Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Skorpione @ 2012 02 15, 19:13)
Sveikutes " daugiavaikes"  biggrin.gif
As skaitau jusu pasakojimus, ir asaros rieda....

Siandien suzinojau, kad laukiuos treciojo ....Net nezinojau ar dziaugtis ar verkti...Zinau viena- kad tikrai jo neatsisakysiu schmoll.gif ...Vyras irgi ssoke - nors ir nepriestarauja....Kazkada dar svarstem - gal dar trecia pabandom, nes turim dvi dukras 8 m. ir 2,5 m....tai sakom gal sunu pabandom...bet paskui apsisprendem, kad gal uzteks mums ir dvieju panu...Bet...

O as dar rudeni isidejau brangia Mirenos spirale, kuri pries Naujuosius su mano mmm iskrito...taigi pastojau sausi...Organizmas padare savo - apgavo mane biggrin.gif  Dabar  mums 6 savaites wub.gif As siandien ji net per echo maciau  wub.gif Taigi, Dievo valia tureti greiciausiai mums ir tecia vaiktui, jei sekmingai isnesiosiu...Bet bijau kam ir as prasitarti, nes zinau, kad mano mamo reakcija tikrai nebus is maloniuju...Ir taip mano tevai labai padeda auginti tas dvejas mergaites, o cia dar trecias doh.gif ....
LAbai norisi kam pasiguosit, isgirsti padrasimu, palaikymo...Bet be vyro kol kas nelabai kam yra ir pasipasakoti...

Gal nors sioje internetineje erdveje galesim viena kita palaikyti, paguosti ir surasti jegu bei drasos issdidziai dziaugtis savo nestumu rolleyes.gif

Skorpione, nuostabi zina wub.gif wub.gif wub.gif
uzeik Planuojanciu pasnekesiuose i tema: Turiu vaiku, planuoju dar (Justma ja kuria).Ten tikrai rasi ir palaikyma ir draugiskas mamas, kurios deja siam forume ne visose temose tokios malonios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pabudusi: 15 vasario 2012 - 20:04
QUOTE(ieglius @ 2012 01 30, 16:26)
Sveikos mamytės, esamos ir būsimos  4u.gif Neseniai sužinojau, kad jau trečią karta  nestuke.gif   blink.gif Dar nebuvau pas ginę, bet numanau, kad nėštumas maždaug 3 savaičių.. Pasidalinkite patirtimi, kokie jausmai užplūdo, kai sužinojote apie trečią nėštumą? Aš natūraliai priimu šį dalyką, kaip Dievo dovaną. Žinau, kiek džiaugsmo ir rūpestėlių auginant leliuką, pirmi du jau prakutę.. Žinau ir tai, kad mylėsiu jį be krašto..  wub.gif 

Mane neramina tik spaudimas iš aplinkos, na visuomenės nuomonė, kad mama su trim vaikais tai jau degradavusi, arba nesveika.. Dėl to kamuoja neigiami jausmai ir trukdo džiaugtis nėštumu..  unsure.gif Nežinau, kaip su tuo susidoroti, ypač bijau mamos reakcijos, jos nuomone du vaikai jau nelaimė, o trys tai baisiau nei katastrofa, žinau, kad ji smerks mane ir demonstratyviai reikš pasigailėjimą, maždaug na dabar tai tavo gyvenimas tai jau tikrai baigtas  verysad.gif Ir taip jai jau gėda, kad aš, cituoju, "vaikais apsikrovus" provincijoj iš vargo neišlipu, o jos bendradarbių dukros budapeštuose bukareštuose ir vašingtonuose.. O kai sužinos, kad vėl "pakrauta", neatlaikysiu to žvilgsnio.. Silpna pasidaro, kai apie tai pagalvoju.. Visada labai jautriai reaguoju į jos nuomonę, ir apskritai mūsų santykiai gana įtempti..

Realiai tai gyvenu normaliai, turiu darbą, netgi du iš tikrųjų, nei man, nei mažiukams nieko netrūksta, na gyvenam kukliai, bet ir alkani ar apiplyšę nevaikštom, žinau, kad ir trečias kūdikis nieko nepakeis, ir duonos namie visada užteks.. Turiu mėgstamą užsiėmimą, manau galėsiu jam skirti daugiau laiko, kai išeisiu į dekretą, taigi bus į naudą, ir pati pailsėsiu nuo darbų, nes ariau pastaruoju metu kaip juodas negras, šiaip galima sakyt darboholikė esu.  blush2.gif Vyras kai sužinojo, kad laukiuosi, į užsienį išpūtė keliems mėnesiams padirbėt,  kad daugiau pinigėlių šeimai būtų (čia ne itin dau uždirbdavo), kaip tik sutapo, kad darbą jam pasiūlė ten..

Sunku ir darbdaviams pasakyt, žinau, kad daug iš manęs tikisi, o čia metus padirbau, ir vėl į dekretines..  blink.gif

Gal sakau kam kyla panašių jausmų? Kaip tvarkotės su savimi? Iš kur imat stiprybės ir kantrybės?  g.gif

Manau nieko nereikia jums bijoti ir nerimauti, džiaukitės, kad turėsite dar vieną mažylį smile.gif Mes taip pat norime 3 - jų vaikų, bet kol kas tik vieną mergaitę turime...
Dėl visuomenės nuomonės, tai dar tikrai gajus tas senas stereotipas, kad jau jei daugiavaikė šeima, tai jau nieko gero, bet mažiau klausykitės tokių kalbų... smile.gif Mano aplinkoje yra daug šeimų su 3 vaikais, kiti net ir po 4 planuojasi smile.gif Ir tikrai nedegradavę, išsilavinę, puikūs žmonės.

O dėl jūsų mamos, na tai baisu... Kaip gali būti nelaimė vaikai... Gaila, kad taip mąsto. Manau turėtumėte tvirtai pasakyti, kad tokios kalbos nepageidaujamos, tegu pasilaiko jas sau, nes jūs jau suaugusi moteris. Galu gale turi gerbti jūsų šeimą ir gyvenimą. Baisu, kai tėvai bando reguliuoti savo suaugusius vaikus...

Lengvo ir gražaus nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 vasario 2012 - 20:14
QUOTE(ieglius @ 2012 02 10, 09:54)
Aha, aš irgi vaikiškai guodžiau save, kad  Angelina Jolie vėl laukiasi  biggrin.gif O ji man visada buvo grožio etalonas, ir šiaip, super asmenybė  thumbup.gif

arabica, o kiek laiko dabar tavo  nestuke.gif ?

laba, 16 savaičių smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir aš laukiuosi trečio ir be galo visi džiaugiamės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monte3 @ 2012 02 18, 15:28)

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Visada giliai sirdi pasvajodavau apie tris vaikus. Ir kaip yra sakoma, svajoti reikia atsargiai biggrin.gif Turim jau du puikius vaikus ir siais metais sulauksime dar vieno wub.gif Zinoma, kad daug kas baugina, kyla visokiu minciu, bet, tikiu, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Kad laukiuosi trečio net minčių nebuvo blink.gif kai sužinojau net nežinojau ką ir daryt g.gif Vaikai 18 ir15 metų blush2.gif O aš nestuke.gif Nėštumas visai jau į pabaigą ir visi labai laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liji: 20 vasario 2012 - 16:32
QUOTE(pipiriuke30 @ 2012 02 15, 15:04)
O užmuša irgi pasakymai, tai ką darysi jei vėl bus berniukas blink.gif  Nu blyn ir klasusimas doh.gif , sakau kaip tai ką, mylėsiu wub.gif

Na tikrai kartais kaip leptelės kas nors kokią nesamonę doh.gif Aišku, kad mylėsi wub.gif

QUOTE(Skorpione @ 2012 02 15, 18:13)
Sveikutes " daugiavaikes"  biggrin.gif
As skaitau jusu pasakojimus, ir asaros rieda....

Siandien suzinojau, kad laukiuos treciojo ....

Žinau, ką jauti, mano reakcija panaši buvo.. rolleyes.gif praeis, apsiprasi su didžiąja naujiena ir taps ramiau ant dūšios, patikėk.. Stiprybės tau, žinok, tu ne viena čia išsigandus ir sutrikus mirksiukas.gif

QUOTE(*DAIVA* @ 2012 02 15, 19:45)
thumbup.gif  Sveikinimai mamytem..... as ir senai jau norejau.... kaip ir pas jus dauguma buvo pres, bet ka bedaris susitaike lotuliukas.gif 

QUOTE(monte3 @ 2012 02 18, 15:28)

QUOTE(benux @ 2012 02 18, 21:23)
Visada giliai sirdi pasvajodavau apie tris vaikus. Ir kaip yra sakoma, svajoti reikia atsargiai  biggrin.gif Turim jau du puikius vaikus ir siais metais sulauksime dar vieno  wub.gif Zinoma, kad daug kas baugina, kyla visokiu minciu, bet, tikiu, kad viskas bus gerai.

QUOTE(liji @ 2012 02 20, 16:31)
Kad laukiuosi trečio net minčių nebuvo blink.gif kai sužinojau net nežinojau ką ir daryt g.gif

Sveikinimai visoms, žiūriu kad gausėja mūsų būrelis thumbup.gif

Man jau praėjo ta pirminė psichozė, kai buvau persigandus ir nežinojau, kur pulti.. Tiesa dar niekas nežino mano mažos paslapties, ir nežinau, sakyt kam iš anksto, ar laukti, kol patys pastebės? Kaip Jūs manot ir darot? unsure.gif
*Liepa18*, flecere, labai ačiū už palaikymą ir padrąsinimus, kai sulauki tokių nuoširdžių pasisakymų, pradedi ne bijot, o didžiuotis savimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieglius: 20 vasario 2012 - 19:46
Sveikos būsimos ir esamos "daugiavaikės" biggrin.gif

aš taip pat nestuke.gif su trečiu pipiru, planuotu ir labai laukiamu...
kaip ir daugumą iš jūsų pradžioje labai neramino "ką žmonės pasakys", tačiau neteko susidurti su labai blogom reakcijosm, kaip tik draugai palaikė, sveikino, moterys prasitardavo, kad norėtų irgi po dar vieną, bet drasos trūksta biggrin.gif , net dėstytojos universitete visad padrasina, pasidžiaugia, padeda su projektais, kad spečiau iki gimdymo atsilikt kuo daugiau...
anyta su uošviu šaunuoliai - nuoširdžiai sveikino, labai manim rūpinasi (savų tėvelių neturiu), kai tik nuvykstu ( o tai būna dažnokai) - man patogiausias krėslas, prigaminta valgyt, užsiima su vaikais, kad pailsėt galėčiau...jie mus supranta, patys penkis užaugino ir tuo didžiuojasi mirksiukas.gif
tai jei kas ir pradėtų aiškinti man apie tai "kokia aš vargšė, vaikai vargšiukai, kaip bus sunku" ir pan - aš nebekreipčiau dėmesio, man svarbu artimųjų palaikymas, pritarimas ir džiaugsmas.
Atsakyti
Aš labai noriu prisijungti prie palaikančių trijų vaikų mamytes thumbup.gif O klausant "visuomenės" labai jau siauros tos "normalumo" ribos - "vienas vaikas ne vaikas, būtinai du ir būtinai porelė, kad skirtumas ne per didelis būtų ir pan." doh.gif
Tai kaip čia yra, kad du vaikai tai jau "minimum", o trys jau "per daug" unsure.gif
Atsakyti
Vakar pamaciau savo 10 sav zirniuka, isejau tokia laiminga, kad tam jausmui nusakyti zodziu neturiu wub.gif iki tos akimirkos, kazkaip keistai jauciausi, tas klausimas ne jau tikrai, vis sukdavosi galvoje. Dabar ramu, ramu ir del to, kad man brangiausi zmones labai dziaugiasi. Nezinau, net jauciuosi ypatinga... Vienu zodziu EUFORIJA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2012 02 21, 14:20)
Sveikos būsimos ir esamos "daugiavaikės"  biggrin.gif

aš taip pat  nestuke.gif  su  trečiu pipiru, planuotu ir labai laukiamu...

Sveikinimai 4u.gif būsima mamytė tikrai nusipelno didžiausio palaikymo ir šiltos atmosferos, kaip džiugu, kad to sulauki smile.gif

QUOTE(femme @ 2012 02 21, 16:16)
Aš labai noriu prisijungti prie palaikančių trijų vaikų mamytes thumbup.gif O klausant "visuomenės" labai jau siauros tos "normalumo" ribos - "vienas vaikas ne vaikas, būtinai du ir būtinai porelė, kad skirtumas ne per didelis būtų ir pan." doh.gif
Tai kaip čia yra, kad du vaikai tai jau "minimum", o trys jau "per daug" unsure.gif

Ačiukas 4u.gif

QUOTE(benux @ 2012 02 22, 07:35)
Vakar pamaciau savo 10 sav zirniuka, isejau tokia laiminga, kad tam jausmui nusakyti zodziu neturiu  wub.gif iki tos akimirkos, kazkaip keistai jauciausi, tas klausimas ne jau tikrai, vis sukdavosi galvoje. Dabar ramu, ramu ir del to, kad man brangiausi zmones labai dziaugiasi. Nezinau, net jauciuosi ypatinga... Vienu zodziu EUFORIJA  biggrin.gif

Džiaugiamės kartu wub.gif Aš dar nesidariau echo, man šis potyris dar ateity biggrin.gif
Atsakyti