QUOTE(jurapetra @ 2014 01 24, 15:27)
BusyBee, ar jau apsisprendete, kam patiketi savo dantis? As jau antri metai dvejoju... Eiciau pas Ivance, bet velniskai brangu, o pas kitas pigiau, bet kazkodel neapsisprendziu kur, kito varianto nera. Negaliu leisti kazkam eksperimentuoti su mano burna.
Na zinokit apsisprendziau

Apejau kelias klinikas, nuvaziavau iki Kauno Prodento, jau buvau benusprendzianti vazineti ten, bet visgi pasilikau prie MIR klinikos ir gyd. Cepo

. Burnyte jau sutvarkyta ir su rezultatu jau baigiu apsiprast

Na ta prasme shiek tiek vis dar keista (nes viskas labai balta, lygu ir grazu), tik kad vis atrodo, kad vienas dantis ne i ta puse ziuri

, nors daktaras sake, kad taip turi but, kad as tiesiog dar pratus prie seno savo burnos vaizdo

Tai vat del to kiek neiprasto vaizdo dar nepuolu daktaro liaupsint, bet visumoj tikrai ji rekomenduociau

Man patiko, kad jis atsizvelgia i kliento norus, labai aishkiai ishaishkina visas galimybes ir pataria del geriausio varianto. Jo padarytas estetinis plombavimas tai tikrai tobulas, o protezavimas visumoj irgi labai geras, tik tas vienas dantis man kliuna nors tu ka

Na kai gausiu, butinai idesiu fotkes priesh ir po