Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

QUOTE(Linike77 @ 2012 07 15, 21:44)
Ei, Spinduliuk, kokia manekeniška nuotrauka  thumbup.gif .

Aš tai labai bijau  ax.gif kad pagražintų dantų tarpdančiai nepagelstų, tai prie nuolat naudojamo tarpdančių siūlo, dantų šepetėlio su pasta ir skalavimo skysčio, dar nusipirkau tarpdančių šepetėlį. Tokį ant kotelio - labai patogu su juo visus tarpdančius iš visų pusių išsivalyti.
Tai dabar dantų valymas - mano ilgiausias ritualas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip, su tuo sepeteliu as sedziu prie tv ir valau po viena danti...
grazus dantukai visu, tikrai...o as vis prie savu nepriprantu, daktare vis itikineja, akd prie akiu obuoliu tinka puikiai, kad neper balti, nu o man- balta..nesdziaugiu dar iki galo as jais, virsutiniais irgi siek tiek sviesesni, naturalu, visiems taip daro, bet kai kalbu su zmogum- ir matau, kad akys krypsta i dantis, komplimentu nesulaukiu biggrin.gif biggrin.gif nezinau, perplombuoti bijau, net neuzsiminiau daktarei, nes bijau, kad po keletos metu bus ne tokie balt, nes juk naturalu kad su laiku tamseja..o kai man daktare sakol, investuoti pinigus i geltonus, pilkus dantis- tai tokius turejai pries tai...ar as cia tokia koncervatyvi bobike, ar kaip- nezinau doh.gif
is arciau
http://s014.radikal....51b343b70f4.jpg
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 07 19, 15:02)
taip, su tuo sepeteliu as sedziu prie tv ir valau po viena danti...
grazus dantukai visu, tikrai...o as vis prie savu nepriprantu, daktare vis itikineja, akd prie akiu obuoliu tinka puikiai, kad neper balti, nu o man- balta..nesdziaugiu dar iki galo as jais, virsutiniais irgi siek tiek sviesesni, naturalu, visiems taip daro, bet kai kalbu su zmogum- ir matau, kad akys krypsta i dantis, komplimentu nesulaukiu biggrin.gif  biggrin.gif nezinau, perplombuoti bijau, net neuzsiminiau daktarei, nes bijau, kad po keletos metu bus ne tokie balt, nes juk naturalu kad su laiku tamseja..o kai man daktare sakol, investuoti pinigus i geltonus, pilkus dantis- tai tokius turejai pries tai...ar as cia tokia koncervatyvi bobike, ar kaip- nezinau doh.gif
is arciau
http://s014.radikal....51b343b70f4.jpg

Aš tai sakyčiau, nedaryk Tu problemos. Geriau jau per balti, nei pageltę.
Arba mažiau valyk šepetėliu, tai greičiau apsineš ir nekris taip į akis (Žinoma, juokauju).
Aš dabar kai matau žmones baisiais dantimis, vis pagalvoju, na ir apsileidę: investuoji keletą tūkstantėlių ir turi gražią šypseną.
Atsakyti
man vena motera pasake - "zinok, man taip kvepia higiena". matyt, atrodo, kad zmogus save myli, nes pastebiu as dabar tk dantis biggrin.gif zurnale, gatvej, tv..ir stebiu ar sutinka spalva su akiu obuoliu..paranoja , matyt, issivyste biggrin.gif
bet kad sutikus gatveje drauge pasakytu - va, ka darei, akd taip atrodo, nei vienas, nei viena...tai ri mastau, negi taip baisiai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 07 19, 15:29)
man vena motera pasake - "zinok, man taip kvepia higiena". matyt, atrodo, kad zmogus save myli, nes pastebiu as dabar tk dantis biggrin.gif zurnale, gatvej, tv..ir stebiu ar sutinka spalva su akiu obuoliu..paranoja , matyt, issivyste biggrin.gif
bet kad sutikus gatveje drauge pasakytu - va, ka darei, akd taip atrodo, nei vienas, nei viena...tai ri mastau, negi taip baisiai atrodo doh.gif

O mano viena draugė tik pamačius sako, "dantis balinai???" Sakau, ne tik... Po kokios valandžiukės sako, "bet kokia tavo dabar graži šypsena" lotuliukas.gif
Atsakyti
ui, as is draugiu to nesulaukiau, kai gydytoja paklause ar kas pastebi- atsakiau kad ne, ji nusijuoke ir sako- neturit draugu tada biggrin.gif draugai tikri pasakytu biggrin.gif
cia keikvieno skonio reikalas..viena drauge man visada sakydavgo, grazus tie tavi dantys, kam cia reika, gerai atrodo, nors pati slapta - balinosi dantis 4u.gif na, mano akivaizdziai matosi, akd nebalinti, nes kas mate pries ir po, tai isbalinti tiek pajuodusius ir geltonus dantis- nezinau ar imanoma..jauciuosi tarsi porcelianinis puodelis lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai kompleksavau, nes man paciai labai i akis krito salia gelsvi dantys.. O ir is namiskiu ir kitu geru draugu sulaukiau komentaru kad kaip "istatyti protezai" buvo biggrin.gif biggrin.gif Todel nuvaziavus dantistei sakiau ... blyn vienodinam visus biggrin.gif Aisku bande atkalbet, kad grazu balti, kad man tinka ir t.t.... bet mes su MB savo laikemes smile.gif Perplombavo i "geltonesnius", kaip pati dantiste sake biggrin.gif Ir va vakar po savaites nuvaziavau vizitui kontroliniam, tai ir gydytoja jau sake, nu tikrai grazu ir dabar nesiskiria thumbup.gif , galiu juoktis drasiai smile.gif O ir visi kiti sake dabar tai jooooo thumbup.gif ....

Knopke bet tavo gi visi tvarkyti, nekrenta i akis netaisyti ir gelsvi smile.gif, tai tada ir neimk i galva turi holivudine sypsena dabar gi !!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kiek peržiūrėjau visoms labai gražiai ir natūraliai sutvarkyti dantys wink.gif

Pasidariau estetinį 6priekinių dantų plombavimą prieš mėn. smile.gif Tai kol pripratau,kol dantenos sugijo,pora savaičių praėjo.Esu labai patenkinta, nors aplinkiniai tik tie,kas žinojo,giria,kad gražiai/natūraliai padaryta, o kas nežinojo nieko ir nesako biggrin.gif Supratau,kad čia daugiau buvo mano bėda ir kompleksas,o kitiems tai mažai te rūpėjo,ir gerai smile.gif Nedarė man labai baltų,stengėsi atitaikyti pagal likusius dantis,kad galėčiau nesibalinti dantų, tačiau gavosi vis tiek šviesesni nei kad buvo.

Jei įdomu,rytoj įkelsiu nuotraukas smile.gif

Smagu,kad yra nemažai žmonių,kurie gali pasitobulinti šypseną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *charite*: 20 liepos 2012 - 22:43
QUOTE(*charite* @ 2012 07 20, 23:43)
Kiek peržiūrėjau visoms labai gražiai ir natūraliai sutvarkyti dantys wink.gif

Jei įdomu,rytoj įkelsiu nuotraukas smile.gif

Smagu,kad yra nemažai žmonių,kurie gali pasitobulinti šypseną  thumbup.gif

Aha, būtinai lauksim nuotraukyčių, nes labai smalsu.
Kaip aš džiaugiuosi, kad man nėra tos problemos balti-gelsi dantys vienoje eilėje bigsmile.gif Galiu drąsiai šieptis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2012 07 21, 09:29)
Aha, būtinai lauksim nuotraukyčių, nes labai smalsu.
Kaip aš džiaugiuosi, kad man nėra tos problemos balti-gelsi dantys vienoje eilėje  bigsmile.gif Galiu drąsiai šieptis  lotuliukas.gif

Jo kur nuotraukos g.gif biggrin.gif

Liuks tada Linike77 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...spinduliukas...: 21 liepos 2012 - 14:04
prieš:
http://www.part.lt/p...4763a9a4941.jpg
po:
http://www.part.lt/p...d05bf65e109.jpg
Atsakyti
labai labai graziai sutvarkyta sypsena..bet ziurint i ja, man visgi norsi baltesniu biggrin.gif va, matai, kitam man balta - tobula, o paciai sunku priprast lotuliukas.gif supras, zmogau, kaip mano vyras sako, ko tos moterys nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man bunant vienam baliukyje - priejo jaunas fotografas ir sako, nusisypsokit, padare superine nuotrauka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif supratau, akd del sypsenos..bet kas keisciausia, kad vyrai pastebi- o ne moterys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau ir aš baltesnių,bet kažkaip patenkinta ir tokiais wink.gif Ir mano akių baltymai nėra labai labai balti biggrin.gif biggrin.gif Nenorėjau, kad atrodytų dantys kaip netikri smile.gif Nu žodžiu,važiuosiu dar vienam vizitui,tai pažiūrės kas ir kaip,balčiau gal visada galima padaryti g.gif
Atsakyti