QUOTE(pegasiukas @ 2013 02 22, 18:30)
va pagaliau aš jau kaupiuosi keist savo seną plombą

maniškei, oi, dabar paskaičiavau kad 7 metai, tai sakyčiau, kad gal kaip ir laikas. Ir kas svarbiausia dar labai gerai išsilaikė, nei karto nenenutrupėjo, nei karto netaisiau... bet pati plomba patamsėjo ir apsinešė, kad nors ir žinau, kad dantukas visai gražiai atrodo, bet dėl spalvos bijau net nusišypsot

ypač, kai pasikeičia apšvietimas būna baisu
tai va, ieškau kas Vilniuje gražiai ir proto ribose su kaina pertvarkytų man tą dantuką. Jis vienas iš priekinių, tai šlep plep netinka

esu buvusi Gidentoje, tik neatsimenu odontologės pavardės, taisė nulūžusį dantį. Gražiai, bet už mažą kamputį paėmė be proto didelius pinigus. Esu pasiruošusi mokėti iki 300-400. Nežinau kiek tai protinga kaina šiais laikais, kai taisiau (dar Panevėžy) mokėjau 200lt. už tą dantuką ir tarpo užtaisymą kartu sudėjus

geri laikai buvo.
Gal kas ką parekomenduos? turėkit dar omeny, kad aš labai bijau dantistų ir grubių pirštų
ai, esu dar neblogų gandų girdėjusi apie Naginienę iš žalgirio klinikos. Bet nežinau ar ji užsiima estetiniu plombavimu ir ar tie gandai yra tiesa
Man ta pati beda ir kaip tik kita savaite einu viso sio reikalo koreguoti. Dantukas patameso, nes jis greiciausia yra "negyvas" patamsejo ne plomba, aiku kasmet reikia eit ta plomba "paslifuoti" mano stomotologe uz tuo "paslifavimus ima 30lt. Danti galima balinti is vidaus (pragrezia plomba ir idedu balinancio gelio, tada reikia nepamenu lyg antro vizito, kad uzplombuoti ir viskas, dar paslifuos ta ploba ar jei nuskile patvarkys ir viskas- dantukai vel balti. Kiek kainuoja vikas as nepasakysiu, nebet parasysiu, nes pati nezinau, pamenu 1 danties balinimas is vidaus 30lt kiek paims uz tuos greziojimus ir paskui uzlipdyma tos ksylutes , manau kaip plomba paskaiciuos, as manau, kad tu jusu planuojamu 400lt tikrai uztektu.
Jei idomu as lankausi Vilniuje vadinasi Rūdninkų g. 6 - 1, Vilnius
http://www.neliga.lt/kontaktai
Man visa sia procedura atliko gydytoja Speicyte