Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 00:08)
na as nekalta jei jus apie save fantazavot wink.gif

Na, aš supratau, kad jūs atsivertėte kelias mano pirmąsias žinutes ir jus baisiausiai pribloškė faktas, kad mokesčius už savo asmeninį butą susimoku aš pati, o mokesčius už vyro asmeninį butą susimoka jis pats. Ir kad aš neinvestuoju lėšų į jo asmenininį NT, taip kaip jis neinvestuoja lėšų į mano asmeninį NT. Čia jums svieto pabaiga, ar ne ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 00:13)
Jums lengviausiai gi piauti mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kad neliktu vietos fantazijom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 23:17
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 23:17)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na cia dabar, nedalinkite man balioneliu, kur as juos desiu, baikit jus, nesiputokit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 00:18)
Na cia dabar, nedalinkite man balioneliu, kur as juos desiu, baikit jus, nesiputokit rolleyes.gif

console.gif
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 16, 00:13)
Kiekviena sekla turi sanca sudykti i nuostabiausia zieda ir dziuginti pasauli 4u.gif

Ypac kai specialiai paseta dykumoje ir nelaistoma.

Jums aktualu tik sekla, man aktualu augalas ir salygos jam augti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 23:26
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 23:15)
Na, aš supratau, kad jūs atsivertėte kelias mano pirmąsias žinutes ir jus baisiausiai pribloškė faktas, kad mokesčius už savo asmeninį butą susimoku aš pati, o mokesčius už vyro asmeninį butą susimoka jis pats. Ir kad aš neinvestuoju lėšų į jo asmenininį NT, taip kaip jis neinvestuoja lėšų į mano asmeninį NT. Čia jums svieto pabaiga, ar ne ?  biggrin.gif

Jus kiekvienas mokate uz save, puikus seimos modelis, ner ka ir pridurt rolleyes.gif
Bendram vaiku bendri pinigai, o is ankstesniu santuoku atskirai kiekvienas savo pinigus leidziat rolleyes.gif Puiku rolleyes.gif
Pries kita traukdama per danti, pagalvok, kad ir tave gali patraukt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 23:25)
console.gif

Nereikia, o tai gausit balioneli biggrin.gif
Atsakyti
As kartais mastau, kas butu, jei viena diena, mes pamatytume zmones anapus ekrano. Itariu, kaikuriu cia kliedesiu nebutu, vien todel, kad ranka nepakiltu ju rasyti.

Guste, jus net neisivaizduojate, kam rasote savo kliedesius. Jus siuo metu, pati save menkinat, fantazuodama apie zmogu, jo gyvenima savo suvokimo ribose.

Cia patarimas, zinoma, jusu teise juo naudotis, arba ne.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 00:26)
Jus kiekvienas mokate uz save, puikus seimos modelis, ner ka ir pridurt rolleyes.gif
Bendram vaiku bendri pinigai, o is ankstesniu santuoku atskirai kiekvienas savo pinigus leidziat rolleyes.gif Puiku rolleyes.gif
Pries kita traukdama per danti, pagalvok, kad ir tave gali patraukt rolleyes.gif

Jei jau skaitote, tai skaitykite atidžiai. Ir būkite maloni perpasakoti atidžiai. Aš labai aiškiai rašiau:

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 01 29, 02:01)
Specialiai atkreipiu jūsų dėmesį į savo citatą, kurioje nėra nei žodžio pasakyta apie vaikus. Jūsų žiniai vaikai nėra asmeninė ar kitokia nuosavybė wink.gif Mano žinutėje kalbama apie nekilnojamą turtą.

Aš jau minėjau, kad tarp mūsų bendro vaiko ir vaikų iš pirmos santuokos yra didelis skirtumas, labai didelis. Todėl situacijos su ledais ir cirku yra neadekvačios.

Kai vyro vaikams padedame pirkti daug kainuojančius daiktus, pvz., mašiną, beabejo, tai liečia bendrą šeimos biudžetą, todėl tokie dalykai yra aptariami ir planuojami bendrai. Mano nuomonė tokiais atvejais yra vienareikšmiška: taip, vaikams padėti reikia.

Todėl jei nesugebate normaliai perskaityti, būčiau dėkinga, kad nefantazuotumėte apie mano šeimos modelį.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 23:32)
Jei jau skaitote, tai skaitykite atidžiai. Ir būkite maloni perpasakoti atidžiai. Aš labai aiškiai rašiau:
Todėl jei nesugebate normaliai perskaityti, būčiau dėkinga, kad nefantazuotumėte apie mano šeimos modelį.

Nera ko ir fantazuoti, ir taip aisku, kad santuokoje nesate saugi, jei kiekvienas turite savo atskira turta, ir ka ten kalbeti, geriau baikim,man neidomu, bet turiu del jusu paivairinti zinutes, kad per daug neatrodyciau gera cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 00:25)
console.gif
Papildyta:
Ypac kai specialiai paseta dykumoje ir nelaistoma.

Jums aktualu tik sekla, man aktualu augalas ir salygos jam augti.

Pagal jus jei sekla sudygo ne vietoje, ja butina israusti? O gal ji net nepalankiomis salygomis sugebes suzydeti? Ar taip nebuna? Gal tiesiog reiketu duoti sanca?

Butent man augalas ir rupi...nes tikiu jog jis gali suzydeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 15 vasario 2012 - 23:39
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 23:31)
As kartais mastau, kas butu, jei viena diena, mes pamatytume zmones anapus ekrano. Itariu, kaikuriu cia kliedesiu nebutu, vien todel, kad ranka nepakiltu ju rasyti.

Guste, jus net neisivaizduojate, kam rasote savo kliedesius. Jus siuo metu, pati save menkinat, fantazuodama apie zmogu, jo gyvenima savo suvokimo ribose.

Cia patarimas, zinoma, jusu teise juo naudotis, arba ne.

NA cia dabar, apie kokius kliedesius kalbat, na jau nereikia, kalbu tai apie tai kas parasyta, ir nereikia nuolat advokataut, nebutina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 00:38)
NA cia dabar, apie kokius kliedesius kalbat, na jau nereikia, kalbu tai apie tai kas parasyta, ir nereikia nuolat advokataut, nebutina rolleyes.gif

Puiku jusu teise rinktis, kuo buti ir ka rasyti. Bet nesistebekite forumo dalyviu reakcija.

Siaip, Jadze pateike savo posta, dar karta perskaitykite ji...
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 16, 00:37)
Pagal jus jei sekla sudygo ne vietoje, ja butina israusti? O gal ji net nepalankiomis salygomis sugebes suzydeti? Ar taip nebuna? Gal tiesiog reiketu duoti sanca?

Butent man augalas ir rupi...nes tikiu jog jis gali suzydeti 4u.gif

Taip, kad nesikankintu, dykumoje ir vis vien mirtu, nepasieke zydejimo.
Tu GAL pilni vaiku namai, beje niekam nereikalingi. Suzyti nezymus vienetai, zusta aibes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 23:45
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 00:36)
Nera ko ir fantazuoti, ir taip aisku, kad santuokoje nesate saugi, jei kiekvienas turite savo atskira turta, ir ka ten kalbeti, geriau baikim,man neidomu, bet turiu del jusu paivairinti zinutes, kad per daug neatrodyciau gera cool.gif

Kadangi aš turtą įgyjau dar prieš santuoką ir turiu pilnametį vaiką iš pirmos santuokos, tai turbūt yra natūralu, kad aš išlaikau atskirą turtinį rėžimą, galvodama ne tik apie vyro, bet ir apie vaiko interesus. Tvarkydama turtinius reikalus aš vadovaujuosi logika, o ne emociniais plavinėjimais stiliuje "saugi/nesaugi, myli/nemyli". Beje, gyvenant santuokoje, paprastai žmonės per eilę metų užgyvena ir bendrą turtą, mes su vyru irgi ne - išimtis.
Atsakyti