Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

Joviva liux wub.gif labai grazu labai labai smile.gif
Atsakyti
labai grazu, juvelyro darbas, o sakykit pries tai visus kitus balinot ar tik higiena atlikot?
kiek 6 dantuku grozis kainavo?
Atsakyti
Laume, Charizmaaa, Gitale - 4u.gif

Kainavo 3300Lt
Pries tai buvau atlikusi dantu higiena ir balinau namuose su kapomis. Bet galvoju gal balinimu lazeriu buciau pasiekusi geresnius rezultatus, reikes gydytojos uzklausti sekancio vizito metu. Nors pati S. Morkuniene buvo rekomendavusi balinti namie kapomis norint pasiekti geresnius rezultatus, nes pasak jos, kabinete kiek pabals tiek ir turesi, o namuose labiau galima koreguoti dantu spalva.
As naudojau 20procentu svirkstus, kuriuos laikydavau po valanda.
Atsakyti
BusyBee, ar jau apsisprendete, kam patiketi savo dantis? As jau antri metai dvejoju... Eiciau pas Ivance, bet velniskai brangu, o pas kitas pigiau, bet kazkodel neapsisprendziu kur, kito varianto nera. Negaliu leisti kazkam eksperimentuoti su mano burna. smile.gif

QUOTE(BusyBee @ 2013 11 04, 02:18)
Sveikos mamaites,
As vis dar gero daktaro ir optimaliausio varianto mano burnai paieskose  rolleyes.gif  doh.gif  Jau galva sukasi nuo siulomu variantu. Ir svarbiausia vieni siulo, kiti grieztai ta atmeta, tai kaip tam zmogeliui susiprast, kaip ten yra is tikruju  doh.gif

Norejau pasiteirauti, gal kas esate dariusios estetini plombavima ar protezavimas MIR klinikoje?  ax.gif  Pas daktara Cepa?

Atsakyti
QUOTE(jurapetra @ 2014 01 24, 15:27)
BusyBee, ar jau apsisprendete, kam patiketi savo dantis? As jau antri metai dvejoju... Eiciau pas Ivance, bet velniskai brangu, o pas kitas pigiau, bet kazkodel neapsisprendziu kur, kito varianto nera. Negaliu leisti kazkam eksperimentuoti su mano burna. smile.gif

Na zinokit apsisprendziau rolleyes.gif Apejau kelias klinikas, nuvaziavau iki Kauno Prodento, jau buvau benusprendzianti vazineti ten, bet visgi pasilikau prie MIR klinikos ir gyd. Cepo ax.gif . Burnyte jau sutvarkyta ir su rezultatu jau baigiu apsiprast smile.gif Na ta prasme shiek tiek vis dar keista (nes viskas labai balta, lygu ir grazu), tik kad vis atrodo, kad vienas dantis ne i ta puse ziuri doh.gif , nors daktaras sake, kad taip turi but, kad as tiesiog dar pratus prie seno savo burnos vaizdo smile.gif
Tai vat del to kiek neiprasto vaizdo dar nepuolu daktaro liaupsint, bet visumoj tikrai ji rekomenduociau mirksiukas.gif Man patiko, kad jis atsizvelgia i kliento norus, labai aishkiai ishaishkina visas galimybes ir pataria del geriausio varianto. Jo padarytas estetinis plombavimas tai tikrai tobulas, o protezavimas visumoj irgi labai geras, tik tas vienas dantis man kliuna nors tu ka biggrin.gif Na kai gausiu, butinai idesiu fotkes priesh ir po smile.gif
Atsakyti
akivaizdu, kad dėl reklamos atėjote. Nei čia jūsų dantys nei ką. O apskritai, kaip įmanoma taip apleisti dantis? g.gif

Mano dantų kraštukai padilę, tai prieš kelias dienas padarė pirmukų estetinį, žadam kitą savaitę ir antrukus truputį pailginti. Mano gydytoja sako nereik ilginti, tik vieną pakoreguoti, o man atrodo, kad būtų gražiau, kaip manot? Nes dabar truputį kaip zuikis atrodau g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 01 vasario 2014 - 20:52
QUOTE(Balalaika. @ 2014 02 01, 20:26)
akivaizdu, kad dėl reklamos atėjote. Nei čia jūsų dantys nei ką. O apskritai, kaip įmanoma taip apleisti dantis? g.gif

Mano dantų kraštukai padilę, tai prieš kelias dienas padarė pirmukų estetinį, žadam kitą savaitę ir antrukus truputį pailginti. Mano gydytoja sako nereik ilginti, tik vieną pakoreguoti, o man atrodo, kad būtų gražiau, kaip manot?  Nes dabar truputį kaip zuikis atrodau  g.gif
user posted image
user posted image

nerodo kazkodel nuotrauku, o norejosi pamatyt labai kaip jums padare. man paciai yra priekinio danties ciut nuskiles krastelis paauglysteje. aisku nesimato to kitiems, bet as matau. kiek kainavo toks estetinis dantu galiukams? cia tik dvejus dantis darete?
Atsakyti
QUOTE(Siriii @ 2014 02 02, 01:55)
nerodo kazkodel nuotrauku, o norejosi pamatyt labai kaip jums  padare. man paciai yra priekinio danties ciut nuskiles krastelis paauglysteje. aisku nesimato to kitiems, bet as matau. kiek kainavo toks estetinis dantu galiukams? cia tik dvejus dantis darete?

Taip darė kol kas du pirmukus, bet kitą savaitę bandysim antrukus pakoreguoti dar. Kainavo man pas kolegę simboliškai. Vyno butelis
Atsakyti
Merginos, kurios koregavot dantukus, o jums jie paskui nepatamseja? Mano ganėtinai balti dantys, bet pastebiu, kad truputi patamsejo, nors raudono vyno negeriu, kavos juodos negeriu, tai kažkaip nelabai džiugina, kad pakito baltu dantuku spalva. Ypatingai tarpuose tarp dantų tas "geltonumas" labiau man matomas g.gif IDomu kaip kitoms?
Atsakyti
nueikit higiena pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 02 02, 15:37)
nueikit higiena pasidaryti.

Tai kad estetinis blom. tik pries tris savaites atliktas smile.gif todėl ir idomu, ar kitoms spalva kinta smile.gif
Atsakyti
nekinta , 3 metus skaiciuoju, higiena kas 6 men darausi, spec priemoniu nenaudoju, bet baltuteliai kaip Dirol lotuliukas.gif
Atsakyti