau niekam nesakiau, kol nesuzinojo mama. Ojai pasakyti buvo pats baisiausias dalykas, nes jos nuomone irgi ta pati, kad daugiau vaiku nereikia. Ir sako kaip galima vaikus planuoti. Aisku neesame turciai, bet mums uztenka visko, o svarbiausia vaikams thumbup.gif Viena teta net pasiule pasidaryt isvalyma doh.gif Na, zodziu niekas nepritare. Uzpludo siaubingi jausmai, kai sitiek blogu emociju sulaukiau. Buvo ir asaru, ir paluzimo akimirku. Taip praejo visas nestumas, kol galiausiai gime mano issvajtoji mergyte wub.gif Dabar visi laimingi, ir net sulaukiu pdrasinimo ir plikymo. Esu laiminga wub.gif Zinom nera lengva suktis namuose, bet kitokio gyvenimo ir neisivaizduoju. Dabar netgi daug kas pasako, kad ketvirtas butinai bus sunus lotuliukas.gif Aisku jau nebeplanuoju, bet jei taip ir nutiktu, net nedvejociau kaip elgtis. Sako moteris buna pati laimingiausia turedama 4 vaikus thumbup.gif
Taigi, tau mamyte stiprybes, graziu emociju, lengvo nestmo wub.gif Viskas bus gerai, gimus lelytei, dziaugsis visi ir didziuosis, kad esi super mamyte thumbup.gif Sekmes
Papildyta:
[quote=Cansado,2012 01 31, 15:22]
Ojej, čia kaip apie mane rašytum, tik aš nedirbau, t.y. ėjau į trečias nėštumo ir gimdymo atostogas iš eilės.. blush2.gif

Sveika, gal dar pameni mane blush2.gif Meginau jungtis prie gruodinuku, bet nesuspejau su jumis bendraut. Smagu viska prisiminti ir vel sutikti ax.gif
Atsakyti
Saunuoles jus mamytes 4u.gif
Sekmes jum visom ir temos autoriai aisku 4u.gif
Bet kodel tai yra... atrodo artimiausi zmones, kurie turi palaikyti, pasidziaugti, padeti, jie smerkia, bara... Kodel???
Atsakyti
Laba 4u.gif

Oi kaip viskas sava ir pazistama. ax.gif Svarbiausia nosi aukstyn ir pirmyn thumbup.gif Viskas bus gerai.
Pradzia buvo tikrai nelengva, gavosi planuotas netyciukas blush2.gif Ir nuo pat pradziu kazkaip pasistaciau tylos siena - niekam nenorejau sakyti kad nestuke.gif Ir dabar labai daug kas nezino, nors beliko du men. Bet man taip gera.
Taip, ir baisiausia buvo pasakyti tevams. Dabar irgi tokia idomi situacija su jais - jokiu klausimu nei kalbu nestuke.gif tema. Na, ir tegul.
Ir ta vidine ramybe (kai nusispjauni i kitus) tiesiog veza thumbup.gif

Laikykites 4u.gif Viskas bus gerai.

O kad norim 4 ar 5 vaiku, tai vis dar tylim ax.gif .... biggrin.gif
Atsakyti
Nenusimink ir lauk vaikelio nekreipdama dėmesio į nepalankius aplinkinių vertinimus 4u.gif

Sugerk į save tik gerus palinkėjimus,gerus žodžius,geras emocijas 4u.gif

Aš laaaabai noriu ketvirto rolleyes.gif

Trys mano vaikiukai planuoti,nors ir buvo paburbančių:"kam reikia??"

Planuojam ketvirtąjį ir...tikiuos...aš jau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grigė @ 2012 01 31, 21:05)
Jeigu kas ir nepritaria, tai tolerantiskai pasako, kad jie būtų planavę vėliau arba trečio vaiko nenorėtų, bet čia tik kitų nuomonė, daugelis sveikina, vadina šaunuoliais ir linki daug stiprybės  clap.gif
Svarbiausia kad turit gerą tėtį, nereikia vienai ir namų, ir vaikų, ir jo pačio apšokinėti, o visi kiti...  Mažiausiai sukit galvą kas ką pasakys gun_bandana.gif

Na o as su pavydu (baltu) ziuriu kas turi po tris, saunuoliai, jei yra darbai, normali seima (mama ir tėtis), nors ir kukliai bet visko uztenka, tai liuks viskas... be abejo nelengva. Juk maziau vaiku tai nereiskia daugiau laimes wink.gif cia apie tuos kas neigiamai ziuri.
Ir kaip tik mes visu, kas po du turi klausinejam kada trecias biggrin.gif bet cia kaip D duoda kam smile.gif t.y. norejau pasakyti, kad neziuri neigiamai aplinkiniai, o atvirksciai, aisku liudna jei artimieji nepalaiko.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Laukiuosi trečio ir esu be galo laiminga, tai mūsų labai lauktas ir planuotas leliukas smile.gif Spjaukit į šoną, ką kiti pasakys 4u.gif Einu galvą iškėlus, pilvuką į priekį kaip pasididžiavimą atkišus rolleyes.gif Ir dar niekas nedrįso pasukiot piršto prie smilkinio. Juk tai asmeninis šeimos reikalas, o kiek pinigėlių papildomų reikės, tai tik mano ir mb reikalas, kauip mes suksimės ir gyvensim ax.gif Trūkumo nejaučiu ir tikrai net nesusimąsčiau apie savo šeimą kaip asocialią, nes tokia ir nesam smile.gif Beje iš giminės sulaukiau tik gražių žodžių rolleyes.gif dar ir mano pusprolio žmona trečio laukiasi ir neseniai sužinojau, kad ir puseserė laukiasi trečio thumbup.gif Taip kad aukščiau nosis ir mažiau kreipkit dėmesį į aplinkinius, kas ką sako 4u.gif Negražiai čia pasakysiu, bet paprasčiausiai atsikirskit, kad tai ne jų reikalas ir viskas, daugiau komentarų negausit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
manau visu mamayciu reakcija ssiek tiek panasi kai suzino, kad laukiasi trecio ar dar daugiau vaikelio 4u.gif man buvo sokas, kai suzinojom, vyras visada norejo triju vaikuciu, nes pats yra 3 vaiku, o ir as norejau, tik sakem, po kokiu gal 5 metu, nes as dar gan jauna esu blush2.gif bet kaip sakoma, zmogus planuoja dievulis juokiasi, taip ir mums gavosi, dvi savaites pries kaledas gavom dovanele doh.gif buvo visko i mano puses ir asaru ir vos ne isterijos, ka zmones pagalvos ir t,t, blush2.gif doh.gif bet labai keista, bet visi isskyrus pora smoniu reagavo super, mano mama apsidziauge nerealiai (ko netikejau), vyro tevai irgi dziaugesi, nu vienu zoddziu, visu reakcija super, o kur mes dabar gyvenam (ne lietuvoj) yra priimtina daugiavaikes seimos, nera tokio dalyko, kaip stebejimasi ir t.t. thumbup.gif visi palaiko, visi dziaugiasi, o ir paciai po poros dienu praejo sokas, ir pradeja skaiciuoti (materialistai lotuliukas.gif ) randam daugiau pliusu negu minusu lotuliukas.gif o ir vaikuciams bus smagu augti nedideliu skirtumu wub.gif tik va daabar kitas reikalas, kad visi nu kad tik butu mergaite (nes turim du berniukus) ir bijau, kai jeigu gims berniukas visu ta reakcija bus vajeeeeee....... gun_bandana.gif nes man aisku norisi tos mergaites, bet svarbiau svarbu vaikutiss butu sveikas ir .t.t. o kas bus ta mylesim, bet visu ta aplinkine reakcija doh.gif
Atsakyti
Man akušerė poliklinikoj sakė, kad dabar daug šeimų laukia trečio vaikelio, sako, ateina nauja mada:) Taigi gal po truputį pradės keistis visuomenė nuomonė, kad jeigu daugiavaikiai, vadinasi - asocialai gun_bandana.gif Pasirodo, mes mamos, besilaukdamos trečio kūdikėlio, esame MADINGOS thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti