Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 00:15)
1. Nes turiu lygiai tokias pat teises kaip ir jus.

2. Jus nors ten buvote? Siulau nuetiti, bet ne taip kaip i ekskursija. Ten dirbantiems zmonems paminklus reikia statyti.
Papildyta:
Joksel moksel... O kaip jusu susikukavimas su Leila vertinti?

Nereikia kurti samokslo teoriju ten, kur ju nera, ne visi diskutuoja vadovaujasi jusu logika.

Moonte ar jus rimtai rasot, kad as susikukavau su Leila, jus per daug Moonte isigyvenot i si foruma, tokie dalykai ne man schmoll.gif
Atsakyti
Leila, kad jus uz gyvybes isaugojima puiku. Bet gyvybe isaugoti lengviausia dalis. O kaip kita dalis? Daleiskim autore paklausys jusu ir isaugos gyvybe. Ar prisiimsit atsakomybe ir padesit autorei realiai?
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 01:18)
Moonte ar jus rimtai rasot, kad as susikukavau su Leila, jus per daug Moonte isigyvenot i si foruma, tokie dalykai ne man schmoll.gif

Ne nerimtai, bet jus rimtai rasot apie mus su Jadze. Ar ne keista?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 00:10)
Žmogų pajuokti gal ir negražu, bet kartais labai naudinga. Žmogus supyksta ir diskusijai mobilizuoja savo protines galias, ir jei jis yra mąstantis, tai jis analizuoja kito išsakytas mintis, o taip pat ir savąsias, o nesikliauja tik kažkieno įkaltomis tiesomis.

Nemegstu pykinti zmoniu, esu gera, paprasta, bet kai bunu per daug gera, ant galvos sikti pradeda, reik tada nagus parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(betgi @ 2012 02 16, 01:20)
Leila, kad jus uz gyvybes isaugojima puiku. Bet gyvybe isaugoti lengviausia dalis. O kaip kita dalis? Daleiskim autore paklausys jusu ir isaugos gyvybe. Ar prisiimsit atsakomybe  ir padesit autorei realiai?

Nematau, Leilos niko apacioje. Tad atsakysiu, ji rase galinti paremti turimais rubeliais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 00:20)

Moonte man daug kas keista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 01:20)

Kad jos apie mus rimtai rašo - tai dar pusė bėdos. Bet mane labiausiai baugina, kad ir mums surimtėti vis liepia unsure.gif Aš jau pasiekiau tokį amžių, kai galiu būti nerimta ir tai nebesugadins mano reputacijos ir - še, kad nori, vėl liepia surimtėti unsure.gif ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė.: 16 vasario 2012 - 00:25
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 01:23)
Moonte man daug kas keista mirksiukas.gif

Bet tai jus nestabdo regzti samokslo teorijas, apie kitus zmones, ypac oponentus, kai jus esate neva pukuotas zuikutis.
Atsakyti
QUOTE(betgi @ 2012 02 16, 00:20)
Leila, kad jus uz gyvybes isaugojima puiku. Bet gyvybe isaugoti lengviausia dalis. O kaip kita dalis? Daleiskim autore paklausys jusu ir isaugos gyvybe. Ar prisiimsit atsakomybe  ir padesit autorei realiai?

Taip, puiku, kai zmogus pasisako uz gyvybes issaugojima,
Antra, o jei jus uz aborta, tad malonekite irgi prisiimti atsakomybe, kai moteris pasidariusi abora nebesusilauktu vaiku, o gal paremtumet gydymuisi nevaisingumo klinikoje?
O gal tuomet nors asaras nusluostytumete?
Ach, kaip lengva kalbet...
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 01:24)
Kad jos apie mus rimtai rašo - tai dar pusė bėdos. Bet mane labiausiai baugina, kad ir mums surimtėti vis liepia  unsure.gif Aš jau pasiekiau tokį amžių, kai galiu būti nerimta ir tai nebesugadins mano reputacijos ir - še, kad nori, vėl liepia surimtėti  unsure.gif  ph34r.gif

Nes visos pasaulyje kvailystes daromos su rimta veido israiska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 vasario 2012 - 00:28
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 00:26)
Bet tai jus nestabdo regzti samokslo teorijas, apie kitus zmones, ypac oponentus, kai jus esate neva pukuotas zuikutis.

Ech tu kokie zodziai, samokslo teorijos, baikit Moonte, su savo tom samokslo teorijom, as tik rodau iltis, nes pukuota forume buti sunku, vot tep.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 01:30)
Ech tu kokie zodziai, samokslo teorijos, baikit Moonte, su savo tom samokslo teorijom, as tik rodau iltis, nes pukuota forume buti sunku, vot tep.

Aisku, visos priemones geros...
Velgi, tai atestacija jusu, bet ne oponentu.
Atsakyti