Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 16, 14:21)
Ačiū už dėmesį, ačiū už rūpestį, ačiū už kritiką, ačiū už viską. Neįtikėtina, kaip žmogus gali pasikeisti per tokį trumpą laiką ir kiek patirties įgauti. Sprendimas priimtas, operacija rytoj(aš net neturiu, kas mane palydėtų, važiuosiu vienui viena). Nežinau kaip čia bus, vienas Dievas žino, tikiuosi, kad nesigailėsiu, kad išmoksiu vėl šypsotis... Sėkmės  4u.gif

Operacija... Abortas tai...
Dievas irgi ne prie ko, tai jūsų apsisprendimas... Kiekvienas savo gyvenimą statosi kaip išmano...
Tikiuosi, kad tokių vienos nakties nuotykių daugiau nebenorėsite gyvenime, linkiu to labai jums.

O vietoj to, kad laikyti ir toliau skaitinėti šią temą geriau siūlau nueiti į bažnyčią ir tiesiog pasikalbėti su kunigu, bus žymiai didesnė nauda, nei tokia tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 vasario 2012 - 13:36
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 14:22)
Labai wink.gif
Priklausomai su kuo diskutuoji rolleyes.gif

Diskutuoti galima su visais. Ir su kiekvienu diskusija bus savaip įdomi. Dar nesu sutikusi beviltiškai neįdomaus pašnekovo.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 14:29)
Tegyvuoja Puskinas 4u.gif
Nereikia varge mano man jusu pinigu, ismaldos neprasau, ar grazu siulyti pinigus rolleyes.gif

Taigi pinigai skiriami geriui, zmogaus lavinimui, akiracio prapletimui. Nejau tai nuodeme?
Atsakyti
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 16, 13:24)
P.S. Nenoriu, kad tema būtų ištrinta, bent jau kol kas. Dar noriu paskaityt, pažiūrėt, ką praleidau. Todėl lauksiu, kol užrakins.

Stiprybes Jums.

Ir kuo greiciau stenkites pamirsti, tai kas bus, palikite tai praeiciai, nesigrauzkite, nei jus pirma, nei paskutine.
Dar karta, stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 14:37)
Stiprybes Jums.

Ir kuo greiciau stenkites pamirsti, tai kas bus, palikite tai praeiciai, nesigrauzkite, nei jus pirma, nei paskutine.
Dar karta, stiprybes 4u.gif

Nemanau, kad tai galima pamiršti. Gal labiau tik manyti, kad pamiršai ir nieko nebuvo. Tai ne dantį ištraukti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 13:35)
Taigi pinigai skiriami geriui, zmogaus lavinimui, akiracio prapletimui. Nejau tai nuodeme?

O is kur zinote, kad as ju neturiu, ar turiu, negrazu apie kito turtus kalbeti rolleyes.gif
As tingiu jau lavintis,ir akiracio man pakanka, jau saukstai po pietu.
Puiku, kai zmogus issilavines, bet girtis nebutina, juk tai matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 14:41)
O is kur zinote, kad as ju neturiu, ar turiu, negrazu apie kito turtus kalbeti rolleyes.gif
Puiku, kai zmogus issilavines, bet girtis nebutina, juk tai matosi mirksiukas.gif

Siulyti zmogui pinigus, kad nusipirtku knyga, tai vadinama apie turtus kalbeti... doh.gif

A nu tada aisku, bereikalingas tas mano entuziazmas jus knyga pradziuginti.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 16, 13:40)
Nemanau, kad tai galima pamiršti. Gal labiau tik manyti, kad pamiršai ir nieko nebuvo. Tai ne dantį ištraukti.

Galima ir butina, del saves, del sventos ramybes, niekas siame gyvenime nevyksta be priezasties, viskas Dievo valioje.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 13:43)
Siulyti zmogui pinigus, kad nusipirtku knyga, tai vadinama apie turtus kalbeti...  doh.gif

A nu tada aisku, bereikalingas tas mano entuziazmas jus knyga pradziuginti.

Nesitikejau, kad jus tokia maloni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 16, 14:40)

Pamiršti negalima. Tačiau galima išmokti išgyventi netektį ir ją lydintį skausmą. Artimo žmogaus mirtis, skyrybos, abortas, persileidimas - visa tai yra netektys. Galima išmokti susitaikyti su tuo ir paleisti, neištrinant prisiminimų. O galima pastoviai laupyti šašus nuo žaizdos iki ji ims pūliuoti.

Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 14:41)

Giuste, žiūriu, jūs labai jautri grožiui biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Manau pamiršti gali tik visai degradavusi moteris, kuri skendi svaigaluose. Taip, graužatis jau tikrai nieko nepadės, bet visiškai šio įvykio iš atminties tikrai neištrins.
O kiek giliai pavyks paslėpti šį įvykį temos autorei, tai tik laikas parodys. Bet pamiršti, kaip nieko nebuvę, tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 13:48)
Pamiršti negalima. Tačiau galima išmokti išgyventi netektį ir ją lydintį skausmą. Artimo žmogaus mirtis, skyrybos, abortas, persileidimas - visa tai yra netektys. Galima išmokti susitaikyti su tuo ir paleisti, neištrinant prisiminimų. O galima pastoviai laupyti šašus nuo žaizdos iki ji ims pūliuoti.

Papildyta:
Giuste, žiūriu, jūs labai jautri grožiui  biggrin.gif wink.gif

Ne, as taip nemanau, ne, bet nenoriu vel pradet ta diskusija, viskas ka noreciau pasakyti, issakyta daug kartu rolleyes.gif

Joo as jautri groziui, zinote labai gailiuosi, kad mano jaunysteje nebuvo tokiu forumu, buciau ismokusi ir daugiau tokiu pasisakymu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 16, 14:49)
Manau pamiršti gali tik visai degradavusi moteris, kuri skendi svaigaluose. Taip, graužatis jau tikrai nieko nepadės, bet visiškai šio įvykio iš atminties tikrai neištrins.
O kiek giliai pavyks paslėpti šį įvykį temos autorei, tai tik laikas parodys. Bet pamiršti, kaip nieko nebuvę, tikrai ne.

O kam butinai reikia pamirsti, su tuo reikia ismokti gyventi, padaryti isvadas ir gyventi. Tos patirtys formuoja mus kaip asmenybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 vasario 2012 - 13:55