Įkraunama...
Įkraunama...

globėjai plepa toliau

Šiandien, grįžtant namo su abiem didžiavyriais, sutikome mano pažįstamą su gana "šviežiu" vaikeliu vežimėlyje. Ši, matyt, nebuvo dar aptarusi su bendrais pažįstamais, iš kur mūsų vaikai. Mano dičkis klausia rimtu veidu rodydamas į leliuką : "o tu pati jį pagimdei ar susiradai?" Pažįstama žagteli...miksėdama atsako, kad stengėsi. Aš ramiu tonu paaiškinu, ko dičkiui trūko. Dičkis: "aš ir klasėj tikrinau, visus mamos pačios gimdė. Mes su broliu laabai ypatingi - atrasti vaikų namučiuose". Pažįstama vos ant šaligatvio neatsisėdo smile.gif
Atsakyti
Geras smile.gif
Braškė tik pasakoja, kad seserį turi. Kiemo draugai (klasiokai) aiškina, kad ji melagė, toji ginasi, kad sesė gyvena kitame mieste. gerai kad neprideda - su kitu tėvu... Mokytoja įžvelgia problemą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 03 28, 22:25)
Šiandien, grįžtant namo su abiem didžiavyriais, sutikome mano pažįstamą su gana "šviežiu" vaikeliu vežimėlyje. Ši, matyt, nebuvo dar aptarusi su bendrais pažįstamais, iš kur mūsų vaikai. Mano dičkis klausia rimtu veidu rodydamas į leliuką : "o tu pati jį pagimdei ar susiradai?" Pažįstama žagteli...miksėdama atsako, kad stengėsi. Aš ramiu tonu paaiškinu, ko dičkiui trūko. Dičkis: "aš ir klasėj tikrinau, visus mamos pačios gimdė. Mes su broliu laabai ypatingi - atrasti vaikų namučiuose". Pažįstama vos ant šaligatvio neatsisėdo smile.gif

Visai kaip maniškė biggrin.gif. Pirmiausia dar penkerių neturėdama išvertė iš koto auklėtoją su klausimu - Va aš tokiu jau ypatingu būdu atsiradau pas mamą ir tėtį. Bet dar turiu ir kitą mamą, kuri mane pagimdė. Ir nežinau, kurią dabar mylėti labiau. O auklėtoja visai nepasiruošus tam reikalui. biggrin.gif
Paskui mano pažįstamos paklausė irgi panašaus amžiaus būdama, ar šioji vežime gulintį turtą pasigimdė, ar pasiėmė. Sužinojusi, kad pagimdė, tik paapgailestavo, kam aš jos nepagimdžiau - dabar ji turinti daug bėdų, nes va nelengva gi apsispręsti ką ir už ką mylėti. Ir kas ją čia dabar turėtų mylėti.
Žodžiu, ieškojo mergina savo "likimo draugų", jau kokie metai, kai tai nebesikartoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 28 kovo 2012 - 22:12
Dabar galvoju, ar mano vaikas toks ypatingas ar g.gif nepasitiki? nu betgi pasakojasi g.gif
likimo draugų neieško (nors visai greta tikrai yra, tik ji nežino), apie apsisprendimus mylėti irgi nekalba. ar čia skaitosi, kad vaikas tiek neišmąsto ir itek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 03 28, 23:29)
Dabar galvoju, ar mano vaikas toks ypatingas ar g.gif nepasitiki? nu betgi pasakojasi g.gif
likimo draugų neieško (nors visai greta tikrai yra, tik ji nežino), apie apsisprendimus mylėti irgi nekalba. ar čia skaitosi, kad vaikas tiek neišmąsto ir itek? g.gif

Karusia, aš tai sieju labiau su tuo, kad maniškė nei mačiusi, nei regėjusi savo gimdytojų (mistiniai x ir y, kurie verčia virptelti širdelę). Apie vaikų namus irgi nelabai atsimena(o kas tai tokio, su kuo tai valgoma- nugis mistiniai tokie). Tiesiog bandė sau kažkaip suvokti, kokia jos vieta šiam pasaulyje, socialinė padėtis. Taviškei kažkaip paprasčiau- ji matė juos, atsimena, ji sudėliojus labiau į savo lentynėles. Nešinau, kokia situacija pas sūnutę, ar jie atsimena savo gimdytojus, išvykimą iš vaikų namų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 28 kovo 2012 - 22:57
tėvą atsimena, mamos - ne. seserį žino iš pasakojimų. ji gimė, kai sesė buvo globos namuose, o kai sesė iš jų išvyko pas tėvą, manoji buvo į juos patalpinta.
Atsakyti
[quote=Karusia,2012 03 29, 00:00]tėvą atsimena, mamos - ne. seserį žino iš pasakojimų. ji gimė, kai sesė buvo globos namuose, o kai sesė iš jų išvyko pas tėvą, manoji buvo į juos patalpinta.
Matai, jai lengviau suvokti įvaikinimo faktą ir kas per biesas tas įvaikinimas yra. O kokias problemas mokytoja įžiūri tame, kad Braškė kalba apie sesę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 28 kovo 2012 - 23:27
tai, kad niekas netiki ir visi laiko melage.
Atsakyti
jo kas vaiką dėl sesių laiko melege, kas dėl pasakojimų kaip jis gyveno anksčiau...
Atsakyti
Maniškė Vyšnia tai pasakoja,kaip mama su tėte smileysex.gif Jaučiasi baisiai su patirtim.O kadangi jos mama su tėte dabar mes,tai visi gal stebisi tokiu lytiniu aktyvumu.O gal nesaikingumu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 03 29, 07:31)
jo kas vaiką dėl sesių laiko melege, kas dėl pasakojimų kaip jis gyveno anksčiau...

Nu niekaip nesuprantu- nejau pedagogės nemoka susitvarkyti su tokia nesudėtinga užduotimi? Ai, čia gi ne jų užduotis, čia - jūsų, kad jos vadovaujama klasė nesišaipytų (tą jos gi mato, sako gi, kad tai- problema) iš lengvai kitiems vaikams išaiškinamų dalykų...smoke.gif ...nu va nebent nueitumėt, paprašytumėt, padėkotumėt - gal tada padarytų... Pačios jos niekaip - ne jų reikalas, nius. O kai vaikas užvažiuos kam nors, nes tikrai pykdo, kad kiti ne tik netiki, bet ir tyčiojasi, bus kaltas vaikas... smoke.gif
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 03 29, 07:48)
Maniškė Vyšnia tai pasakoja,kaip  mama su tėte  smileysex.gif Jaučiasi baisiai su patirtim.O kadangi jos mama su tėte dabar mes,tai visi gal stebisi tokiu lytiniu aktyvumu.O gal nesaikingumu bigsmile.gif

Niu ir kaip jums jūsų įvaizdis? smile.gif
Atsakyti
Man su Vyšniuke šiuo klausimu pasisekė-mokytoja irgi globoja,situacija sudėtinga,bio šeimoj gal 10 vaikų,visi kas kur,institucija kaip visad-reikalauja palaikyti ryšius su paaugliais nesocialias gentainiais...Tai ji viską supranta,nes pati patyrus uoj kiek 4u.gif
QUOTE(jurgaite @ 2012 03 29, 07:15)
ir kaip jums jūsų įvaizdis? smile.gif
Sulaukus mūsų metų,kartu pragyvenus irgi nemažai-nugis ne tik aplinkiniams kuriam mylinčių viens kitą įvaizdį,bet ir mėgaujamės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 29 kovo 2012 - 07:24