Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Ann @ 2013 01 29, 10:37)
Aš kol kas tik 2 kg priaugau, bet ant pilvo apčiuopiu lašinukų tikrai ne 2 kg - o kokius 5 kg. Matyt šalta žiema, kad tokią šiltą apsaugą pilvinukas užsidėjo  lotuliukas.gif

Pas mane tokia apsauga užsidėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir ant pilvo, ir ant klubų. Niekada gyvenime tokio lašeko neturėjau blink.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius ir šiltą priėmimą 4u.gif
Ann, mano nėštumas irgi 12 savaičių, tai irgi jau visi mato, kad nestuke.gif
mano pirmas sūnus labai laukia vaikučio, nuolat apie tai plepa, o man kartais toks nerimas užeina, kad tik viskas būtų gerai, matyt ir MB jaudinasi, nes šiąnakt prisipažino sapnavęs, kad buvom pas gydytoją ir sužinojom, kad mažiukas nustojo augti verysad.gif Jam jau kartą buvo taip nutikę su pirma žmona, tai manau, kad tai tiesiog baimė natūrali, kuri ir išlenda sapnais 4u.gif
Jei galit papasakokit, kaip sekasi su buitimi? Va tarkim mes gyvena dabar 2 kambarių bute, vis pagalvojam, kaip čia reikės visiems tilpti. Pamažu žiūrinėjam didesnį butą ar kotedžą, bet... būtų sunku mums kol aš nebaigus mokslų ir nedirbu normaliai mokėti paskolą vien iš MB algos. Tai nuo didelio pirkinio kol kas susilaikom 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Tikrai,mamytės,apsauga dedasi stebėtinu greičiu lotuliukas.gif aš su pirmais dviem berniukais priaugau po 21, 20kg. Su šiuo žiūriu ar tik nepralenksiu blink.gif prasidėjo 17 savaitė,jau užaugo 6kg, o valgyti noriu visada ir viskas skanu man blush2.gif nuo sūraus prie saldaus ir atvirkščiai...labai norisi vaisių,kad sultys bėgtų blush2.gif apelsinų ar tų didelių greifruktų,tas čiut kartumas taip patinka,niekada man jų nereikėjo ir nemėgau ax.gif kai antro laukiausi,tai lazdyno riešutų tikriausiai maišą sukirtau blush2.gif visą savo gyvenimą ir dabar jų nenoriu,tik tuo buvusiu tarpu ax.gif

O dėl buities,tai išsipildė svajonė mano...kai tik sužinojau,kad laukiuosi,griebiausi plano ir įkalbėjau vyrą,kraustytis į 4 kambarių butą.Savo 3 kambarių sėkmingai greitai pardavėme,nupirkome didesnį,vyksta remontas dabar,už mėnesiuko persikraustysime... Piniginiu atžvilgiu gavosi taip lyg mainai,tik truputį pridėti teks remontukui. Už tai mano paauglys turės savo atskirą kambarį-teritoriją,be žaislų lotuliukas.gif , o mažyliai savo karalystę.Labai dėl to džiaugiuosi bigsmile.gif Dėl išlaikymo,teks pridėti 50-80lt,prie trijų kambarių ką mokėdavome,tai manau ne taip baisu ax.gif
Atsakyti
vilmuteeee, na thumbup.gif Gal ir mums pasitaikys koks geras variantas, nes iš tiesų nesam mes kažkokie varguoliai biggrin.gif (abudu turim po savo butą 2 kambarių (kikenam, kad turim tuos 4 kambarius, tik, kad juos skiria 10 km), be paskolų ir t.t.) bet parduok jį dabar, kad gudrus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 29 sausio 2013 - 17:34
Dėl trečio gimdymo:
Greitai ir lengvai pagimdyti sekasi tada, kai nėra labai didelio laiko tarpo tarp gimdymų. Manau, jog turi praeiti ne daugiau nei 3 - 4 m. kai man teko gimdyti po 12 m., tai buvo sunkiau ir žymiai ilgiau nei pirmą kartą. Plius reikia labai norėti ir galvoti apie tai, kad bus lengva, greita ir be komplikacijų. Saviitaiga taip pat padeda 4u.gif
Dėl priaugto svorio:
Visais nėštumais valgiau kiek noriu ir ką noriu, o priaugdavau labai įvairiai. Gydytojas man tik pabrėždavo, kad negalima laikytis jokių dietų. Mažylis iš mamos pasiima viską ko jam reikia, o dietos atveju nukenčia tik mama. Aišku antro ir trečio nėštumo metu viskas pasimatė laaaabai anksti biggrin.gif , nes gimda jau vistiek pasitampius. Darbe mane pastebėjo jau antrame nėštumo mėnesyje doh.gif

Kaip smagu skaityti, kai mamytės dega optimizmu, džiaugiasi ir laukia wub.gif
Atsakyti
Mimukai, bet Jūsų ir galinga komanda thumbup.gif O kaip sekėsi gimdyti ketvirtą? Man gimdant antrą galima sakyti visai neskaudėjo, bet pats gimdymas nebuvo greitas 4u.gif o tarp vaikų 1metų ir 5 mėn skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 29 sausio 2013 - 22:23
Labas rytas 4u.gif

Horo, aš savo vaikams dar nieko nesakiau, noriu nors kiek ilgiau ištempti, kad paskui nereikėtų liūdinti. Esu turėjusi nesivystantį nėštumą, tai geriau čiut čiut uždelsiu su gerom naujienom, negu dar paskui ir blogas tektų pranešti.

Mes tilpsim ir dviejų kambarių bute - vistiek savaitgaliai, šventės ir išeiginės sodyboje. Ten ir svečius priimam - o bute toks laikinas buvimas, kas į darbą, kas į mokyklą, išsiskalbiam, susitvarkom ir į sodybą.

Dėl gimdymų - pirmą sekėsi gimdyti neblogai, kiek ilgiau, bet normaliai, antrą po 10 metų gana greitai ir skausmingai (nes vandenys buvo nubėgę, o sausas gimdymas skausmingesnis), o dabar bus 4 metai praėję - galvoju turėtų būti greitai ir neskausmingai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 01 29, 22:22)
Mimukai, bet Jūsų ir galinga komanda thumbup.gif O kaip sekėsi gimdyti ketvirtą?

Mano pirmoji yra vyro iš pirmos santuokos. Ji leido man ją užsirašyt kaip savą, nes ji gyvena su mumis, o su biologine mama gyvai deja nebendrauja... Esu tik tris pagimdžius. Trečiąjį kartą gimdžiau greitai, lengvai ir be komplikacijų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2013 01 30, 14:18)
Mano pirmoji yra vyro iš pirmos santuokos. Ji leido man ją užsirašyt kaip savą, nes ji gyvena su mumis, o su biologine mama gyvai deja nebendrauja... Esu tik tris pagimdžius. Trečiąjį kartą gimdžiau greitai, lengvai ir be komplikacijų  mirksiukas.gif

Mano bus panaši situacija 4u.gif Tik 3-ias mano vyro. O kaip sekasi gyventi tokioje jungtinėje šeimoje? Ar sunki tai patirtis? Mums kol kas būna sunkokų dienų, manau, kad dar neįpratę vieni prie kitų esam ir mūsų su MB dažnai nesutampa požiūris į vaikų auklėjimą: jis toks švelnuolis tėtis, o aš gana griežta mamytė. Tai nors vaikai vienodo amžiaus maniškiai gerokai savarankiškesni ir kartais man neatlaiko kantrybė blush2.gif nes atrodo, kad neužsiima niekas tuo vaikučiu ir jo auklėjimu, nes man atrodo, kad kartais reikia ir griežtesnio žodžio, nes kaip kitaip vaikas susipras, kad neteisingai elgiasi? Tai va jam beveik 4, o tik prieš gerą mėnesį išmoko tualetu naudotis ir tai dar su pampersais miega. Nepavalgo pats doh.gif doh.gif doh.gif Bet viliuosi, kad su laiku viskas susitvarkys ir viskas bus ok smile.gif
Ann, o kada nutiko ta nelaimė su nesivystančiu? Kiek savaičių buvo tuomet? Man dabar 12-ika 4u.gif Ir rodos, nežinau ar gali būti lyg jaučiu bumsiukus jau šiokius tokius, bet nesu tikra dar dėl to. Tai kažkaip sužinojo vaikai, kai 9 savaitę parsinešėm lėliuko echoskopo foto, tada matė gydytoja, kad širdutė plaka ir viskas ok, tai ir pasakėm...
Atsakyti
kaip smagu, kiek mamyčių į daugiavaikių gretas stojančių wub.gif wub.gif šaunuolės visos wub.gif

mūsų 7-etas, gyvenam 2-jų miegamųjų bute, kambarius užleidome chebrytei, o patys su vyru "atsikraustėme" miegoti į svetainę, kurioje realiai ir vyksta veiksmas vakarais po darželių ir mokyklų, visiems smagiausia svetainėje biggrin.gif Vaikų miegamuosiuose stovi dviaukštė ir triaukštė lovos, tai vietos, kol kas ir žaidimams ir miegui- užtenka, nes jie visi bendraamžiai, draugauja, sutaria, aišku, kai paaugliai bus, vietos jau norėsis daugiau, nes kiekvienas savą erdvę norės turėti...Bet iki paauglystės dar gan toli tai gal pavyks erdvesnį būstą įsigyti, o šiai dienai tikrai viskas gerai, net tiek, kiek turim vietos, tingi vaikai po žaidimų susitvarkyti 4u.gif

dėl gimdymų, tai pas mus įdomiai, pirmas, antras-skatinti, nes veikla terminui atėjus neprasidėjo, trečias irgi skatintas, nes dvynukus gimdžiau, gimdymas suplanuotas buvo 4u.gif tai pastojusi su penktu savo grožiu, nuo pat nėštumo pradžios svajojau apie natūralų gimdymą be jokių skatinamųjų, ir prisisvajojau tongue.gif gimė bernužėlis žaibiškai, galima sakyti vos spėjom į ligoninę atvažiuot, net vandenų nespėjo nuleisti, sūnelis gimė "su marškinėliais" wub.gif
Atsakyti
Veitė oi kokia jūsų didelė šauni kompanija thumbup.gif 4u.gif smagu labai 4u.gif

Tikriausiai gimdymų negalima lyginti,nes jie kiekvienas savotiškas ,skirtingas ax.gif
Antrą bernužėlį gimdžiau po 12m,tai labai ilgas laiko tarpas. O jau baimės turėjau nemoku apsakyti kiek. Nes pirmą taip baisiai, taip man atrodo, gimdžiau.Jei būčiau žinojusi,kad taip nebus....kiek naktų pradrebėjau.. doh.gif O viskas įvyko per 2val. Ir tokių baisulių, kaip per pirmajį-neturėjau.Tai vis dabar galvoju,kad ir trečiasis gal bus nesunkus ax.gif
Šiandieną buvau pas daktarėlį...mačiau savo nestuke.gif o jau pėdutes kaip aiškiai parodė,kojytes,pirštukus wub.gif tik kas tarp kojyčių dar nesimato nieko blush2.gif dar mažulėlis labai,sakė,nesimato.. bigsmile.gif viskas vyksta puikiai,labai džiaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 30 sausio 2013 - 19:05
Horo - nesivystantis buvo prieš dukra. Persileidimas buvo 10 savaitę. Dabar galiu pasakyti požymius, kurie nebuvo normalūs - tai pastovus noras sriubos, skysčių - sriubos iš karto suvalgydavau litrą ir daugiau - neatstodavau nuo puodo kol tuščias nepasidarydavo (matyt organizmas plovė negerumus), paskui blogas pranašas buvo mano gyvūnai - katinas nuo pilvo nesitraukdavo - tik numetu jis vėl ten gulasi, šuo šiaip ant kelių niekad nesėdi - o tuo metu nuo kelių nukrapštyti negalėjau. O 10 savaitę - tepliojo, užėjo dideli skausmai - ligoninėje darė valymą. Echo parodė kad nesivysto nuo 5 savaičių. O paskutinis echo ir buvo 5 savaičių.

Tai, va kai dukros laukiausi - tai mano pranašai tylėjo - katino nė ant kelių neišlaikydavau - ir viskas buvo laimingai. Dabar katino nebeturiu (nes prieš pora metų numirė iš senatvės) liko senas šuo - bet jis jokių ženklų neduoda - vadinasi viskas tvarkoj 4u.gif

Šiaip netikiu šitais zababonais - bet kartais suabejoju - gal tikrai tie gyvūnai geriau supranta g.gif

Veite, ką reiškia gimė su marškinėliais - su visa placenta? Smagi jūsų šeimynėlė thumbup.gif
Atsakyti