Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

Šiandienos rezultatas wub.gif Esu laiminga kaip slyva biggrin.gif Nebalinau, nes mano pačios akių obuoliai nėra labai balti, kad nerėžtų akies, teko atsisakyt šito reikalo. Realiai jie žymiai baltesni, nei foto, nes fotografuota besibaigiančių telefu...O šiaip, vienam dantukui dantena iškelta, vienas prišlifuotas, kitas "dalipdytas", nulyginti, poliruoti. Sigutės darbas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 06 vasario 2014 - 14:37
knopke pasirodyk dar karteli, kaip tavo dantukai issilaike per tiek metu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
nusiunciau zinute, nesinori cia viesai ax.gif nes vien dantu neturiu
Atsakyti
ruosiuosi estetiniam priekiniu virsutiniu 4 dantu plombavimui. bet labai bijau, kaip bus po to? ar galesiu normaliai kasti, pvz. kasti sumustini ar sokolada ir pan? pasidalinkit patirtimi prasau.
Atsakyti
QUOTE(juddita @ 2014 02 11, 13:17)
ruosiuosi estetiniam priekiniu virsutiniu 4 dantu plombavimui. bet labai bijau, kaip bus po to? ar galesiu normaliai kasti, pvz. kasti sumustini ar sokolada ir pan?  pasidalinkit patirtimi prasau.

Pirmą dieną jaučiausi kaip ne su savo dantimis...šiandienai viskas kaip ir anksčiau, valgau kaip visad, tik žinoma, negliaudau saulėgrąžų bei riešutų smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif o as valgau viska, kepta duona, morka kandu ir saulegrazas gliaudau biggrin.gif ir pries tai riesutu nekandau, tai man diskomforto nesukelia tai
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 02 11, 14:59)
biggrin.gif o as valgau viska, kepta duona, morka kandu ir saulegrazas gliaudau biggrin.gif ir pries tai riesutu nekandau, tai man diskomforto nesukelia tai

nuraminot, o tai norisi ir baisu. Kur daretes estetini plombavima? kiek kainavo vienas dantis?
Atsakyti
Labai gražūs dantukai po estetinio plombavimo, idomu kokios kainos
Atsakyti
QUOTE(juddita @ 2014 02 11, 16:05)
nuraminot, o tai norisi ir baisu. Kur daretes estetini plombavima? kiek kainavo vienas dantis?

Dariausi Dentalux klinikoje, Kaune, 1000 lt
Atsakyti
Man tai įdomu, kaip su rūkymu ir pasekmėm tokiems mūsų dantukams? blush2.gif
Mano labiausiai tvarkyti yra 2 dantys, kiti 2 labai minimaliai, apačia dar sulyginta. Dariausi Prodente, 2550.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 11 vasario 2014 - 16:00
Merginos, o kas Klaipedoje geriausia atlieka estetini protezavima ir geiruaisia deda laminates?
galgalit ka parekomenuoti?

Atsakyti
Sveikos.

Estetinį dariausi Prodente 2012 m birželį, tai vieną kartą per metus einu higieną darytis ir tuo pačiu poliruotis estetinio, nes dantukai praranda baltumą. O taip norisi, tokių tikrai baltų. bigsmile.gif
Atsakyti