Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 12:45)
Visu pirma, paskalu apie oponenta neskleidziu.
Antra, melo kojos trumpos. Zinoma, galima nusileisti iki jusu lygmens ir parasyti ka nors negatyvaus apie namu seiminkes, ju intellekta ir t.t. Bet as to negaliu padaryti, nes labai gerbiu jas, ju tarpe yra labai net padoriu, ismintingu moteru.

Vai vai nereikia, oi nereikia, tik man neaiskinkit, gerai biggrin.gif
Nes melo kojos trumpos biggrin.gif
O apie intelekta jau irgi nekalbekime, jei tik forume sugebat juo svaistytis biggrin.gif
As gerbiu kiekviena zmogu, ypac toki, kuris nelaiko saves vos ne protingiausiu, tik paziurekit, Moonte intelekto bokstas, be balionelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 12:36)
Tuomet jus ne katalike. Nes Dievas sake "Neteisk ir nebusi teisiamas", "Mylek savo artima kaip pats save" (tame tarpe ir priesus)

Hmmm....
Nuoširdžiai prisipažinsiu: aš nesuprantu (ypač prisiminus pagiežingą postą, kaip linkite savo globotinių motinoms patirti kančių, skausmų ir t.t.) Jūsų minčių sekos.

QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 12:41)
Humoristai, klausimas zmogui, kuris neva paskelbe katlikams kara.

smile.gif Moonte, o Jūs žinote, kas vadinama Kryžiaus žygiu? Čia jau net ne perkeltine (kurią ir turėjau minty), bet tiesiogine prasme klausiu smile.gif

O kad jau kalba taip staiga šovė religijos link... Manyčiau, tikėjimo - ne prievartinio, prikišamo - vaidmuo labai pozityvus: tikinčiam gyvybės šventumu lengviau įveikti dvejones ir išsaugoti įsčiose užsimezgusią gyvastį.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 12:47)
Dekui uz leidima, bet as kaip nors susilaikysiu. Nematau prasmes perlais zarstyti. kas zino supras, kas ne... taip jam ir reikia.

Jooo, jusu megstamas posakis, nebarstyti kiaulems perlu rolleyes.gif
Jus cia viena tokia ne kiaule rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 13:52)
Jooo, jusu megstamas posakis, nebarstyti kiaulems perlu rolleyes.gif
Jus cia viena tokia ne kiaule rolleyes.gif

Kam piktintis, jei nezinai, bet koemebtuoji ir apsikvailini. Gal pacia nereiktu savo galveles cedyti, o ne kitiem pretenzijas reiksti ir piktintis, jog "nesukramto".

Aiskini, negerai, neaiskini, vel arogntiska kiaule. Ach...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 12:56)
Kam piktintis, jei nezinai, bet koemebtuoji ir apsikvailini. Gal pacia nereiktu savo galveles cedyti, o ne kitiem pretenzijas reiksti ir piktintis, jog "nesukramto".

Aiskini, negerai, neaiskini, vel arogntiska kiaule. Ach...

Pati jus apsikvailinate, nejau nesuprantate, kad laaabai apsikvailinate vis prikisdama savo intelekta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2012 02 16, 13:52)

Visu pirma, cia ne as pradejau apie religija kalbeti, tad laurus palikite sau.

O ko nesuprasti, as nesu katalike, jei ka, o agnostike. Tik nepainiokite su ateistais.

Oi tikejimu galima manipuliuoti, fanatikai tai puikiaid daro. Tad nereikia...

Na su manim tai aisku, as esu susireiksminusi, tepu visus tuo kuo pati kvepiu. Va ka jus cia darote? Ar vendeta paskelbete, kaip as katalikams kara? mirksiukas.gif

QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 13:59)
Pati jus apsikvailinate, nejau nesuprantate, kad laaabai apsikvailinate vis prikisdama savo intelekta rolleyes.gif

Taip, as kalta, jog skaitau knygas, esu karjeros moteris, todel esu arognatiska, susireiksminusi, snobe ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 vasario 2012 - 13:06
Matau, kad autorė skaito.
Nepykit, kad diskusijos visai į šoną nuėjo - kuo greičiau bus prišnekėta 50 psl., tuo greičiau ši tema bus užrakinta ir nugrims gilyn.
Sveikatos ir stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 14:02)
Nepykit, kad diskusijos visai į šoną nuėjo - kuo greičiau bus prišnekėta 50 psl., tuo greičiau ši tema bus užrakinta ir nugrims gilyn.
Sveikatos ir stiprybės jums  4u.gif

drinks_cheers.gif
Prisijungiu pire issakytu zodziu.

Reikia pribaigti sia tema.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 13:01)
Visu pirma, cia ne as predejau apie religija kalbeti, tad laurus palikite sau.

O ko nesuprasti, as nesu katalike, jei ka, o agnostike. Tik nepainiokite su ateistais.

Oi tikejimu galima manipuliuoti, fanatikai tai puikiaid daro. Tad nereikia...
Papildyta:
Taip, as kalta, jog skaitau knygas, esu karjeros moteris, todel esu arognatiska, susireiksminusi, snobe ir t.t. ir t.t.

Gerai, kad skaitot knygas, saunu, bet tik nerekit visa gerkle apie savo intelekta, puikiai matome kas yra kas mirksiukas.gif
Ir per daug neuzrieskite nosytes, siek tiek nusileiskite ant zemes, negrazu taip, esate moteris metuose, ir ko cia taip girtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 14:05)
Gerai, kad skaitot knygas, saunu, bet tik nerekit visa gerkle apie savo intelekta, puikiai matome kas yra kas mirksiukas.gif
Ir per daug neuzrieskite nosytes, siek tiek nusileiskite ant zemes, negrazu taip, esate moteris metuose, ir ko cia taip girtis rolleyes.gif

Sorry, as parasiau tik viena fraze, bet kai zmogus ja komentuoja, net nesuvokdmas apie ka eina kalba, cia jau ne juokinga, o graudu. Kai prdeda del to kaltinti kita, o ne save. As jus uz liezuvio neraukiau, uz rankos nevedziojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 vasario 2012 - 13:08
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 13:02)
Sveikatos ir stiprybės jums  4u.gif

Diskusijos rolleyes.gif
O gal gerai, kad nuejo, ko skaudinti mergaite, te atsipalaiduoja nuo diskusiju rolleyes.gif
Atsakyti
Mane šitoje diskusijoje labiausiai veža žodžių junginys "gražu/negražu taip". Jis toks viską paaiškinantis biggrin.gif
Atsakyti