QUOTE(Linike77 @ 2012 06 07, 08:50)
Sakyčiau, tiesiog per mažai plombos dėta, nes dantys kai kur net persišviečia.
apacioje ir pas mane taip yra, klausiau gydytojos kodel taip paliko - tai atsakymas vienas- jei norite istausoti danti, kam sveika danti dildinti ir deti kuo daugiau tos mases?na, as prtariu tokiai pozicijai, nes vrsuje padetis buvo tragiska, vien plombos, vien bedos, tad dantukai nepersveiciami,o apacioje siek tiek matosi, bet tik man paciai ziurint i veidrodi..o ir atrodo gan naturalu, ne kaip protezai..je noriu, kad butu idealai balta, nepersvieciama - reikia jau sveika danti pagadinti, nuimti nemaza emalio, nes plombos juk neuzkresi tiek kiek norisi, sukandimas duoda savo, negali buti didesnis dantis nei naturalus, jis tik pasipoliruoja ir ant jo dedasi tos plombos, jei yra reikalas poliruoti daugiau - tai ir baltesni gaunasi...ziureim kaip toliau bus, bet atrodo is tolo labai naturaliai, balta, bet naturaliai..vis dar negali apacios pripolruoti, nes sakandis vaiksto, kai nupoliruos, ziures, jei bus per daug persvieciama- prides, bet jos atsakymas buvo vienas- drozti danti ten kur nereikia- nekyla man ranka