Įkraunama...
Įkraunama...

globėjai plepa toliau

QUOTE(Sunute @ 2012 02 27, 18:47)
Gera idėja dėl garsaus skaitymo. Nepagalvojau. Griežtai čia su tuo nurašinėjimu. Man gal per daug savojo gaila (aš per skysta ), o ir rašo neblogai. Būtų gerai ir geriau.

Džiugui 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ar tebemuzikuojate?
Labai džiaugiuosi dėl Tavo mažiaus. Su artėjančiu pirmuoju gimtadieniu kartu, abiems stiprybės ir meilės. Mamai pasaugot save privaloma.

Šiandien gavau oficialų atsakymą, kad mažesniųjų bent kol kas negausiu. Praneš....o aš jiems "užmigti" neduosiu. Gal viskas su jais neblogai, bent su vyresniuju, o prie mažių budėsiu.

labai griežtai. Jis vis pamiršta kaip rašosi viena ar kita raidė, tai reik kartoti nurašinėjant. Aš beširdė kažkokia biggrin.gif . abu nurašinėja. Džiugui daugiau reikia. Teisybės dėliai reik pasakyti, kad kas antra diena tie rašymai, arba persikelia į išeigines dienas ir atostogas.
Grojam kol kas, reik mokslo metus kažkaip pabaigti, bet sparnai jau pakelti, žinom ir kokioj klasėj Ąžuolyno progimnazėj mokysimės. Ir jis labai laukia. Muzikavimą iki kažkokios logiškos pabaigos privesim- lankysim kitą muzikos mokyklą, jei norės. Jei ne tai ne. Bet mane džiugina, kad vasaros nebebus pririštos prie pianino tiek daug, ir nesivilks iš paskos naetliktų darbų krūvis. Man smagiau kai jis laksto su vaikais.
Na ką atsakymas jog neduos, tai neduos. Kol vėl kas nors nepateks komon...Nesuprantu aš tokių dalykų.
Mama save saugo. Kai aš sakau, kad pavargau jau nuo jų ir noriu pabūti viena- jie man sako- nenori, neprisigalvok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 27 vasario 2012 - 18:28
Alfija, sveikinimai Jums ir Džiugui, na ir, žinoma, mažajam. smile.gif Jis ko gero nekandriai laukia savo dienos smile.gif
Linksmų tortadienių ir geros nuotaikos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2012 02 27, 23:43)
Alfija, sveikinimai Jums ir Džiugui, na ir, žinoma, mažajam.  smile.gif  Jis ko gero nekandriai laukia savo dienos  smile.gif
Linksmų tortadienių ir geros nuotaikos  biggrin.gif  4u.gif

dėkui. Ir dar kaip nekantriai biggrin.gif pats save guodžia, kad kiekvienas savo dovanas gauna kai būna jo gimtadienis biggrin.gif
Duksis gavo fotoaparatą, išsvajotą.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...

straipsnis Nr. 3.
Atsakyti
tai va kokas tas bjaurybė VTAT ir globėjai - niekaip negali suprasti tokių žmogiškųjų silpnybių kaip vogti, pijokauti sėdėti kalėjime. Žiaurūs žmonės- nori kad alimentus sumokėtų, kad vaikus lankytų. Ko dar prisimanys ta baisioji tarnyba blink.gif
Straipsnių serija kažkaip įdomiai sutampa su periodu paskelbti naikinant didžiausius globos namus.
Mergaitės, laukia mūsų kažkas labai įdomaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 02 28, 16:01)
Straipsnių serija kažkaip įdomiai sutampa su periodu  paskelbti naikinant didžiausius globos namus.

Laba diena smile.gif

Tą patį galvoju.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 02 28, 16:01)
tai va kokas tas bjaurybė VTAT ir globėjai - niekaip negali suprasti tokių žmogiškųjų silpnybių kaip vogti, pijokauti sėdėti kalėjime. Žiaurūs žmonės- nori kad alimentus sumokėtų, kad vaikus lankytų. Ko dar prisimanys ta baisioji tarnyba blink.gif
Straipsnių serija kažkaip įdomiai sutampa su periodu  paskelbti naikinant didžiausius globos namus.
Mergaitės, laukia mūsų kažkas labai įdomaus g.gif

kas tau sakė, kad tėvai turi vaikus lankyti - taigi globėjai turi organizuoti, kad vaikai tėvus lankytų !!
Papildyta:
p.s. Alfija - jau paskelta, kad naikins, ar kalbų lygyje?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 02 28, 17:16)
kas tau sakė, kad tėvai turi vaikus lankyti - taigi globėjai turi organizuoti, kad vaikai tėvus lankytų !!
Papildyta:
p.s. Alfija - jau paskelta, kad naikins, ar kalbų lygyje?

čia aš tis neapsakomos didybės ir pasipūtimo vis dar manau jog tėvai turėtų lankyti. Gi mano tokios didelės teisės, kaip globėjos, ir iš viso beveik jokių pareigų mirksiukas.gif Pasitaisysiu kaip nors, ir imsiu suprasti jog turiu pati organizuoti.
Paskelbta. Pradeda nuo Alytaus.
Tai reiškia ta (negražus žodis) Žiobienė, už teisę pasėdėti kėdėje gali vaikų atžvilgiu bet ką. Nelaimingų, nuskriaustų vaikų atžvilgiu.
Atsakyti
ai žinai, pagalvojau, kad jeigu kelionę apmokėtų, aš irgi suorganizuočiau susitikimą wub.gif daug neprašau - bilietai ten atgal ir veišbutis, tiks ir kokių 3 žvaigždėnų bigsmile.gif
o tada mmieste ilgai ir nuobodžiai ieškotume, kur ten ta ana bigsmile.gif
Atsakyti

aš irgi Anglijon važiuočiau, galiu kartą per mėnesį. Bandytumėm rasti. Ir r paskui kai sužinočiau kas tėvas- irgi ieškočiau.
Bet įdomiausi tai man ką reitų su mažium daryti g.gif
Atsakyti
na ne, pas tėvą tai tikrai nevažiuotčiau biggrin.gif tik pas mamą wub.gif
aš tai manau, kad mums užtektų po kartą metuose - mėnesiui wub.gif geriausias sezonas ten, tai aišku, rugpjūtis..... jei kur į pliažą ir nuklysim, tai tik ieškodamos biggrin.gif

Alfija - paguglinėjau, neblogai atrodo tas Alytaus projektas bent jau popieriuose. kaip bus įgyvendintas - kas kita.

o ryšio su tuo faktorium, kad globoti vaikus šeimose - blogis - neįžvelgiu. Globs namai, ar ivena forma - po 120 vaikų, ar kita - po 12 yra tk globos namai, kad ir kiek artėtų prie šeimos modelio, bet tai ne šeima, ypač mažiukams, kai auklėtojos nuolat keičiasi.
Atsakyti
globėjai valstybei visada kažkokia rakšis sėdimojoj. Ir jie savaime yra labai blogi. Ir globa šeimoje yra blogis. Čia aksioma.
Dėl Alytaus- pažiūrėsim, kaip bus realiai. Iš karto kliūnu už tų butų, kur gyventų 12 vaikų. Bandau įsivaizduoti kas čia per butai tokie . Na kad ir 8 vaikams. Namui pastatyti ir jam įrengti reikia laiko daugiau nei metų. Kas dirbs tuose namuose? Ar čia bus kaip tam Vaikų kaime? Iš ten globoti ir įsivaikinti neleidžia. nes jie yra globojami su socialine mama ir tokia yra globos forma. Interesna kaip ten bus.
Atsakyti