Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

Ta procedūra vadinasi veneringas. Internete gausu informacijos apie tai.
Atsakyti
Gali buti, kad dėl plokštelės geltonuoja... g.gif ir neaišku nei ką naudot , kad pabalsvėtų, balinačios pastos nepadeda blink.gif tos tradicinės priemonės taipogi schmoll.gif
Atsakyti
buvau siandien pas Vosyliene is klinikos Zukausko 39. nzn, man kazkaip ji nelabai g.gif visu pirma darbo pobudis: abiem rankom gatava buvo ilysti i burna, ka faktiskai ir dare, tikrai gruboka, jos padejeja nemoka normaliai seiliu siurbliuoti, springau nuo ikysto jos vamzdzio kelis kartus, dar N kartu siurbe man vietoj seiliu liezuvi arba skruostu oda is vidaus doh.gif man buvo tik plombos korekcija, net ne keitimas, ne kariesas, tai sukviete visa konsiliuma, taresi su Baltaduoniene, nu vienzo, man nepatiko schmoll.gif ejigu jau paprastos plombos korekcija taip atlieka, tai net nzn, kaip estetini daro g.gif su Baltaduonienes svelnumu ner ka ir palyginti. atitirpo vaizstai, dabar kazkodel ta danti maudzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 07 09, 16:59)
Gali buti, kad dėl plokštelės geltonuoja... g.gif ir neaišku nei ką naudot , kad pabalsvėtų, balinačios pastos nepadeda blink.gif tos tradicinės priemonės taipogi  schmoll.gif

gal kreipkites ten kur daretes, kazka parekomenduos, patars..iseitis visgi kazkokia turetu buti..
Atsakyti
O as merginos vaziuoju po keliu dienikiu vel atgal pas odontologe, spalva keist dantuku unsure.gif ... Nu skiriasi tie mano 4 priekiniai nuo visu kitu dantu nors tu ka.... visi kas sutinka sako oi kokie lygus grazus dantys, o po to seka klausimas "o kodel tokie balti, palyginus su kitais" doh.gif ... Siandien gydytojai skambinau kalbejom, tai galiu pasakyt labai maloni gydytoja ir labai ramiai reguoja i tai, kad reikia pataisyt, perplombuot good.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 07 09, 23:05)
O as merginos vaziuoju po keliu dienikiu vel atgal pas odontologe, spalva keist dantuku  unsure.gif ... Nu skiriasi tie mano 4 priekiniai nuo visu kitu dantu nors tu ka.... visi kas sutinka sako oi kokie lygus grazus dantys, o po to seka klausimas "o kodel tokie balti, palyginus su kitais"  doh.gif ... Siandien gydytojai skambinau kalbejom, tai galiu pasakyt labai maloni gydytoja ir labai ramiai reguoja i tai, kad reikia pataisyt, perplombuot  good.gif

Taip taip, jei tvarkyti, tai iskart visa sypsena, nes skirtumas tikrai bus. Man 9 priekinius tvarke, tai jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 07 10, 00:05)
O as merginos vaziuoju po keliu dienikiu vel atgal pas odontologe, spalva keist dantuku  unsure.gif ... Nu skiriasi tie mano 4 priekiniai nuo visu kitu dantu nors tu ka.... visi kas sutinka sako oi kokie lygus grazus dantys, o po to seka klausimas "o kodel tokie balti, palyginus su kitais"  doh.gif ... Siandien gydytojai skambinau kalbejom, tai galiu pasakyt labai maloni gydytoja ir labai ramiai reguoja i tai, kad reikia pataisyt, perplombuot  good.gif

klausyk, gal neskubek, visgi po metu ar kiek laiko jie patamses ir susilygins ta spalva... tiesiog atsakyk ..gerai priziuriu, tai ir balti.....
Atsakyti
Del to as vsus ir tvarkiau, pagalvojau, akd metams einant atrodysiu kaip aprodija ..virsus plombuotas, apacia bhalinta..nesidave man normaliai dantukai balinimui ir labai gerai..nes jauciu buciau nemiegojus ramiai, visgi skirtumas balinimosi ir plombavimo yra smile.gif plombuotu dantuku jau nebereikes nieko daryti,. o vat balinti reikia istisai, jei nori gero efekto, po metu tikrai vel reikes..vargo vakarene..svarbu, kad daktare gera, sutiko..man irgi zadejo deti emal kitokios spalvos, jei bus per balta- bet ziuriu, kad turbut priprasiu, nezinau dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 07 08, 18:31)
sveikos 4u.gif man prieš 4 metus darė truputį kitokį plombavimą jis vadinasi venerinis plombavimas , bet kuo skiriasi nuo estetinio neįsivaiduoju ...pradžioje tikrai labai gražūs ir balti dantys buvo tačiau dabar jau po tiek laiko eina i gelsvumą...nebežinau ką daryt...greit bus gėda ir šypsotis unsure.gif nors man tedare 5 priekinius viršutinius dantis ir sumokėjau nepamenu tiksliai ar 1700 lt ar 1450  doh.gif  smile.gif brangokai, o dantys gelsvėja tiesa, buvo ir pora kartų nukritęs tas plombavimas , bet už-deda nemokamai thumbup.gif

Niekuo nesiskiria. Čia ta pati plomba, tik kitaip užvadinta. Kaip plombuoja tik iš priekinio paviršiaus, neliečiant iš šono tarpdančių. Estetiniam taip pat nušlifuoja danties, kad plomba tilptų. Dabar veneringas= laminate- gaminamos iš keramikos. O kad pagelto po keleto metu, normalu. Kadangi visos plombos plastmasės pagrindu, tai per kažkiek laiko prisigeria apnašų ir pakeičia spalvą. Čia jau nieko nepadarysi, teks iš naujo pertaisyti, kad būtų gražu.

Už tai aš nesidariau estetinio sau. blush2.gif Aš norėjau ilgalaikio efekto, kad nereikėtų galvoti apie tai ka valgai ir geri. Kadangi pinigai nemaži, tai pati labai domėjausi visomis plombų/ keramikos savybemis ( kai profesija chemija, tai viskas per daug idomu doh.gif ax.gif ) Žodžiu nusprendžiau, kad su plombomis as savo dantų negadinsiu, pasidariau laminates. Dar tik savaitė praėjo po pricementavimo, tai žinokit neatsidžiaugiu. labai natūraliai atrodo. Visi galvoja, kad tik balinimą pasidariau, nes dabar balti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2012 07 10, 08:00)
Taip taip, jei tvarkyti, tai iskart visa sypsena, nes skirtumas tikrai bus. Man 9 priekinius tvarke, tai jokiu problemu.

man tuos pacius 4 kuoreguos smile.gif nes mano pacios balinti yra kiti, o tik 4 priekiniai plombuoti... ir jie daug baltesni... mano pacios daug greiciau apsines ir patamses negu tie plombuoti manau....

QUOTE(GITALE @ 2012 07 10, 08:22)
klausyk, gal neskubek, visgi po metu ar kiek laiko jie patamses ir susilygins ta spalva... tiesiog atsakyk ..gerai priziuriu, tai ir balti.....

tai kad labai jau krenta i akis tie 4 doh.gif , reikia tik gal vienu tonu naturalesne spalva parinkt, nes mano naturalus kazkiek i gelsvuma eina, o va plombuoti kaip sniegas balti smile.gif tai akivaizdziai skiriasi... Bet va gydytoja geranoriska perplombos bigsmile.gif , nes kas liecia forma tai super duper yra thumbup.gif visi aikcioja kokia forma grazi ir naturali smile.gif ir jau pati pripratau....

Plius esu realiste zinau, kad po keletos metu 5-6 ar kiek ten reiks perplombuot... tai nieko nepadarysi nieko amzina gi nera unsure.gif ... bet dabar norisi sypsotis pilna burna smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 07 10, 15:59)
man tuos pacius 4 kuoreguos smile.gif nes mano pacios balinti yra kiti, o tik 4 priekiniai plombuoti... ir jie daug baltesni... mano pacios daug greiciau apsines ir patamses negu tie plombuoti manau....

O aš galvojau, kad Tau visus kitus likusius patvarkys pagal priekinius schmoll.gif
Atsakyti
laminatems zymiai daugiau nuslifuoja danties, rode man brezini kaip daro, o vat estetiniam nedaug, mano apacia be plombu buvo, tai net kartais is arti man ziurint, tarsi persisviecia jie, naturaliai labai atrodo, nes nera plombu nereikejo griauti danties, o vat virsus, vienas dantis net po 2 plombas, tai dantukas gerokai pasilifavo , issieme senos, ju vietoj naujos plombos, tad ir savaime aisku, siek tiek baltesni nei apacia, dakatre minejo, kad gamtoje net taip suredyta, jog 4 priekiniai dantys virsuje- visada buna baltesni smile.gif estetinis plombavimas ne tokia beda kaip protezavimas, po estetinio- visada gali protezuoti, o vat po protezavimo jau nieko kito nelieka kaip tik velei protezuoti smile.gif
laminates priskiriamos jau protezavimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 10 liepos 2012 - 21:14