Dar kartą visoms AČIŪ už palaikymą, už gerą žodį, tokiu momentu tai labai svarbu..
Vaje, net nesitikėjau, kad tiek bendraminčių atsiras
Visoms mamytėms, besilaukiančioms leliukų stiprybės ir drąsos, ypač toms, kurių artimieji priešiškai nusiteikę
Iš tiesų gimus leliukui visų požiūris pasikeičia, nes kas gi gali nemylėti mažo angeliuko..
Bet tokioms uošvienytėms ir tetulytėms, kurios siūlo "išvalymą" pasidaryti, aš pačioms vieną vietą išvalyčiau
Suprantama, kad mamos tetos nori savo dukroms geresnio gyvenimo taip, kaip jos tai įsivaizduoja, bet tokias replikas laidyti, tai čia jau viršūnė..
Ypač
, kuri ir taip jautriai į viską reaguoja.. Žinau, kad man palengvės, kai visiems apreikšiu didžiąją naujieną
O kai leliukas gims, atrodys, kad kitaip ir būti negali
Visa tai puikiai suprantu, bet per tas barikadas vistiek reiks pereiti - tėvai, darbdaviai ir t.t. Geriau jau greičiau
Dar kartą visoms AČIŪ už palaikymą, už gerą žodį, tokiu momentu tai labai svarbu..
ojetau, na nejaugi tokiu zmoniu dar buna
as pati greiciausiai kokiai draugei suzinojusi kad trecia planuoja, pasiulyciau gerai viska apgalvoti, taciau jei jau moteris laukiasi tai dziaugtis reikia ir palaikyti, o ne kazkokius priekaistus ir debiliskus pasiulymus metyt.. nu kas per zmones:/ as tai jauciu is viso spjauciau i tokius giminaicius ir "draugus"...
Turiu cielus tris
Pagrandukas nebuvo planuotas, bet kai sužinojau, kad jo laukiuosi, tai nebuvo jokių pašalinių minčių. Pirmosios buvo dvynukės (dabar joms po 3,5 metų) ir jau norėjosi kuo greičiau grįžti į darbą, bet pagrandukas (dabar jam 2 metai) pakoregavo mano norus
Pasiųtę visi kaip velniukai, bet užsiėmimo turi - visi kartu ką nors "sugalvoja", kad sudrumsti mūsų ramybę
Gal ir nelengva, bet būna linksma
QUOTE(Grigė @ 2012 02 07, 16:24)
Man akušerė poliklinikoj sakė, kad dabar daug šeimų laukia trečio vaikelio, sako, ateina nauja mada:) Taigi gal po truputį pradės keistis visuomenė nuomonė, kad jeigu daugiavaikiai, vadinasi - asocialai
Pasirodo, mes mamos, besilaukdamos trečio kūdikėlio, esame MADINGOS

Tada linkejimai, jau tapau madinga
Musu spindulelis gime pries tris dienas, nuostabu
Labai dziaugiuosi,kad musu jau tiek, visi dalinames apsikabinimais ir buckiais, kad vaikuciai nuo pat pradziu jaustusi saugus ir mylimi seimoje ir toliau
QUOTE(ciuke @ 2012 02 08, 15:45)
Labai dziaugiuosi,kad musu jau tiek, visi dalinames apsikabinimais ir buckiais, kad vaikuciai nuo pat pradziu jaustusi saugus ir mylimi seimoje ir toliau

Didžiausi nuoširdžiausi sveikinimai!
Labas,
Gal sakau kam kyla panašių jausmų? Kaip tvarkotės su savimi? Iš kur imat stiprybės ir kantrybės?
[/quote]
che che, visoms mums kilo panašių jausmų
mano vyras kai sužinojo, kad laukiuos - tikrai nebuvo euforijoje
Mes norėjome trečio, ale vėliau
Man baisiausias žodis buvo, kad būsim "daugiavaikė" šeima
Mano mama irgi visada buvo gana priešiškai nusiteikusi prieš "daugiavaikes" šeimas. Ale nieko, visi apsipratome, dabar vis juokaujame su tuo žodžiu "daugiavaikis tėtis", "daugiavaikė mama".
Dabar tiesiog visi laukiame to trečiojo
Manau, kad viskas bus super, o jeigu dar kur nors ko trūks - tai visus mus paskatins pasitempti 
Kažkas minėjo, kad čia nauja mada
Ale rimtai, pažiūrėk, kiek bent jau man fainų moterų turi kelis 3 ir daugiau vaikų: Viktorija Beckham, Angelina Jolie, Heidi Klum.
Gal sakau kam kyla panašių jausmų? Kaip tvarkotės su savimi? Iš kur imat stiprybės ir kantrybės?
[/quote]
che che, visoms mums kilo panašių jausmų
Dabar tiesiog visi laukiame to trečiojo
Kažkas minėjo, kad čia nauja mada
QUOTE(ciuke @ 2012 02 08, 14:45)

sveikinimai dideli dideli susilaukus mazylio, kaip smagu
QUOTE(arabica @ 2012 02 09, 12:26)
Ale rimtai, pažiūrėk, kiek bent jau man fainų moterų turi kelis 3 ir daugiau vaikų: Viktorija Beckham, Angelina Jolie, Heidi Klum.
Aha, aš irgi vaikiškai guodžiau save, kad Angelina Jolie vėl laukiasi
arabica, o kiek laiko dabar tavo
QUOTE(EEmama @ 2012 02 07, 16:08)
tik va daabar kitas reikalas, kad visi nu kad tik butu mergaite (nes turim du berniukus) ir bijau, kai jeigu gims berniukas visu ta reakcija bus vajeeeeee.......
nes man aisku norisi tos mergaites, bet svarbiau svarbu vaikutiss butu sveikas ir .t.t. o kas bus ta mylesim, bet visu ta aplinkine reakcija 
Oi žinau ką tai reiškia
QUOTE(ciuke @ 2012 02 08, 16:45)
Dideliausi sveikinimai
Sveikutes " daugiavaikes"
As skaitau jusu pasakojimus, ir asaros rieda....
Siandien suzinojau, kad laukiuos treciojo ....Net nezinojau ar dziaugtis ar verkti...Zinau viena- kad tikrai jo neatsisakysiu
...Vyras irgi ssoke - nors ir nepriestarauja....Kazkada dar svarstem - gal dar trecia pabandom, nes turim dvi dukras 8 m. ir 2,5 m....tai sakom gal sunu pabandom...bet paskui apsisprendem, kad gal uzteks mums ir dvieju panu...Bet...
O as dar rudeni isidejau brangia Mirenos spirale, kuri pries Naujuosius su mano mmm iskrito...taigi pastojau sausi...Organizmas padare savo - apgavo mane
Dabar mums 6 savaites
As siandien ji net per echo maciau
Taigi, Dievo valia tureti greiciausiai mums ir tecia vaiktui, jei sekmingai isnesiosiu...Bet bijau kam ir as prasitarti, nes zinau, kad mano mamo reakcija tikrai nebus is maloniuju...Ir taip mano tevai labai padeda auginti tas dvejas mergaites, o cia dar trecias
....
LAbai norisi kam pasiguosit, isgirsti padrasimu, palaikymo...Bet be vyro kol kas nelabai kam yra ir pasipasakoti...
Gal nors sioje internetineje erdveje galesim viena kita palaikyti, paguosti ir surasti jegu bei drasos issdidziai dziaugtis savo nestumu
As skaitau jusu pasakojimus, ir asaros rieda....
Siandien suzinojau, kad laukiuos treciojo ....Net nezinojau ar dziaugtis ar verkti...Zinau viena- kad tikrai jo neatsisakysiu
O as dar rudeni isidejau brangia Mirenos spirale, kuri pries Naujuosius su mano mmm iskrito...taigi pastojau sausi...Organizmas padare savo - apgavo mane
LAbai norisi kam pasiguosit, isgirsti padrasimu, palaikymo...Bet be vyro kol kas nelabai kam yra ir pasipasakoti...
Gal nors sioje internetineje erdveje galesim viena kita palaikyti, paguosti ir surasti jegu bei drasos issdidziai dziaugtis savo nestumu
Sveikutes
uzejau pagirti visas, kokios jus nerealios mamos
, visu jusu dziaugsmas savo vaikiukais ikvepia siekti savo svajones turetio 3 zuikiukus
. Pati auginu du, ir antras mano dar nedidutis, bet jau planuose yra trecias
Aisku, dar uzplusta abejones, ar tikrai sugebesiu su trim vaikais susitvarkyt, bet tas noras yra stipresnis uz visas abejones. Ir prisipazinsiu, kad net nesusimasciau apie neigiama visuomenes nuomone, nes savo aplinkoj jauciu dideli paskatinima treciam vaikiukui. Gal todel, kad turim du berniukus, tai tiek mama, tiek uosve vis sako, nu reikes jum dar seses ieskot
Labai tikiuosai tos nuomones nepasikeis, jei Dievulis mums atsius dar viena zmogeliuka
Del ketvirto, tai begalo zaviuosi tokiomis seimomis, pati turbut jau neplanuociau (del vyro amziaus), bet jei jaubutu netyciukas, tikrai gimdyciau
.
Visoms stiprybes, kantrybes ir pasitikejimo savimi
- jus esat pacios turtingiausios
, nes tik vaikai turi isliekamaja verte
, visa kita yra beprasmiska...
uzejau pagirti visas, kokios jus nerealios mamos
Visoms stiprybes, kantrybes ir pasitikejimo savimi