Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

QUOTE(GITALE @ 2012 07 03, 18:53)
kaip faina, dziaugiuos uz jus, zinau ka reiskia negrazus dantys

Bet yra viena bėda biggrin.gif prie baltų dantų labai greitai pripranta akys ir atrodo, kad mano dantys visada ir buvo tokie, kokie yra dabar. Gerai, kad gydytojos padaryta nuotrauka primena, jog tai netiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 04 01, 20:49)
sveikos, virsus mano baigtas, idedu nuotraukyte..neturiu kur viena, tad..aisku, labai jau balti jie man..bet daktare vis mane ramina, kad turint tokius baltus akiu obuolius- griekas nepasinaudot padetimi ir spalva tamsinti biggrin.gif
http://s019.radikal....9fc970dcbdf.jpg

Sveika 4u.gif Perskaičiau šią visą temelę ir praleidau arba nerašėte,jei ne paslaptis kiek jums viskas kainavo ? blush2.gif Nes pas mane tokia pat situacija kaip pas jus ,kad buvo blush2.gif Ir estetiškai tvarkyt reikėtų apie 20 dantų doh.gif
Atsakyti
vienas dantukas - 1 tukst 4u.gif 4u.gif nuo dantuku priklauso, kiek reikes daryti ir vargti, mano sakandis atstatytas, nesiosiu kapas kad iki galo sutvarkyt..virsuje dantis net po 2 blombas turejo, atstatyti ikrite i vidu dantys..apacioje pagrnde sakandis, nes nuciuozia buvo i viena puse..
kas nori paziureti kaip atrodo bendras vaizdas - galiu imest i pasta , bet bus tik is tolo, dantares darytu dar neturiu, nebagtas procesas

kandu viska, valgau kolkas viska ir neriboju saves, negliaudau tik riesutu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Linike77 @ 2012 07 03, 23:11)
Bet yra viena bėda  biggrin.gif prie baltų dantų labai greitai pripranta akys ir atrodo, kad mano dantys visada ir buvo tokie, kokie yra dabar. Gerai, kad gydytojos padaryta nuotrauka primena, jog tai netiesa  lotuliukas.gif

na, as dar pratinuosi, gal todel, akd gan kukli esu, o cia man issukis neblogas..nes mano buvo geltonai rudi, pilki..velniai zino kokia ta spalva isties biggrin.gif o dabar dar man laaaaabai balti, bet paziurejus i veidrodi- puikiai susisaukia su akiu obuolio baltumu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 04 liepos 2012 - 22:03
QUOTE(Linike77 @ 2012 07 03, 08:52)
Tai vat, vakar buvau estetinio korekcijai (čia tas vadinamas kontrolinis vizitas (nemokamas)). Sutvarkė liuksiškai. Dabar jau rezultatas 100 proc. Esu labai patenkinta.

O ...spinduliukas... tikriausiai jau netoli Lietuvos ir laukia savo eilės odontologo kėdėje  lotuliukas.gif

Ha jau ne tik Lietuvoj biggrin.gif, bet siandien jau ir pas dantiste buvau (siandien higieninis valymas ir balinimas buvo) bigsmile.gif Tai ka galiu pasakyt, visiskai neskaudejo kol "brangakmenius" nuo dantu lupinejo, kai vale paskui balino ir jokio diskomforto, jokio jautrumo ir t.t... Bet kaip ir higieniste minejo, kad po keliu valandu gali sujautreti, tai labiausiai jautrus dantys kruminiai kur isrove akmenis is po dantenu... O va kur balinosi dantys tai jokio jautrumo nei vejui nei kalbejimui nei siltam vandeniui.... Didziausias diskomfortas gurgiantis skarndis lotuliukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Linike77 @ 2012 07 03, 23:11)
Bet yra viena bėda  biggrin.gif prie baltų dantų labai greitai pripranta akys ir atrodo, kad mano dantys visada ir buvo tokie, kokie yra dabar. Gerai, kad gydytojos padaryta nuotrauka primena, jog tai netiesa  lotuliukas.gif

kai iskart is po balinimo MB issiviepiau iki ausu, sako nu blyn atrodo tokie kokie buvo doh.gif , paskui masinoj vaziuojam sako nu nusisypsok, tai sako blyn nesuprantu tau jie toliau bala ar ka biggrin.gif Vakare prietemoj, sako sviecia vos ne biggrin.gif lotuliukas.gif ... Zodziu nebutu vyrai... su gydytoja ziurejom pagal skale isbalo dantukai 3 tonais thumbup.gif , sese kai pamate tai aikciojo ir tokiu norinti biggrin.gif

Zodziu ryt 9 val. ryte guluos ant kedes estetiniam plombavimui, tikiuos viskas bus gerai, gryzus aisku dorai nepasnekesiu, ale jum parasysiu kaip ir kas biggrin.gif

Cius, labos nakties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 07 05, 00:38)
Ha jau ne tik Lietuvoj biggrin.gif, bet siandien jau ir pas dantiste buvau (siandien higieninis valymas ir balinimas buvo)  bigsmile.gif Tai ka galiu pasakyt, visiskai neskaudejo kol "brangakmenius" nuo dantu lupinejo, kai vale paskui balino ir jokio diskomforto, jokio jautrumo ir t.t... Bet kaip ir higieniste minejo, kad po keliu valandu gali sujautreti, tai labiausiai jautrus dantys kruminiai kur isrove akmenis is po dantenu... O va kur balinosi dantys tai jokio jautrumo nei vejui nei kalbejimui nei siltam vandeniui.... Didziausias diskomfortas gurgiantis skarndis  lotuliukas.gif biggrin.gif
kai iskart is po balinimo MB issiviepiau iki ausu, sako nu blyn atrodo tokie kokie buvo  doh.gif , paskui masinoj vaziuojam sako nu nusisypsok, tai sako blyn nesuprantu tau jie toliau bala ar ka biggrin.gif Vakare prietemoj, sako sviecia vos ne biggrin.gif  lotuliukas.gif ... Zodziu nebutu vyrai... su gydytoja ziurejom pagal skale isbalo dantukai 3 tonais  thumbup.gif , sese kai pamate tai aikciojo ir tokiu norinti biggrin.gif
Zodziu ryt 9 val. ryte guluos ant kedes estetiniam plombavimui, tikiuos viskas bus gerai, gryzus aisku dorai nepasnekesiu, ale jum parasysiu kaip ir kas biggrin.gif

Cius, labos nakties biggrin.gif

Tikrai, žinokit, tie nauji dantys lauke labiau šviečia nei patalpoje. Matyt labai priklauso nuo apšvietimo.
O mano vyras irgi, tamsoje sakė, kad šviečia. Sako čia kokius gal neoninius sudėjo lotuliukas.gif
Aš šiandien ryte buvau buvau pas protezuotoją, tai mačiau, kaip Tau, Spinduliuk, estetinio darbo vietą ruošė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2012 07 05, 11:20)
Tikrai, žinokit, tie nauji dantys lauke labiau šviečia nei patalpoje. Matyt labai priklauso nuo apšvietimo.
O mano vyras irgi, tamsoje sakė, kad šviečia. Sako čia kokius gal neoninius sudėjo  lotuliukas.gif
Aš šiandien ryte buvau buvau pas protezuotoją, tai mačiau, kaip Tau, Spinduliuk, estetinio darbo vietą ruošė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai o kelinta valada tu buvai?

Nu va as is po visu kanciu doh.gif ... Nu jau Dieve Dieve kaip man skaudu buvo, kol ta guma uzdejo ir tas dantenas pakele ar ka ten dare doh.gif ... Nu bet reziume sutvarke... dabar bais keistai-kvailai jauciuosi kai priekiniai tokie dauggg baltesni, kiek ilgesni nei buvo ir svarbiausia tiesus unsure.gif ... kazkaip siandien nejauciu didelio dziaugsmo, gal reikia laiko apsiprast su baltumu, nes jis labaiiiiii i akis krinta doh.gif o kai mano kreivukai buvo pakile ir susikeite.... tai dabartine situacija kardinaliai skirias... todel keista biggrin.gif ... Man plombavo keturis, tai jie tokie balti, MB sake is tolo sviecia, tai kas bus nakti biggrin.gif ... Kazin ar plomba laikui begant pasinesioja (na tas baltumas gal biski patamseja sunaturaleja) ? Veliau fotkiu imesiu jei netingesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 07 05, 20:43)
Tikrai o kelinta valada tu buvai?

pasinesioja (na tas baltumas gal biski patamseja sunaturaleja) ? Veliau fotkiu imesiu jei netingesiu biggrin.gif

nu netingek , imeskkkkk
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 07 05, 20:03)
nu netingek , imeskkkkk

truputi veliau, paprasysiu MB kad nufotkintu biggrin.gif imesiu trumpam
Atsakyti
man dare be gumu, paprastu kazkokiu siuliuku pakeldavo dantenas, ir tai truputi jos pasizeisdavo, nes poliruodavo ir panasiai..traumelio tepaliuku tept liepdavo ir kalcio kremu..o su tom gumom, tai girdejau, kad skauda..man neteko isbandyt

imeskit imeskit foto..

turbut apsiprasti visoms reikia, kai pakeitimai kardinalus. as ziuriu foto i save ir galvoju..nieko sau, kaip is virselio zurnalo, o kur ankstesnes foto su placia sypsena- jau nebegaliu ziureti ir grozetis biggrin.gif biggrin.gif bet prie baltos sypsenos priprasti irgi dar sunku..kada tam zmogui buna gerai lotuliukas.gif

cia si tolo
http://s53.radikal.r...a3a2df66e70.jpg

kai saviskiui pazyziu, kad gal per balti..tai jis labai piktai man atsauna - norejai baltu- turi, kas dar negerai doh.gif biggrin.gif pradzioj trauke per danti, kad vaziuojant masina busiu vietoj rukinu sviesu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 05 liepos 2012 - 22:07
Na ka merginos ateinu su fotkem unsure.gif

pries (baisuma, mano kosmaras doh.gif ):
[IMG=http://img207.imageshack.us/img207/2538/dsc04533y.jpg][/IMG]

po:
(nepriprantu prie priekiniu dantuku kad jie ilgesni ir tokie balti biggrin.gif , bet ka noreti tik siandien taisyta biggrin.gif kazko mano iltiniai nelabai pasidave balinimui, palyginus su kitais dantimis doh.gif , bet gydytytoja minejo kad priekiniai 4 gali buti sviesesni kiek...
[IMG=http://img854.imageshack.us/img854/341/sam0447jy.jpg][/IMG]

Pries: (cia perukas, buvau cigone lotuliukas.gif )
[IMG=http://img29.imageshack.us/img29/3924/dsc0079uo.jpg][/IMG]

Po: (labai pavargus, perkaitus, ir nemigus, o dar ir idegus ziuriu gerai biggrin.gif doh.gif )
[IMG=http://img155.imageshack.us/img155/3348/sam0449o.jpg][/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...spinduliukas...: 05 liepos 2012 - 22:41
super, labai grazi padaryta dantuku forma..man labai laba grazu..tuomet ir as galiu nustot pergyventi, kad mano balti...nes paciam visada atrodo kitaip nei is sono..labai grazu 4u.gif
priekiniai visuomet buna baltesni, ypac 4 dantys- taip jau buna net naturaliai..
akiu obuoliai balti- ir dantukai balti..labai graziai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 05 liepos 2012 - 22:49
QUOTE(knopke* @ 2012 07 05, 23:44)
super, labai grazi padaryta dantuku forma..man labai laba grazu..tuomet ir as galiu nustot pergyventi, kad mano balti...nes paciam visada atrodo kitaip nei is sono..labai grazu 4u.gif

Dekui 4u.gif nuraminai blush2.gif ... Nors visi namiskiai ir sake kad grazu ir baltumas akis rezia biggrin.gif , MB sake Holivudiska sypsena biggrin.gif, o va man keista biggrin.gif

Knopke taviskiai ir super, ziuredavau i tokias kaip tu ir galvodavau ech... kaip jom nuskilo mirksiukas.gif blush2.gif

Atsakyti