Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

QUOTE(Linike77 @ 2012 06 07, 09:50)
Sakyčiau, tiesiog per mažai plombos dėta, nes dantys kai kur net persišviečia.

nu bet gydytoja turetu zinot kiek tos plombos det, gerai kai vietoj gyveni bet kai vazinet del broko reik... visgi tai ivertinciau kaip darbo broka
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 06 07, 14:30)
nu bet gydytoja turetu zinot kiek tos plombos det, gerai kai vietoj gyveni bet kai vazinet del broko reik... visgi tai ivertinciau kaip darbo broka

Tai tam ir skiria kontrolinį vizitą ir garantija pradeda galioti tik po jo.
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2012 06 07, 16:11)

Na o jei po kontrolinio vizito vel isryskes, kaip tada , kada tas garantinis galios... tai taip vis reiks taisyt ir taisyt tas plombas...

gal "knopke" galetu pasakyt ar jai taip buvo?
Atsakyti

QUOTE(Linike77 @ 2012 06 07, 08:50)
Sakyčiau, tiesiog per mažai plombos dėta, nes dantys kai kur net persišviečia.

apacioje ir pas mane taip yra, klausiau gydytojos kodel taip paliko - tai atsakymas vienas- jei norite istausoti danti, kam sveika danti dildinti ir deti kuo daugiau tos mases?na, as prtariu tokiai pozicijai, nes vrsuje padetis buvo tragiska, vien plombos, vien bedos, tad dantukai nepersveiciami,o apacioje siek tiek matosi, bet tik man paciai ziurint i veidrodi..o ir atrodo gan naturalu, ne kaip protezai..je noriu, kad butu idealai balta, nepersvieciama - reikia jau sveika danti pagadinti, nuimti nemaza emalio, nes plombos juk neuzkresi tiek kiek norisi, sukandimas duoda savo, negali buti didesnis dantis nei naturalus, jis tik pasipoliruoja ir ant jo dedasi tos plombos, jei yra reikalas poliruoti daugiau - tai ir baltesni gaunasi...ziureim kaip toliau bus, bet atrodo is tolo labai naturaliai, balta, bet naturaliai..vis dar negali apacios pripolruoti, nes sakandis vaiksto, kai nupoliruos, ziures, jei bus per daug persvieciama- prides, bet jos atsakymas buvo vienas- drozti danti ten kur nereikia- nekyla man ranka
Atsakyti
Hei merginos, o tai fotkiu kaip zadejot nebus g.gif biggrin.gif Man jau uz poros savaiciu laukia pasisedejimas pas dantiste kedeje, tai truputeli pradedu bijoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 06 20, 08:39)
Hei merginos, o tai fotkiu kaip zadejot nebus  g.gif  biggrin.gif  Man jau uz poros savaiciu laukia pasisedejimas pas dantiste kedeje, tai truputeli pradedu bijoti biggrin.gif

Aš vakar buvau papoliravimui, tai žadėjo fotkes atsiųsti emailu. Tai laukiu.
O šiaip tai nėra ko bijoti.
Aš dabar vaikštau dėl protezavimo, tai gydymų ant gydymų.
Atsakyti
knopke, noriu Tavęs paklausti: kaip Tavo estetinis atrodo iš vidinės pusės???

Jau turiu NUOTRAUKAS bigsmile.gif
Bet, dėl visokių formalumų, negaliu jų čia kelti, tai jei kam įdomu, galiu permesti elektroniniu p.
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2012 06 25, 19:26)

Jau turiu NUOTRAUKAS  bigsmile.gif
Bet, dėl visokių formalumų, negaliu jų čia kelti, tai jei kam įdomu, galiu permesti elektroniniu p.

faina!!! as noriu paziuret!!! gal i az gali imest? jei ne rasyk atsiusiu el.pasta savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 06 25, 19:41)
faina!!! as noriu paziuret!!! gal i az gali imest? jei ne rasyk atsiusiu el.pasta savo smile.gif

Nenoriu tos nuotraukos į savo darbų galeriją kelti.
Tai mano el. p. ruduo2007@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2012 06 25, 20:26)

Jau turiu NUOTRAUKAS  bigsmile.gif

o gal galit foto i az atsiust, neapsisprendziu as del to estetinio
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2012 06 07, 15:11)

Tai vat, vakar buvau estetinio korekcijai (čia tas vadinamas kontrolinis vizitas (nemokamas)). Sutvarkė liuksiškai. Dabar jau rezultatas 100 proc. Esu labai patenkinta.

O ...spinduliukas... tikriausiai jau netoli Lietuvos ir laukia savo eilės odontologo kėdėje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linike77: 03 liepos 2012 - 07:54
QUOTE(Linike77 @ 2012 07 03, 09:52)
Tai vat, vakar buvau estetinio korekcijai (čia tas vadinamas kontrolinis vizitas (nemokamas)). Sutvarkė liuksiškai. Dabar jau rezultatas 100 proc. Esu labai patenkinta.

O ...spinduliukas... tikriausiai jau netoli Lietuvos ir laukia savo eilės odontologo kėdėje  lotuliukas.gif

kaip faina, dziaugiuos uz jus, zinau ka reiskia negrazus dantys
Atsakyti