Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

QUOTE(Linike77 @ 2012 07 10, 20:39)
O aš galvojau, kad Tau visus kitus likusius patvarkys pagal priekinius schmoll.gif

nea kitu dantuku gadint nenoriu smile.gif tai tik tiem 4 pakuoreguos spalva smile.gif

Knopke drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 07 10, 22:13)
laminatems zymiai daugiau nuslifuoja danties, rode man brezini kaip daro, o vat estetiniam nedaug, mano apacia be plombu buvo, tai net kartais is arti man ziurint, tarsi persisviecia jie, naturaliai labai atrodo, nes nera plombu nereikejo griauti danties, o vat virsus, vienas dantis net po 2 plombas, tai dantukas gerokai pasilifavo , issieme senos, ju vietoj naujos plombos, tad ir savaime aisku, siek tiek baltesni nei apacia, dakatre minejo, kad gamtoje net taip suredyta, jog 4 priekiniai dantys virsuje- visada buna baltesni smile.gif estetinis plombavimas ne tokia beda kaip protezavimas, po estetinio- visada gali protezuoti, o vat po protezavimo jau nieko kito nelieka kaip tik velei protezuoti smile.gif
laminates priskiriamos jau protezavimui

Del to slifavimo, tai priklauso nuo situacijos. Laminatems tik is kandamo krasto reikia daugiau nuimti nei su plomba, is priekio, tik vos vos emales ribose. Mano situacijoje, tai ir is kandamo krasto nueme maziau nei mm, nes reikejo dantis prailginti. Jo, po estetinio plombavimo gali protezuoti, bet tada jau protezavimo apimtis buna didesne ir danti nuslifuoti daugiau reikes, nes nugrezus plomba nelieka emales ir protezo prikibimas blogesnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2012 07 10, 14:23)
Už tai aš nesidariau estetinio sau.  blush2.gif Aš norėjau ilgalaikio efekto, kad nereikėtų galvoti apie tai ka valgai ir geri. Kadangi pinigai nemaži, tai pati labai domėjausi visomis plombų/ keramikos savybemis ( kai profesija chemija, tai viskas per daug idomu doh.gif  ax.gif ) Žodžiu nusprendžiau, kad su plombomis as savo dantų negadinsiu, pasidariau laminates. Dar tik savaitė praėjo po pricementavimo, tai žinokit neatsidžiaugiu. labai natūraliai atrodo. Visi galvoja, kad tik balinimą pasidariau, nes dabar balti. blush2.gif

drinks_cheers.gif man laminatės irgi priimtinesnis variantas atrodo. Kur darėtes ir kiek kainavo, jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2012 07 11, 10:10)
Del to slifavimo, tai priklauso nuo situacijos. Laminatems tik is kandamo krasto reikia daugiau nuimti nei su plomba, is priekio, tik vos vos emales ribose. Mano situacijoje, tai ir is kandamo krasto nueme maziau nei mm, nes reikejo dantis prailginti. Jo, po estetinio plombavimo gali protezuoti, bet tada jau protezavimo apimtis buna didesne ir danti nuslifuoti daugiau reikes, nes nugrezus plomba nelieka emales ir protezo prikibimas blogesnis. 4u.gif

man aiskino daktare, kuri kaip tik yra salininke kuo mazesnes invazijos - tai man zymiai priimtinesnis variantas plomba, nes tai visgi tavo dantukas, vos pasiaustas, kaip man rode, tai poliruojasi tokiu kaip sepetelis graztuku, negreziama, o pasiausiama..o kai buvau Neodentoje, akivaizdziai parode kiek nudroziama danties dedant laminates, is visu pusiu , ir is sonu, ir is apacios..o stebedama kaip man dare estetini - macau pati kiek slifuojamas dantis, rode per kamera visa vaizda, pries ir po..net ensimato jokio skirtumo tarp nupoliruoto ir dar ne..apacioje , sakau, net persvieciama kai kur, nes tiesiog tausojo danti ir nepoliravo daug..as laikausi tos nuomones, kad pradeti reikia ne nuo paprastesnio dalyko, o ne nuo kardinaliu pokiciu, protezus - vsada spesim panesiot dar 4u.gif
ginkdie, tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Bet radau info, kad kartais laminates įmanoma pritvirtinti ir negręžiant bei nešlifuojant dantų, to nelabai įsivaizduoju schmoll.gif bet kiekvienas atvejis individualus taip, kad ir invazija gali būti minimali mirksiukas.gif Plius teigiama, jog laminačių tarnavimo laikas dvigubai ilgesnis, nei estetinių plombų. blush2.gif
http://www.amicusden...-laminates.html
Atsakyti
na, mano mama visus susiproteza, tai nepriziurint taip kaip reikiant, niekas negerantuoja , kad bus ilgaamzis varantas..visur reikia prieziuros dideles ir nera 110 proc garantijos, kad laikys gerai, keramka po keleta metu net skyla...o pinigai tikrai didesni nei estetinio..zodziu, tvarkomes ir tikimes, kad ilgai tarnaus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Skaiciau visa tema (ir visa pries sia buvusia), kol apsisprendziau kur tvarkytis dantukus. Aciu uz visu pasisakymus ir patirtis, padejote man labai smile.gif Grazindama skola idedu savo dantuku nuotraukas.

(slaptazodis: dantys)

Pries:
http://s1262.photobu...nt=sakandis.jpg

Po:
http://s1262.photobu...nt=DSC_0002.jpg

Dariausi Prodente: valyma, balinima, 3 dantenu korekcija, sesis virsuj pilnai tvarke ir penkiu apacioj kandamus krastus atitaise. Ir esu labai patenkinta. Zinoma, dar sunku priprasti, atrodo tie sesi virsui daug baltesni, bet komentaru negirdejau, o ir ko klausiau sake nekrinta i akis, tai pasiliksiu kaip yra, nu norejau gi baltu smile.gif . Kam aktualu sumokejau apie 3800. Labai dziaugiuosi viskuo, pagaliau pagaliau turiu grazius dantis biggrin.gif
Sekmes visom!
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2012 07 15, 18:16)
Sveikos merginos. Skaiciau visa tema (ir visa pries sia buvusia), kol apsisprendziau kur tvarkytis dantukus. Aciu uz visu pasisakymus ir patirtis, padejote man labai smile.gif Grazindama skola idedu savo dantuku nuotraukas.

(slaptazodis: dantys)

Pries:
http://s1262.photobu...nt=sakandis.jpg

Po:
http://s1262.photobu...nt=DSC_0002.jpg

Dariausi Prodente: valyma, balinima, 3 dantenu korekcija, sesis virsuj pilnai tvarke ir penkiu apacioj kandamus krastus atitaise. Ir esu labai patenkinta. Zinoma, dar sunku priprasti, atrodo tie sesi virsui daug baltesni, bet komentaru negirdejau, o ir ko klausiau sake nekrinta i akis, tai pasiliksiu kaip yra, nu norejau gi baltu smile.gif . Kam aktualu sumokejau apie 3800. Labai dziaugiuosi viskuo, pagaliau pagaliau turiu grazius dantis biggrin.gif
Sekmes visom!

Labai grazu ir matosi pokyciai tikrai!!! mirksiukas.gif O ir sumokejai tikrai nedaug:) (ar taviskiu spalva skiriasi nuo apatiniu dantuku? )
As uz keturiu dantuku estetini plombavima, burnos higiena ir balinima... bei po to spalvos korekcija viso sumokejau 3250 kazkur... Dabar kai spalva koregavo dar ir forma pagrazino smile.gif va maniskiu galutinis rezultatas... smile.gif

http://imageshack.us...0714124706.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...spinduliukas...: 15 liepos 2012 - 18:27
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 07 15, 17:25)
Labai grazu ir matosi pokyciai tikrai!!!  mirksiukas.gif  O ir sumokejai tikrai nedaug:) (ar taviskiu spalva skiriasi nuo apatiniu dantuku? )
As uz keturiu dantuku estetini plombavima, burnos higiena ir balinima... bei po to spalvos korekcija viso sumokejau 3250 kazkur...  Dabar kai spalva koregavo dar ir forma pagrazino smile.gif va maniskiu galutinis rezultatas... smile.gif

http://imageshack.us...0714124706.jpg/

Spalva skiriasi kokiu puse tono ar beveik tonu, bet bendrai is toliau ne taip ir matosi, tuo labiau kad naturaliai virsutiniai baltesni buna. Is pradziu jauciausi kaip su protezais, bet dabar baigiu priprast, tai kuo toliau tuo labiau patenkinta.

O taviskiu is idetu nuotrauku tai nesiskiria niekas, aisku is arti matytusi, bet is toliau abiejose labai grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lailatina: 15 liepos 2012 - 18:38
Ei, Spinduliuk, kokia manekeniška nuotrauka thumbup.gif .

Aš tai labai bijau ax.gif kad pagražintų dantų tarpdančiai nepagelstų, tai prie nuolat naudojamo tarpdančių siūlo, dantų šepetėlio su pasta ir skalavimo skysčio, dar nusipirkau tarpdančių šepetėlį. Tokį ant kotelio - labai patogu su juo visus tarpdančius iš visų pusių išsivalyti.
Tai dabar dantų valymas - mano ilgiausias ritualas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2012 07 15, 19:34)
Spalva skiriasi kokiu puse tono ar beveik tonu, bet bendrai is toliau ne taip ir matosi, tuo labiau kad naturaliai virsutiniai baltesni buna. Is pradziu jauciausi kaip su protezais, bet dabar baigiu priprast, tai kuo toliau tuo labiau patenkinta.

O taviskiu is idetu nuotrauku tai nesiskiria niekas, aisku is arti matytusi, bet is toliau abiejose labai grazu.

Maniskiu nei is arti dabar nesimato, vakar buvau baliuje tai panos ziurejo ziurejo is pradzio ir nesuprato, ka dariau su dantim biggrin.gif (senai matemes visos) Sako kad balinti visi tai matos, bet kurie taisyti tai speliojo biggrin.gif (nes mano kreivumo dantuku priekiniu matyt niekada neuzfiksavo biggrin.gif ) Sako nu pasikeitus sypsena ale kas su ja daryta neina iziuret biggrin.gif
Va pradzioj kai buvo pries perplombavima tai skyresi labai spalva... tie balti buvo kaip ireminti smile.gif

QUOTE(Linike77 @ 2012 07 15, 21:44)
Ei, Spinduliuk, kokia manekeniška nuotrauka  thumbup.gif .

Aš tai labai bijau  ax.gif kad pagražintų dantų tarpdančiai nepagelstų, tai prie nuolat naudojamo tarpdančių siūlo, dantų šepetėlio su pasta ir skalavimo skysčio, dar nusipirkau tarpdančių šepetėlį. Tokį ant kotelio - labai patogu su juo visus tarpdančius iš visų pusių išsivalyti.
Tai dabar dantų valymas - mano ilgiausias ritualas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dekui biggrin.gif

Aha as ir dabar su visokiais siulais kisenej lakstau biggrin.gif Dar galvoju apie ultragarsini dantu sepetuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga @ 2012 07 11, 10:47)
drinks_cheers.gif  man laminatės irgi priimtinesnis variantas atrodo. Kur darėtes ir kiek kainavo, jei ne paslaptis  blush2.gif

Man dare gyd. Jakubaityte. Gostauto klinikoje dirba. Kaina gal cia nelabai etiska rasyti ax.gif Jei norit , galiu az parasyti 4u.gif
Atsakyti