Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Beržūna @ 2012 02 15, 23:13)
Ne, ne bėda - išsigelbėjimas yra  ax.gif tuoj Giuste atbėgs su balionėliu  4u.gif  ir pareikš, kad ne taip buvo jus supratusi. Kas antas Giustės postas kone toks  ax.gif

Ne nu...neskirta - tai neskirta biggrin.gif Kaip sakoma, iš šono geriau matosi biggrin.gif
Va tik vyro ir vaikų gaila...cray.gif Bet gal jų tokia karma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė.: 15 vasario 2012 - 22:17
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 22:17)
Ne nu...neskirta - tai neskirta  biggrin.gif Kaip sakoma, iš šono geriau matosi  biggrin.gif
Va tik vyro ir vaikų gaila...cray.gif Bet gal jų tokia karma  rolleyes.gif

Ne - nepasiduokite ax.gif Leiskite, aš jus iš šono apžiūrėsiu... g.gif na, dar teikiate šiek tiek vilčių, bet, aišku, Giustė geriau supranta.

O vaikų man irgi gaila cray.gif ir vyro gaila cray.gif ir jūsų gaila cray.gif ir Giustės gaila cray.gif ir savęs gaila cray.gif ir visų man JŪSŲ gaila cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 02 15, 22:13)
Ne, ne bėda - išsigelbėjimas yra  ax.gif tuoj Giuste atbėgs su balionėliu  4u.gif  ir pareikš, kad ne taip buvo jus supratusi. Kas antas Giustės postas kone toks  ax.gif

Nejaugi ax.gif Jusu postai irgi vienodi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 22:17)
Ne nu...neskirta - tai neskirta  biggrin.gif Kaip sakoma, iš šono geriau matosi  biggrin.gif
Va tik vyro ir vaikų gaila...cray.gif Bet gal jų tokia karma  rolleyes.gif

Is visu jusu postu matosi, kad gyvenate gana keista gyvenima, galite ir paverkslenti sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 22:06)
biggrin.gif Bėda  biggrin.gif Einu ta proga pareikšti užuojautos vyrui ir vaikams biggrin.gif Kartu pažiūrėsiu, ar nenuslabo nuo gyvenimo su žmona ir motina, neskirta šeimai  biggrin.gif

Butinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 15, 23:38)

Is visu jusu postu matosi, kad gyvenate gana keista gyvenima, galite ir paverkslenti sad.gif

Įdomu smile.gif O kame tas mano gyvenimo keistumas? Man tai tas mano gyvenimas - pats normaliausias.
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 02 15, 22:24)
Ne - nepasiduokite  ax.gif  Leiskite, aš jus iš šono apžiūrėsiu...  g.gif na, dar teikiate šiek tiek vilčių, bet, aišku, Giustė geriau supranta.

O vaikų man irgi gaila  cray.gif  ir vyro gaila  cray.gif  ir jūsų gaila  cray.gif  ir Giustės gaila  cray.gif  ir savęs gaila  cray.gif  ir visų man JŪSŲ gaila  cray.gif  cray.gif  cray.gif

O man labai gaila jusu, nes jusu postas dar toks nebrandus, kvailas ir vaikiskas mirksiukas.gif

Ir ka sioj temoj jus veikiat, koki malonuma jauciat g.gif
Ar tik kojyte mojuojat neturedama ka veikt ax.gif
Guodeja mat atsirado hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 22:40)
Įdomu smile.gif O kame tas mano gyvenimo keistumas? Man tai tas mano gyvenimas - pats normaliausias.

Jums tai gal ir normaliausias, nes kitaip gyventi nesugebate, ar duona su vyru pusiau susidejus centus perkate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 15, 23:45)
Jums tai gal ir normaliausias, nes kitaip gyventi nesugebate, ar duona su vyru pusiau susidejus centus perkate mirksiukas.gif

Kaip kaip? bigsmile.gif Patikslinkit mintį, jei nesunku.

Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 22:48)
Kaip kaip?  bigsmile.gif  Patikslinkit mintį, jei nesunku.

Neapsimeskit, nebutina mirksiukas.gif
Esat tokia izvalgi, suprasite rolleyes.gif
Per danti traukti as laaaabai gerai moku, bet pirma nepradedu biggrin.gif
Paivairinau savo postus, reikia isiteikti guodejom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 15 vasario 2012 - 22:53
QUOTE(ether @ 2012 02 15, 21:18)
– Labai norėčiau su jais susitikti. Noriu jiems padėkoti ir pasakyti – kokie puikūs, kokie įdomūs, kokie protingi mūsų vaikai! Ačiū, kad davėte man tą dovaną, – juos užauginti.[/i]

thumbup.gif

QUOTE(Giuste @ 2012 02 15, 22:20)
Si karta, taip arsiai einanti uz gyvybes nutraukima,ar nemanote, kad pati sau spiriate rolleyes.gif
Protingas zmogus, tiesiog negaletu sitaip elgtis, negaletu vien del savo sventos ramybes, del viso pikto wink.gif

Nesu fanatike, nenoreciau, kad aborto darymas Lietuvoje butu uzdraustas, del ivairiu priezasciu nenoreciau, o ir nesmerkiu aborta pasidarancias moteris, bet pati niekada gyvenime ne vienai moteriai nedaviau ir neduociau toki patarima pasidaryti aborta, nesikisciau, te kiekviena atsako pati uz savo pasirinkima mirksiukas.gif

Geriau pasisakyti uz gyvybe, uz gimima, del saves geriau wink.gif

Ir tik nekalbekit man  apie pamestus vaikus, apie sunkia ju dali...Geriau nereikia...nezinome ar gimti geriau, ar niekad neisvysti sio pasaulio...geriau nesivelti i tai rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 22:23)
Nepainiokite.
Iki tol, kol mergina neapsisprende, neitakojau jos sprendimu.
Po to kai prieme sprendima, manau, tuomet jau reikia gerbti jos apsisprendima. Neuzsiimineti moraliniu santazu, neskaudinti zmogaus.

Labai sunku yra zmogui, kai jis nori, bet suvokia, jog nera realiu galimybiu, tam norui igyvendinti, neturi palaikymo, uznugario, atramos.

Sie jusu postai parasyti dar autorei neapsisprendus. Isvien negatyvas jei gimdys. Papunkciui isdestet kaip bus baisu doh.gif Cia labai konkreti itaka darytis abortui, tik ivilkta i toki ale konkreciai pasakykit uz ka mokes mokescius ir t.t. ir t.t. O juk daug zmoniu taip gyvena siomis dienomis.

Ji turejo realias galimybes tureti ta vaika, kitos net tiek neturi.

QUOTE(Moonte @ 2012 02 06, 17:16)
Na ir kiek drauge, kaimyne paziures vaikuti? Kiek galima naudotis zmonemis, ar neateis laikas kai jie pasakys - GANA.

Mes, su mama, pakaitomis, padedam ziureti 3 metu vaikaiti sunenui. Kai vaikutis suserga, ar sia vasara dare darzelyje remonta, tevai nedarbngumo lapelio nenori imti, karjerai kenkia. Tai zinot, nors ir mano kraujas, bet kartais tas mylimas vaikutis trukdo, nes yra nuplanuotu darbu, kuriuos reikia atlikti savalaikiai.

Kita vertus, o kaip su mamos poreikiais t.y. maistu, apranga? Kad ir elementariom mokymosi priemonem mokymuisi, gyvenamu plotu?

Mielosios, konkretumo daugiau, konkretumo. Kaip pragyventi vienai su vaiku.

QUOTE(Moonte @ 2012 02 06, 17:41)
1. Konkreciai, kaip jai isgyventi per tuos du metus, kuriuos ji mokysis?
Maistas, bustas, apranga, minimumas jiem abiem.
2. OK, nemokamas darzelis, velgi, kaip su josios gyvenimu, kur gauti lesas, busta.
3. Jus pamenat, jog dabar bedarbyste, nes krize, didzioji dalis jaunimo bedrabiai. Kuris is darbdaviu suinteresuotas tokia darbuotoja ir toleruos jos nedarbingumo lapelius?
4. Kaip sedint namie, konkreciai galima uzsidirbti?
Na jei daug tokiu, tad konkreciai, prasau, atsakykite i klausimus.

ir tai tik keli postai,...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 15 vasario 2012 - 22:58
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 23:54)
thumbup.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Sie jusu postai parasyti dar autorei neapsisprendus. Isvien negatyvas jei gimdys. Papunkciui isdestet kaip bus baisu doh.gif  Cia labai konkreti itaka darytis abortui, tik ivilkta i toki ale konkreciai pasakykit uz ka mokes mokescius ir t.t. ir t.t. O juk daug zmoniu taip gyvena siomis dienomis.

Ji turejo realias galimybes tureti ta vaika, kitos net tiek neturi.

O jus skiriat kada yra brukama, o kada patariama? Kur yra mano parasyta eik daryk aborta?

Jums patarineti galima, man siusktu?
Dvigubi standartai?

Ji prase ko, realiu patarimu? kaip jai realizuoti savo svajone, norus realiai. O ne roziniu kliedesiu. As nors pasistengiau susiteminti informacija, jai padesiancia apsispredus gimdyti. Ir kiek tos info pateike "gyvybes salinikiu". Tos realijos konkrecios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 23:10
Ach, tai turiu atsiimti moontei skirta balioneli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 15, 23:57)
Ach, tai turiu atsiimti moontei skirta balioneli rolleyes.gif

Prasdom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif su komisiniais, bet prasyciau, daugiau ju man nedalinti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 22:58)
Prasdom  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  su komisiniais, bet prasyciau, daugiau ju man nedalinti.

Aciu daviau tik viena ir vieninteli karta, o gavau keturis, labai aciu biggrin.gif
Atsakyti