QUOTE(Vistik @ 2012 03 29, 13:58)
Aš puikiai suprantu, kad ji jaus tą skausmą gi ateis laikas, kai ir gilintis pradės realiai -kaip, kas , kodėl, pamatyt gal norės, paklaust. Bet, kad jai dabar būtina sakykim su klases ar kiemo draugais diskutuoti apie jos globą, nu nesutinku tikrai.
Aš iš viso nesutinku, kad savo asmeninius dalykus yra BŪTINA kalbėti su bet kokia aplinka. Aš sutinku, kad paaugus gal su geriausia drauge išsikalbės, gal sutikus tą vienintelį vaikiną , bet tikrai ne su visais ir ne visur, šiaip tik tam , kad kalbėt. Nes paskui viskas atsisuks prieš ją pačią, pačiu negražiausiu būdu.
Aš iš viso nesutinku, kad savo asmeninius dalykus yra BŪTINA kalbėti su bet kokia aplinka. Aš sutinku, kad paaugus gal su geriausia drauge išsikalbės, gal sutikus tą vienintelį vaikiną , bet tikrai ne su visais ir ne visur, šiaip tik tam , kad kalbėt. Nes paskui viskas atsisuks prieš ją pačią, pačiu negražiausiu būdu.
Jei bijos tai situacijai pažvelgti į akis, jeigu ji bus laabai skausminga, užvaldanti mintis ir veiksmus- taip atsigręš. Ji įduos štai tokį galingą ginklą kitam į rankas- va tada net draugė ar vyras tikrai nusisuks. O jei vaikas prrims sistuaciją normaliai- nu va, aš toks, koks esu, yra visokių, ir tai nėra blogai - ką prieš tokį panaudos kiti- nebus mygtuuko, kurį galima spaudalioti.