Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

Kokie atsiliepimai ape estetini plombavima Panevezyje?
Atsakyti
pas mane taip pat yra kaisciu negyvuose dantyse, bet su jais - as daug daugiau dirbu-kandu, matyt, tfu tfu tfu, ca irgi laimes dalykas biggrin.gif
beabejo, norint issaugoti - reikia ir saugoti biggrin.gif man minejo, akd pavojingiausia - stagus smugis, net su taure ar saip, tada ir yra didziausia tikimybe, jog skils..

kas del pasitikejimo savimi - gyvenu nedideliame miestelyje, kur nusisypsojus - matau, jog akys ir krypsta i dantis, vis dar nejauku man, nors man paciai jau tapo iprasta ir neatsimenu juodu rudu dantu biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, kas gali parekomenduoti vilniuje nebrangiai susitvarkyti priekinius dantukus.jie yra gan gelsvoki,priekiniuose virsutiniuose blombuoti. noreciau issibalinti,bet manau reiktu ir butu idealiausia estetinis. kas gali pasiulyti nebrangiai kas kur zino?
Atsakyti
Galiu tik Kaune parekomenduoti smile.gif Puikus kainos ir kokybes santykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 06, 10:10)
Galiu tik Kaune parekomenduoti smile.gif Puikus kainos ir kokybes santykis  mirksiukas.gif

Parekomenduokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 02 06, 11:04)
Parekomenduokit  4u.gif

Prodentas smile.gif gydytoja Sigita Morkuviene smile.gif
Atsakyti
Aš jau buvau po pusmečio poliruotis, tai patvarkė atšokusį sluoksnį nuo dviejų priekinių dantų ir dabar vėl gražiai šypsausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2013 02 06, 20:45)
Aš jau buvau po pusmečio poliruotis, tai patvarkė atšokusį sluoksnį nuo dviejų priekinių dantų ir dabar vėl gražiai šypsausi  bigsmile.gif

as ir buvau jau poliravimui smile.gif pas mane viskas tvarkoj jokiu taisymu nereikejo thiu thiu thiu bigsmile.gif ... Higiena padare ir poliravima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 02 06, 21:41)
as ir buvau jau poliravimui smile.gif pas mane viskas tvarkoj jokiu taisymu nereikejo thiu thiu thiu  bigsmile.gif ... Higiena padare ir poliravima smile.gif

Aha, aš irgi ėjau higienai ir tuo pačiu poliravimui su tvarkymu. Tai jeigu taip kas pusmetis pasipoliruojant, tai visai galima gyventi biggrin.gif Dantys vėl tampa balti, smagu. O šiaip tai apsineša nuo visokių kavų ir arbatų.
Atsakyti
linike, as buvau higienai po 6 men, tai vos vos papoliravo, nes nereikejo beveik, o as drisiu pasigindyti, kad neapsinesa, mano kaip buvo balti, tai taip dar iki siandien balti , nepastebiu jokiu skirtumu nei nuo kavos, nei nuo cococolos ar dar ko nors..o jau metai prabego..
kovo menesi ses mb i kede del estetinio, priekinius 4 dantukus tvarkys, tik spalva paliks tokia kokia yra
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 02 09, 10:14)
linike, as buvau higienai po 6 men, tai vos vos papoliravo, nes nereikejo beveik, o as drisiu pasigindyti, kad  neapsinesa, mano kaip buvo balti, tai taip dar iki siandien balti , nepastebiu jokiu skirtumu nei nuo kavos, nei nuo cococolos ar dar ko nors..o jau metai prabego..
kovo menesi ses mb i kede del estetinio, priekinius 4 dantukus tvarkys, tik spalva paliks tokia kokia yra

Taaaaip pagal kainą, greičiausiai Tau kitokiomis medžiagomis darė. thumbup.gif
Atsakyti
nu gal, as ir pagalvojau, akd kaina tam turi itakos..nes nesijaucia skirtumo pries metus ir dabar..sake, kad turetu siek tiek nestis, arteti prie tamsesnes spalvos, bet negreitai, ir dar ten, kazkoks chameleono vaizdas, atrodo vakare, akd paskutinis dantukas nesiskiria nuo senojo kruminio, diena atrodo, akd skiriasi, cia kaip sviesa krenta ir panasiai..na, bet kol kas mano "perliukai" tikri perliukai biggrin.gif
Atsakyti