QUOTE(Martini_Asti @ 2012 10 09, 17:27)
Sveikos, merginos
Pries kelias dienas buvau Kaune keliose konsultacijose del estetinio plombavimo. Niekaip neapsisprendziu kuria pasirinkti- Prodent ar Dentalux...Zenkliai skiriasi kaina, bet kazkodel labiau linksta sirdis i Dentalux pas Gyd. Breiviene... Problema tame, kad vienur proceduros metu naudojamas siulas dantenoms pakelti, o kitur gumos. Gal zinote, kas maziau kenkia dantenoms? Nes vieni sako, kad nuo gumu po kazkiek metu gali dantenos pradeti lipti i virsu, kiti ta pati sako apie siula... Gal turite kokiu minciu? nes dabr tai vienintelis punktas, del kurio neapsisprendziu kur keliauti...Aciu 

uz Daivute as

nepigu, bet jos rankos kuria nuostabius darbus, as jau pripratau prie savo baltutes sypsenos, sypsausi, tiesiog zydziu - vyras taip issireiske

gaila, neturiu foto dar, bet kai turesiu, imesiu
Papildyta:
QUOTE(*Aurora* @ 2012 10 11, 10:15)
Mamytės, ar plombuoja estetiškai priekinius dantis, jei yra vienas krūminis nesutvarkytas dantukas (jau buvau užžsirašius valyti kanalus ir sužinojau, kad laukiuosi, nėštukėm kanalų nevalo). Labai noriu susitvarkyti priekinius dantukas, susitaupiau pinigėlių, tik kaži ar darytų? 

pries estetini, reikia is pagrindu susitvarkyti tai, ka reikia, nes nuo to priklauso nemazai, atsatyti jei reikia gumburus, velei - dantukas kitaip susikanda, sukandimas siek tiek keiciasi, man pirmiausiai sutvarke viska viska, skylutes, atstatinejo gumburus kruminiu dantuku, o tik paskui jau emesi linksmosios dalies