QUOTE(Skorpione @ 2012 02 15, 19:13)
Sveikutes " daugiavaikes"
As skaitau jusu pasakojimus, ir asaros rieda....
Siandien suzinojau, kad laukiuos treciojo ....Net nezinojau ar dziaugtis ar verkti...Zinau viena- kad tikrai jo neatsisakysiu
...Vyras irgi ssoke - nors ir nepriestarauja....Kazkada dar svarstem - gal dar trecia pabandom, nes turim dvi dukras 8 m. ir 2,5 m....tai sakom gal sunu pabandom...bet paskui apsisprendem, kad gal uzteks mums ir dvieju panu...Bet...
O as dar rudeni isidejau brangia Mirenos spirale, kuri pries Naujuosius su mano mmm iskrito...taigi pastojau sausi...Organizmas padare savo - apgavo mane
Dabar mums 6 savaites
As siandien ji net per echo maciau
Taigi, Dievo valia tureti greiciausiai mums ir tecia vaiktui, jei sekmingai isnesiosiu...Bet bijau kam ir as prasitarti, nes zinau, kad mano mamo reakcija tikrai nebus is maloniuju...Ir taip mano tevai labai padeda auginti tas dvejas mergaites, o cia dar trecias
....
LAbai norisi kam pasiguosit, isgirsti padrasimu, palaikymo...Bet be vyro kol kas nelabai kam yra ir pasipasakoti...
Gal nors sioje internetineje erdveje galesim viena kita palaikyti, paguosti ir surasti jegu bei drasos issdidziai dziaugtis savo nestumu
As skaitau jusu pasakojimus, ir asaros rieda....
Siandien suzinojau, kad laukiuos treciojo ....Net nezinojau ar dziaugtis ar verkti...Zinau viena- kad tikrai jo neatsisakysiu
O as dar rudeni isidejau brangia Mirenos spirale, kuri pries Naujuosius su mano mmm iskrito...taigi pastojau sausi...Organizmas padare savo - apgavo mane
LAbai norisi kam pasiguosit, isgirsti padrasimu, palaikymo...Bet be vyro kol kas nelabai kam yra ir pasipasakoti...
Gal nors sioje internetineje erdveje galesim viena kita palaikyti, paguosti ir surasti jegu bei drasos issdidziai dziaugtis savo nestumu
Skorpione, nuostabi zina
uzeik Planuojanciu pasnekesiuose i tema: Turiu vaiku, planuoju dar (Justma ja kuria).Ten tikrai rasi ir palaikyma ir draugiskas mamas, kurios deja siam forume ne visose temose tokios malonios