Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Rute @ 2012 02 15, 18:51)
pelenu rozyt, liuks, kad streptokokas neigiamas  thumbup.gif

man diržas išsigelbejimas. nusipirkau ji senokai, bandziau uzsidet apie 24 savaitę - kažkas netiko. diržiukas sekmingai gulejo spintoj ir lauke savo laiko. paskutiniu metu laaabai nugara skauda. tai jei jau kur einu, diržą būtinai seguosi. tegaliu pasakyti, kad tai išsigelbejimas nugarai, ne kitaip. su dirzu ir pasedziu kai reikia. sedejimui jis netrukdo (man ties pačiu pilvuku ir klubais labai gražiai dirzo apacios krasteliai po 0,5 cm uzsilenkia i virsu ir tokiu budu niekas niekur netrina ir viskas pasidaro maloniai nesiojama).

Labas, as dirza uzsidedu jei kur ilgiau iseinu, labai patogu smile.gif smile.gif smile.gif
bet vakar buvau paskaitelej, tai kinozetarapiaute sake naudoti ilgiausiai 4h/per diena, nes kitaip presas nebelaiko ir atsipalaiduoja per daug... tai negalima piktnaudziauti tuo geriu smile.gif
Atsakyti
As taip pat turiu klausimuka. Nezinau net kaip tiksliau issireiksti:
Kazkoks idomus jausmas. Man buna lyg zaibai per pilva nueina, nuo gaktikaulio iki bambos. Arba raizo gaktikaulio srityje. Ar kas nors ka nors panasiai jaucia ar jaute panasiu laikotarpiu?
Atsakyti
Aš irgi su klausimu. Gal kuri pirkote nėštukiškus džinsus kur nors Vilniuje, nes Kaune nieko gero nerandu. Galvoju būdama Vilniuje užsukti į "Mothercere". Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 15, 20:19)

Kristinuke, nieko negaliu patart del dirzo, turiu kazkoki is drauges gavusi, bet ner ant jo pavadinimo  4u.gif O jus jau vezimuka turit  bigsmile.gif

Na, dėl diržo dar pasvarstysiu... gal čia man dėl to, kad placenta žemai ir kaži kokio stebuklo jis nepadarys...
O vežimą jau mėnesis kaip turim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2012 02 15, 20:51)

man diržas išsigelbejimas. 

Jei nepainioju, Rute, tau placentos pirmeiga... Gal susitvarkė?
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 02 15, 22:53)
Aš irgi su klausimu. Gal kuri pirkote nėštukiškus džinsus kur nors Vilniuje, nes Kaune nieko gero nerandu. Galvoju būdama Vilniuje užsukti į "Mothercere". Ar verta?

Pirkau savaitgalį visai neplanuotai turguj. Ir patogūs, ir nebrangūs. Na, ne Kaune ir ne Vilniuj, tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 15, 19:51)
valerie, dirza detis reikia tik atsigulus. apskaiciuok, kad kai eini i wc dirzo nereiktu niekur kelti ar judinti. as dazniausiai diržą užsidedu ant nuogo kuno, o kelnaičių juosmuo jau uzsimeta ant dirzo apacios. dar pažiurek dirzo suverzimo lygi. gal pernelyg suverži, arba atvirkščiai - nesuspaudi gerai. siap dirzo paskirtis pagelbeti, o ne sukelti diskomforta. jei jis nepatogus, tai arba su dydziu nepataikyta, arba tau jo tiesiog dar nereikia.

Aciu, pabandysiu ir as taip 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2012 02 15, 21:53)

As nusipirkau sau dzinsus "Mothercare" 4u.gif Neseniai ten buvo ispardavimas, bet pasidomek, ar jau yra nauja kolekcija, o tai gali nieko tinkamo ir nebuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 02 15, 21:03)
Jei nepainioju, Rute, tau placentos pirmeiga... Gal susitvarkė?

mano placenta buvo labai žemai, apiminėjo dalį žiočių, paskui pakilo, o dabar ji jau ir labiau į kairę pusę pasislinkus bigsmile.gif vienu metu placenta lipo ant miomos, tai dabar mioma kažkur nustumta ir kiek suprantu nebekelia grėsmės. bent jau pas mane - pilvukas auga padėtis keičiasi į gerąją pusę.

o tavo placenta visiškai pirmeigoj? 4u.gif padėtis nekinta?
Atsakyti
Mergaitės, plepam toliau ir greitai biggrin.gif , ČIAAAAAA nauji namučiai 4u.gif Tik pirma žinoma, pabaigiam šituos 4u.gif

Labos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 15 vasario 2012 - 22:07
jeigu neklystu, man kamštis pradėjo išeidinėt. unsure.gif atsirado skaidrios ir tąsios kiaušinio baltymo išskyros, bet be jokių kraujo priemaišų. gal ne kamštis? o tada kas?
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 15, 23:29)
jeigu neklystu, man kamštis pradėjo išeidinėt.  unsure.gif atsirado skaidrios ir tąsios kiaušinio baltymo išskyros, bet be jokių kraujo priemaišų. gal ne kamštis? o tada kas?

NU galiu klysti, bet man atrodo kamštis būna su krauju g.gif

Labas rytas,

Nu jau oras koks wub.gif Saulutė šviečia, jau ir šildo po truputuką, wub.gif sniegas nuo stogo varva vandens pavidalu wub.gif ech....

Miegojau neblogai, tai jau šis tas, keliausi tik vieną kartą g.gif merginos ar bus taip, kad nebesikelsiu visai, nepamenu su pirmu ar antra trimestrą keldavausi ar ne g.gif Bet greičiausiai kelsiuosi biggrin.gif

Ką per išeigines gero sumaniusios? Taip norėčiau kur nuo kalniuko pačiuožinėti cool.gif teks turbūt su sūnumi kur nueiti, tik seilę pavarvinti kai tas duodsis
Atsakyti
Vienu žodžiu, rytas taip smagiai prasidėjo, kol moderatorė neišrašė velnių, kad per anksti temą sukūriau doh.gif Jeigu ištrins temą, tai sukursiu kitą, nieko nepadarysi, toks jau gyvenimas sunkus šiais laikais 4u.gif

Lekiu iki miesto, noriu ledų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 16, 00:29)
jeigu neklystu, man kamštis pradėjo išeidinėt.  unsure.gif atsirado skaidrios ir tąsios kiaušinio baltymo išskyros, bet be jokių kraujo priemaišų. gal ne kamštis? o tada kas?

gali but tik siaip kokios isskyros nes man tai ir eina jau kuris laikas net kartais tai nesmagiai pasijauciu atrodo kad iskrenta kazkas,bet be kraujo... o jei cia toks kamstis pas tave tai lauksim ziniu smile.gif

labas rytas merginukes

o as ruosiuosi vaziuot krauja priduot
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 15, 23:56)
o tavo placenta visiškai pirmeigoj?  4u.gif padėtis nekinta?

Šaunu, kad keičiasi į gera thumbup.gif
Kaip mano kinta, negaliu atsakyti, nes echo nedaryta nuo 20 sav. Mano centrinė placentos pirmeiga, tai, kiek suprantu, ir prisišvartavusi pačioj apačioj visu pajėgumu. O kad keistųsi padėtis į gera, kol kas nejaučiu, nes vaikščioti sunku ir nuolat pilvo apačioj tas sunkumas unsure.gif

NA, GAL DAR NE KAMŠTIS, KĄ... PAKENTĖTI YRA DAR REZERVO NEMAŽAI...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 16 vasario 2012 - 11:29