Įkraunama...
Įkraunama...

globėjai plepa toliau

realiau bus kad Vaikų kaimas g.gif išmėtyti butai po visą miestą su bendra administracija - nelabai įsivaizduoju. Juolab globos namuose - ir logopedai, ir masažistai, ir spec. pedagogai kartu. Plius, jeigu sukurs šeimynų pricipu - mažėliams bus nesaugu.
namą pastatyti per metus - liuosiai. pažįstami žiemą pirkosi sklypą, rudenį kraustėsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 28 vasario 2012 - 18:02
QUOTE(Karusia @ 2012 02 28, 19:00)
realiau bus kad Vaikų kaimas g.gif išmėtyti butai po visą miestą su bendra administracija - nelabai įsivaizduoju. Juolab globos namuose - ir logopedai, ir masažistai, ir spec. pedagogai kartu. Plius, jeigu sukurs šeimynų pricipu - mažėliams bus nesaugu.
namą pastatyti per metus - liuosiai. pažįstami žiemą pirkosi sklypą, rudenį kraustėsi g.gif

tai čia nuosavas sklypas ir nuosavos statybos. O va valdiškos statybos biškį kitokios. O ir namas taip įsivaizduoju turėtų būti nemažas.
Pagyvensim- pamatysim.
visos tos permainos, ruošiantis globoti dar vieną ar du vaikus man skamba kažkaip ne itin patraukliai. Paauginsiu, tegu ir su nuolatine globa- paskui atsiras kažkokia susipratus, susitupėjus mama(jei susitupėjus)- kuri advokatui pinigų turi, o vaikams ne. Išėjus visų kalėjimų universitetus, šumą kels, kad aš jos vaikų jai neatiduodu, nes ant poieriaus taip parašyta jog jiems bus su ja geriau. Juos, matai, sieja kraujo ryšys.
Atsakyti
Nu bet kokios jūs visos pasikėlę ir nusitingėję...nieko nedarot,tik iš globos pašalpos lobstat lotuliukas.gif Kelionpinigių matai užsigeidė...žvaigždučių... biggrin.gif
Buvo nauja socė.Likau nesupratus-man reikalų aibė,lakstau kaip pamišus-gi atostogavom,sirgom ir t t,nieks nesidarė be manęs.Tai parlėkiau pakniopstom,vaikus iš darželio tiesiai po pietų miego,o ji pabuvo pusvalandį ir išėjo žadėdama sugrįžt... doh.gif Nors vaikus nuteikinėjau savaitę kasdien,kad jauna,gera,graži,Jonas vis tiek buvo liūdnas,nelabai norėjo šnekėt.Po savaitės vešiu visus į instituciją -susitikimas su sesėm ir broliu.Įtėviai lyg ketvirtadienį atvažiuos...O paskui gal ir motina sugalvos atsiimt g.gif
Atsakyti
Nusinešė vaikis savo fotoaparatą į mokyklą, vaikai paklausė kainos- 160 litų. toks jis ir fografas. Pasakė vaikui, kad lievas tas jo fotoaparatas. Mažai kainavo. Nes daugiau jie ir nesugeba suprasti. Kažkas sakė turi už 2000. Nei ką sakyti. Tai gerai, kad tokie gudročiai buvo tik trys. Kitiems nebuvo jau taip ir įdomu.
Man tai nuo tokių kalbų verkti norisi. Kalba vaikai kuriems 11-10 metų. Vaikui sakiau na ir kas kad jis nebrangus už tai jis tavo ir dovanotas mamos. Tu su juo gali nufotografuoti viską ką nori. Ir to gana.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 02 28, 19:42)
Nusinešė vaikis savo fotoaparatą į mokyklą, vaikai paklausė kainos- 160 litų. toks jis ir fografas. Pasakė vaikui, kad lievas tas jo fotoaparatas. Mažai kainavo. Nes daugiau jie ir nesugeba suprasti. Kažkas sakė turi už 2000. Nei ką sakyti. Tai gerai, kad tokie gudročiai buvo tik trys. Kitiems nebuvo jau taip ir įdomu.
Man tai nuo tokių kalbų verkti norisi. Kalba vaikai kuriems 11-10 metų. Vaikui sakiau na ir kas kad jis nebrangus už tai jis tavo ir dovanotas mamos. Tu su juo gali nufotografuoti viską ką nori. Ir to gana.

Žinai, Alfija, tokiu atveju modifikuoju vieną pasakojimą- patį geriausią fotografą nusamdė reklamuoti vidutinį fotoaparatą. Vienas turčius, pamatęs nuotraukas sako- oi, koks nuostabus, superinis fotoaparatas, vertas tų pasakiškų pinigų. Tuomet fotografas padėjo fotoaparatą į stovą ir sako- o kaip jis dabar fotografuoja?
Aparatas yra visada tik priemonė, o žmogus, kuris tą priemonę valdo, va jis yra savo galimybių ribų bandytojas, ne aparatas.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 02 28, 18:26)
.Įtėviai lyg ketvirtadienį atvažiuos...O paskui gal ir motina sugalvos atsiimt  g.gif

įvaikins kažkurį?
Atsakyti
Mano mažiukę.Tie patys,kur broliuką pasiėmė
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 02 28, 22:21)
Mano mažiukę.Tie patys,kur broliuką pasiėmė

Germine, jei gerai suprantu, tai mažiukė iš trynukų. O kaip kiti vaikai reaguoja? Ar jie žino apie galimą išskyrimą? Kaip Jūs pati?
Atsakyti
tiksliai , Germine, o kaip tu? Buvai rašius, kad jai įvaikinti sutikimą davus esi, bet vistiek. Metai su viršum?
Naujoji socialinė kaip supratau pas jus Karlsonas, ji išėjo, bet žadėjo sugrįžti biggrin.gif
Atsakyti
Mano širdelė dreba.Bet jai ten bus gerai,žmonės metuose,ramūs.Broliukas kartu augs.Matėmės dar tik vieną kartą,neprisileido,o jie paskui dingo dviem mėn-brolį jaukinasi.Tai sunku pasakyt,kiek tas procesas užtruks su mūsų maže.Dičkiai?Dabar sako,kad viskas gerai,bet ir jiems neramu.Kažkaip bendrom jėgom pratinsimės išsiskirt.Įtėviai žada,kad įvaikinimas bus atviras,leis matytis,bendraut.Su kitom dviem sesėm gi periodiškai matomės,tėveliai labai už ryšių palaikymą.Ir net gi ne dėl savo mergaičių,o dėl mano dičkiukų,nes anos spirgiukės nieko gi neatsimena.Gal kuri galit pasidalint patirtim šituo klausimu?Gal teko atiduot/paimt iš globos?
Bet va dėl Kruopytės kaip pergyvenau,o gyvena mano mergina Švedijoj,gimnastiką lanko,darželį.Visad linksma,visad laiminga-arkliukai,šuniukai,aplink miškas.Pasikalbam ir taip gera palieka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 02 28, 22:40)
Mano širdelė dreba.Bet jai ten bus gerai,žmonės metuose,ramūs.Broliukas kartu augs.Matėmės dar tik vieną kartą,neprisileido,o jie paskui dingo dviem mėn-brolį jaukinasi.Tai sunku pasakyt,kiek tas procesas užtruks su mūsų maže.Dičkiai?Dabar sako,kad viskas gerai,bet ir jiems neramu.Kažkaip bendrom jėgom pratinsimės išsiskirt.Įtėviai žada,kad įvaikinimas bus atviras,leis matytis,bendraut.Su kitom dviem sesėm gi periodiškai matomės,tėveliai labai už ryšių palaikymą.Ir net gi ne dėl savo mergaičių,o dėl mano dičkiukų,nes anos spirgiukės nieko gi neatsimena.Gal kuri galit pasidalint patirtim šituo klausimu?Gal teko atiduot/paimt iš globos?
Bet va dėl Kruopytės kaip pergyvenau,o gyvena mano mergina Švedijoj,gimnastiką lanko,darželį.Visad linksma,visad laiminga-arkliukai,šuniukai,aplink miškas.Pasikalbam ir taip gera palieka  wub.gif

tai kiek toj vienoj šeimoj tų vaikų?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 02 28, 16:01)
tai va kokas tas bjaurybė VTAT ir globėjai - niekaip negali suprasti tokių žmogiškųjų silpnybių kaip vogti, pijokauti sėdėti kalėjime. Žiaurūs žmonės- nori kad alimentus sumokėtų, kad vaikus lankytų. Ko dar prisimanys ta baisioji tarnyba blink.gif
Straipsnių serija kažkaip įdomiai sutampa su periodu  paskelbti naikinant didžiausius globos namus.
Mergaitės, laukia mūsų kažkas labai įdomaus g.gif

komentarai papildė istorijos tęsinį: moteriškė Anglijoje, gimdo sekantį, namai dabar jau landynė...
vienok neatsakinga beletristika tokia...
Atsakyti