Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

man po estetinio praejo 5 men, bet irgi truputi patamsejo dantukai unsure.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2014 02 01, 20:26)
Mano dantų kraštukai padilę, tai prieš kelias dienas padarė pirmukų estetinį, žadam kitą savaitę ir antrukus truputį pailginti. Mano gydytoja sako nereik ilginti, tik vieną pakoreguoti, o man atrodo, kad būtų gražiau, kaip manot?  Nes dabar truputį kaip zuikis atrodau  g.gif
user posted image
user posted image

nerodo nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 02 02, 17:44)
Tai kad estetinis blom. tik pries tris savaites atliktas smile.gif  todėl ir idomu, ar kitoms spalva kinta smile.gif

na man ne pilnas menuo, bet tikrai net nepanashu, kad kistu spalva schmoll.gif - baltut baltuteliai, nors ir vyno, ir kavos nevengiu rolleyes.gif
Atsakyti
Na nezinau, gal jau man čia vaidenasi dėl tos spalvos (iš to didelio noro tureti baltutelius dantis) smile.gif už dviejų savaičių vizitas apatiniu dantų estetiniam, žiūrėsiu, ką gydytoja pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 02 02, 17:47)
man po estetinio praejo 5 men, bet irgi truputi patamsejo dantukai  unsure.gif
nerodo nuotrauku

aha, nerodo, kartoju, bet tai nėra galutinis rezultatas, tik pirmukai plombuoti, todėl nelabai yra prasmės rodyt smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai grazu, atminkite, kad pirmieji ilgesni- visuomet labai labai grazu, manekenes net spec darosi, kad tik butu ilgesni, viskas super 4u.gif

na, spalva tikrai neturi kisti, nes as dar ir siandien kartais pagalvoju, jetus, kokie balti, gal net per balti, is pradziu net norejosi, kad butu maziau balti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 02 vasario 2014 - 21:59
QUOTE(Balalaika. @ 2014 02 02, 21:38)
aha, nerodo, kartoju, bet tai nėra galutinis rezultatas, tik pirmukai plombuoti, todėl nelabai yra prasmės rodyt  smile.gif

grazu smile.gif
nors jusu ir nuosavi dantukai visai gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 02 02, 22:58)

na, spalva tikrai neturi kisti, nes as dar ir siandien kartais pagalvoju, jetus, kokie balti, gal net per balti, is pradziu net norejosi, kad butu maziau balti biggrin.gif

Na aš ir taip manau, kad neturėtų kisti, bet kažkaip man toks vaizdas, kad truputi pagelto, na žiūrėsiu, ką gydytoja pasakys. Ir siaip, kai anksciau reti dantys buvo, jokiu bėdų, dabar po kiekvieno valgymo ar uzkandziavimo einu dantis valytis ir dar butinai su tarpdanciu siūlų, nes vis stringa maistas, kažkokia paranoja man turbut dėl tu dantu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2014 02 02, 22:38)
aha, nerodo, kartoju, bet tai nėra galutinis rezultatas, tik pirmukai plombuoti, todėl nelabai yra prasmės rodyt  smile.gif
user posted image
user posted image

Grazu 4u.gif jus dantukus balinote?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 02 02, 22:34)
Grazu 4u.gif  jus dantukus balinote?

ne, ten tiesiog nuotrauka šviesesnė. Balinimas mano tik pastom.. Ačiū smile.gif

Laume, nelabai gražu, kai kampučiai patrupėję.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 02 vasario 2014 - 23:04
QUOTE(Balalaika. @ 2014 02 01, 20:26)
akivaizdu, kad dėl reklamos atėjote. Nei čia jūsų dantys nei ką. O apskritai, kaip įmanoma taip apleisti dantis? g.gif

Mano dantų kraštukai padilę, tai prieš kelias dienas padarė pirmukų estetinį, žadam kitą savaitę ir antrukus truputį pailginti. Mano gydytoja sako nereik ilginti, tik vieną pakoreguoti, o man atrodo, kad būtų gražiau, kaip manot?  Nes dabar truputį kaip zuikis atrodau  g.gif
user posted image
user posted image

jūsų kairėje pusėje esantį antruką manau reiktų pakoreguoti, dešinio neliesčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 02 02, 15:51)
Merginos, kurios koregavot dantukus, o jums jie paskui nepatamseja? Mano ganėtinai balti dantys, bet pastebiu, kad truputi patamsejo, nors raudono vyno negeriu, kavos juodos negeriu, tai kažkaip nelabai džiugina, kad pakito baltu dantuku spalva. Ypatingai tarpuose tarp dantų tas "geltonumas" labiau man matomas g.gif  IDomu kaip kitoms?

jus prodente daretes?
Atsakyti
del tarpdanciu, tai gal iprotis, o gal nepilnai atstatytas kontaktas dantu, kad lenda maistas..as priziuriu tiek, kiek ir visada, ryte, vakare ir siulas, jokiu skysciu skalavimui, tik vieno danties sepetelis, nes reikia prieiti iki giliau esanciu dantu, bet tikrai spalva nei tarpdanciuose, nei dar kur nepakito, kas nutiko, tai siek tiek apsivalge apatiniai dantukai, bet cia jau bvo beda ir iki tol, tad nesistebiu, akd po metu- poros, teks velei apatinius pakoreguoti, nes nakty vis dar sekmingai grieziu dantimis, o kapa nevisada isidedu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 02 03, 09:08)
jus prodente daretes?

Taip, Prodente smile.gif
Atsakyti