QUOTE(Sunute @ 2012 02 27, 18:47)
Gera idėja dėl garsaus skaitymo. Nepagalvojau. Griežtai čia su tuo nurašinėjimu. Man gal per daug savojo gaila (aš per skysta ), o ir rašo neblogai. Būtų gerai ir geriau.
Džiugui
Ar tebemuzikuojate?
Labai džiaugiuosi dėl Tavo mažiaus. Su artėjančiu pirmuoju gimtadieniu kartu, abiems stiprybės ir meilės. Mamai pasaugot save privaloma.
Šiandien gavau oficialų atsakymą, kad mažesniųjų bent kol kas negausiu. Praneš....o aš jiems "užmigti" neduosiu. Gal viskas su jais neblogai, bent su vyresniuju, o prie mažių budėsiu.
Džiugui

Ar tebemuzikuojate?
Labai džiaugiuosi dėl Tavo mažiaus. Su artėjančiu pirmuoju gimtadieniu kartu, abiems stiprybės ir meilės. Mamai pasaugot save privaloma.
Šiandien gavau oficialų atsakymą, kad mažesniųjų bent kol kas negausiu. Praneš....o aš jiems "užmigti" neduosiu. Gal viskas su jais neblogai, bent su vyresniuju, o prie mažių budėsiu.
labai griežtai. Jis vis pamiršta kaip rašosi viena ar kita raidė, tai reik kartoti nurašinėjant. Aš beširdė kažkokia

Grojam kol kas, reik mokslo metus kažkaip pabaigti, bet sparnai jau pakelti, žinom ir kokioj klasėj Ąžuolyno progimnazėj mokysimės. Ir jis labai laukia. Muzikavimą iki kažkokios logiškos pabaigos privesim- lankysim kitą muzikos mokyklą, jei norės. Jei ne tai ne. Bet mane džiugina, kad vasaros nebebus pririštos prie pianino tiek daug, ir nesivilks iš paskos naetliktų darbų krūvis. Man smagiau kai jis laksto su vaikais.
Na ką atsakymas jog neduos, tai neduos. Kol vėl kas nors nepateks komon...Nesuprantu aš tokių dalykų.
Mama save saugo. Kai aš sakau, kad pavargau jau nuo jų ir noriu pabūti viena- jie man sako- nenori, neprisigalvok